Editörler : crops35

Kapalı
10 Mayıs 2025 20:04

Elektrik-Elektronik Mühendisleri İçin Kurum Önerisi

Selamlar, elektrik-elektronik mühendisleri için iş yükü en az, en rahat, ek mesaisi çok az olan kurumlar nelerdir?

since2024
Aday Memur
11 Mayıs 2025 00:54

zor atanan bölüm
11 Mayıs 2025 09:03

Teiaş

F4ntomm
Şef
11 Mayıs 2025 12:21

Bu karaktersizin banlanması gerekiyor artık.konu sahibi en rahat kurumu sormuş,bu karaktersiz en yoğun kurumu yazmış.
furkan yedek, 2 hafta önce
Teiaş

EEMMÜHENDİS2024
Aday Memur
11 Mayıs 2025 14:09

Tcdd'de çalıyorum işimden gayet memnunum

Tan Börü
Aday Memur
11 Mayıs 2025 14:28

Ne kadar maaş alıyorsunuz hocam

EEMMÜHENDİS2024, 2 hafta önce

Tcdd'de çalıyorum işimden gayet memnunum

Eemci aday
Aday Memur
15 Mayıs 2025 18:55

Soruya bak. İş yükü en az, en rahat kurumu soruyor. Ve bunu soran elektrik elektronik mühendisi. Mühendis yani. Mühendis adam işten kaçmanın, devlete yük olmanin peşinde. Rezil ve utanç verici bir durum. Teiaşa girme girersen de umarım denk düşmeyiz çünkü seni öyle bir çalıştırırım ki memurluğa girdiğin güne pişman olursun. Devletin iyi ve çalışkan mühendislere ihtiyaci var senin gibi asalak olmayı düşünenlere değil.

maresca0
Aday Memur
15 Mayıs 2025 19:30

Sen kimsin bu şekilde konuşuyon la? Yok çalıştırırmış da teiaşa gelmemeliymiş de. Muhtemelen seni köle gibi çalıştırıyorlar orada kaçamıyorsun da hahaahahha. Kendini bilim adamı falan mı sanıyorsun kamu kurumunda çalışınca? Gören de icat falan yapıyor sanacak şunun tipe bak.

Eemci aday, 1 hafta önce

Soruya bak. İş yükü en az, en rahat kurumu soruyor. Ve bunu soran elektrik elektronik mühendisi. Mühendis yani. Mühendis adam işten kaçmanın, devlete yük olmanin peşinde. Rezil ve utanç verici bir durum. Teiaşa girme girersen de umarım denk düşmeyiz çünkü seni öyle bir çalıştırırım ki memurluğa girdiğin güne pişman olursun. Devletin iyi ve çalışkan mühendislere ihtiyaci var senin gibi asalak olmayı düşünenlere değil.

şanslışanş
Aday Memur
15 Mayıs 2025 22:28

teiaşta tekniker olarak çalışmak nasıl bilginiz varmı ? istedikleri zaman işten çıkarma olmuyor değil mi ?
furkan yedek, 2 hafta önce
Teiaş
16 Mayıs 2025 13:26

Elektrik direklerini kendisi dikiyor herhalde köylerde ahaha

maresca0, 1 hafta önce

Sen kimsin bu şekilde konuşuyon la? Yok çalıştırırmış da teiaşa gelmemeliymiş de. Muhtemelen seni köle gibi çalıştırıyorlar orada kaçamıyorsun da hahaahahha. Kendini bilim adamı falan mı sanıyorsun kamu kurumunda çalışınca? Gören de icat falan yapıyor sanacak şunun tipe bak.

Eemci aday
Aday Memur
17 Mayıs 2025 18:48

Devlete girip sığıntı gibi ekmek elden su gölden çalışmak ne güzel dimi size göre. En ufak gurur olsa sizde yaptığınız işin hakkını vermeye çalışırsınız. Mühendislik okumasaydiniz oğlum yapmicaksaniz eğer. Köle gibi çalışmıyorum işimi en doğru ve en iyi şekilde yapiyorum ve evet çalıştığım birimde gelirse eğer asım olacak verdiğim sorumlulukları ve görevleri yapmakla mükellef yapmazsa işten kaçmaya çalışırsa iç denetlemeye haber verip disiplin sorusturmasini başlatmak birim amiri olarak benim yetkimde. Sizin gibiler ancak böyle paklanir. Hadi bakalım memur olmanın peşinde kosun..

maresca0, 1 hafta önce

Eemci aday
Aday Memur
17 Mayıs 2025 18:51

Özel sektörde çalışırken elektrik direği de diktim direk tipi trafo da diktim seksiyoner de bağladım aster hatta kravat bağda bağladım yüksekte de çalıştım. Şimdi de 380/154 kV oto trafo montajını da yapıyorum bizzat ekibimle tornavida sıkarak. Gülmenin bir anlamı yok varsa bir karşılığın söyle dinleyelim seni.

MechanicalEngineer61, 6 gün önce

Elektrik direklerini kendisi dikiyor herhalde köylerde ahaha

18 Mayıs 2025 14:05

Eline sağlık kardeşim

Eemci aday, 5 gün önce

Özel sektörde çalışırken elektrik direği de diktim direk tipi trafo da diktim seksiyoner de bağladım aster hatta kravat bağda bağladım yüksekte de çalıştım. Şimdi de 380/154 kV oto trafo montajını da yapıyorum bizzat ekibimle tornavida sıkarak. Gülmenin bir anlamı yok varsa bir karşılığın söyle dinleyelim seni.

18 Mayıs 2025 14:53

Sittir lan devletin de çok da umurundaydin beni konuşturma burda şimdi . Çalışana da oturana da aynı maaşı veriyor devlet ,, yanlış giden bişeye itiraz ettiğinde kimse seni takmıyor dinlemiyor üstüne seni sorunlu ilan ediyorlar kamuda. Ben bunu fark ettiğimden beri saldım muhendisligi de çalışmayı da zerre umurumda deil , senin gibi enayiler ülkeyi kurtarsın hahahaha .. işin garibi şimdi beni daha çok sever oldular ne tuhaf bı dünya .

Eemci aday, 1 hafta önce

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi