Editörler : swat3410

Yeni çeri
Memur
20 Mayıs 2025 18:36

60 yaşında çoğu insan için hastalık başlar.
Demir355, 1 ay önce
gece herkes uyurken midesi vücudu dinlenirken sen çalışırsın. gece uykusu almazsan gündüz toparlayamazsın. 60 a geldiğinde başlar hastalıklar
20 Mayıs 2025 22:06

az olsun öz olsun kafa rahat olsun.o yüzden bankacılık

style1
Şef
20 Mayıs 2025 22:47

Bankacı olursan hergece başını yastığa koyduğunda yıldızları sayarsın , polis olduğunda ise hergece başını yastığına koymak için dua edersin. Her iki ucu EDİT değnek. Yok illaki birini seçmek zorunda isen sağlık açısından Bankacılık daha iyidir, kariyer anlamında da daha rahat ilerlersin. Bol şans

Yeniaynasiz
Aday Memur
23 Mayıs 2025 22:32

teşekkürler

style1, 1 ay önce

Bankacı olursan hergece başını yastığa koyduğunda yıldızları sayarsın , polis olduğunda ise hergece başını yastığına koymak için dua edersin. Her iki ucu EDİT değnek. Yok illaki birini seçmek zorunda isen sağlık açısından Bankacılık daha iyidir, kariyer anlamında da daha rahat ilerlersin. Bol şans

memuraday-y
Şube Müdürü
24 Mayıs 2025 19:17

Ama benim çevremde çok kazanan var. Hatta bekçiden askerden daha çok polis tanıyorum, biliyorum desem doğrudur.

Yeni çeri, 1 ay önce
polis daha iyi. ancak kazanamazsın kolay değil

Kladyus00
Kapalı
25 Mayıs 2025 20:10

askeri öğrenciliği bırakıp bankacı olan var...askeriyeyi bitirseydi adam teğmen olacaktı...Konuştuğumda ortalama bir teğmenden 20-25 bin az alıyorum dedi ama dünyanın en rahat adamıyım dedi...yemişim parasını pulunu boynumda gravat,klimanın altında godomanlara kredi hesabı açıyorum saat 5 dedimi 1 kişi tutamıyor beni , eve iş getirme yok tain derdi yok resmi dini bayramlar yıllık izinler raporlu izinler vs vs ...bu memlekette olunabiliyorsa bankacı,kendi kuyumcu dükkanın veya kara yolları çalışanı olacaksın....hele kara yollarında bir çalışan vardı yeni emekli oldu emekli maaşı 40 bin...emekli başkomserler almıyor o parayı .....adamın meslek hayatında yaptığı tek şey silindir ehliyeti alıp 25-30 sene önce kara yollarına girmek olmuş...saatte 10 km hızla yolu 10 tur atınca gün bitiyor.....maaşa göre sigortasını yatırmışlar eski işçilerden olduğu için taa eski kanunlardan bile yararlanmış emeklilikte...

ColmanınBandanası
Aday Memur
26 Mayıs 2025 07:29

Bankacılık kesinlikle, polislerin geneli ayda ortalama 240 saat çalışıyor ülke geneline baktığımız da bu böyle, bazı iller ve bu illerde bulunan bazı birimleri bu genellemeden muaf tutuyorum. 10 yıl altı memursan 24, üzeriysen 34 gün iznin var bunun haricinde başka izin ve resmi tatilin de yok. Resmi tatiller de (etkinlik kutlama bayram vs.) yoğunluk olduğu için ek göreve yazarlar, gittiğin bu görev için mesai parası almıyorsun vatandaş genel olarak mesai aldığımızı düşünüyor. Yeme içme hepsini kendin karşılıyorsun yeri geliyor meslek hayatında 2 3 kez şehir değiştiriyorsun. Yazacak çok dezavantajı varda bunları bilsen yeter. Bankacı olursan istediğin zaman şehir değiştirirsin izinlerinin hepsini kullanırsın resmi tatillerde dahil cuma günü saat 17.00 oldu mu çıkar gidersin pazartesi günü mesaiye geç kalmadığın sürece kimse seni aramaz, gelip bankaya şu müşterinin işinide hallet de demezler itle uğursuzla da uğraşmazsın

Gururu65
Genel Müdür
26 Mayıs 2025 20:26

Kesinlikle bu mesleğe girmeeeeeeeeee, sakınnnnnnnnnnn!!!!

kaan8061
Memur
09 Haziran 2025 10:52

Polislik Meslegi cok onurlu ve serefli bir meslek ama özlük haklari maas çok kötü durumda. Ulkenin saat basi en az ucret olan memurlari polislerdir. Gecinmen cok zor, mesailer cok uzun ucretin dusuk mobing yüksek. Polislikte de artik gbt, aranan sahis gibi hedef ve is baskisi var.

Yeniaynasiz
Aday Memur
09 Haziran 2025 14:37

meslek içinden gelen yorumlar çok değerli

POLLSMAN
Aday Memur
09 Haziran 2025 16:51

Polis olunca kafandaki saçlarla da vedalaş şimdiden

Yeniaynasiz
Aday Memur
09 Haziran 2025 18:20

Hiç iyi bir yorum yapan yok hiç mi iyi yönü yok

POLLSMAN, 2 hafta önce

Polis olunca kafandaki saçlarla da vedalaş şimdiden

Dirilis.34
Şef
12 Haziran 2025 15:57

Bacanak özel bir banka da çalışıyor. Ticari ye bakıyor. Evi arabası var allah daha çok versin. Yılda 2 3 kez İspanya Portekiz vs ülke geziyor. İstanbul da en iyi oteller de eğitime katılıyor. Maaşı ortalama 90 bin prim 3 ayda bir çift maaş vs. Sorduğum da zor diyor. Gelelim bana bir haltım yok gece gündüz yok. Yıllık izin için bile bir sürü tantana vs vs. Ha dersen ki arkam sağlam rahat yerler de çalışırım o ayrı konu. Bu meslek bazılarını da cennet ayrı konu

Yeni çeri
Memur
12 Haziran 2025 23:23

özel banka o kadar maaş vermez. ancak müdür olması lazım ve iş bankası gibi köklü bankada çalışırsa kadrolu olarak. o maaşı alabilir
Dirilis.34, 1 hafta önce

Bacanak özel bir banka da çalışıyor. Ticari ye bakıyor. Evi arabası var allah daha çok versin. Yılda 2 3 kez İspanya Portekiz vs ülke geziyor. İstanbul da en iyi oteller de eğitime katılıyor. Maaşı ortalama 90 bin prim 3 ayda bir çift maaş vs. Sorduğum da zor diyor. Gelelim bana bir haltım yok gece gündüz yok. Yıllık izin için bile bir sürü tantana vs vs. Ha dersen ki arkam sağlam rahat yerler de çalışırım o ayrı konu. Bu meslek bazılarını da cennet ayrı konu

Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi