Editörler : crops35
12 Mayıs 2025 14:28

İibf

İibf için toplu alım merkezi sonrası mı gelir acaba gsb falan.

the back of furkan
Şube Müdürü
12 Mayıs 2025 14:39

belli olmaz

enginar123
Aday Memur
12 Mayıs 2025 16:11

belli olmaz

ama ben merkezi alıma kadar iibf için herhangi bir kurum alımı beklemiyorum.

Sibel.l
Aday Memur
12 Mayıs 2025 20:24

Hocam ben de öyle hissediyorum nedense merkezi sonrası gsb gelebilir diye tahmin ediyorum ama bazıları gsb gelmez gelirse de iibf gelmez belki diye tahmin yürütülorlar siz yaptınız mı herhangi bir kuruma

enginar123, 1 ay önce

belli olmaz

ama ben merkezi alıma kadar iibf için herhangi bir kurum alımı beklemiyorum.

imagination7
Aday Memur
13 Mayıs 2025 00:18

Peki bu tarz alım gelirse, sözlü mülakat oluyor mu?

Öğrenmek istediğim şu ben yalnız puanımla atanabilir miyim başka bir şeye ihtiyaç duymadan?

P3 83

Sibel.l
Aday Memur
13 Mayıs 2025 07:47

Gsb büro da mülakat yok hocam puan sıralamasına göre zaten eğer gelirse yanlış hatırlamıyorsam 2 tercih vardı evet atanırsınız.yyp de mülakat var 3 katı idi sanırım onda da sıralama gelir mülakata hak kazanırsınız.

imagination7, 1 ay önce

Peki bu tarz alım gelirse, sözlü mülakat oluyor mu?

Öğrenmek istediğim şu ben yalnız puanımla atanabilir miyim başka bir şeye ihtiyaç duymadan?

P3 83

imagination7
Aday Memur
13 Mayıs 2025 12:09

Maalesef mülakata hiç güvenmiyorum. Mülakata kalmadan atanmam gerekiyor

Sibel.l, 1 ay önce

Gsb büro da mülakat yok hocam puan sıralamasına göre zaten eğer gelirse yanlış hatırlamıyorsam 2 tercih vardı evet atanırsınız.yyp de mülakat var 3 katı idi sanırım onda da sıralama gelir mülakata hak kazanırsınız.

Sibel.l
Aday Memur
13 Mayıs 2025 13:58

Benim de temennim o hocam ben de mülakata güvenmiyorum ama gsb iibf ye verilmeyebilir diye söylentiler de var bakalım zamanla görecez

imagination7, 1 ay önce

Maalesef mülakata hiç güvenmiyorum. Mülakata kalmadan atanmam gerekiyor

imagination7
Aday Memur
13 Mayıs 2025 14:10

Hayırlısı olsun, gsb olmaz başka bi yer olur bi anda beklemediğimiz güzel haber alırız inşallah

Sibel.l, 1 ay önce

Benim de temennim o hocam ben de mülakata güvenmiyorum ama gsb iibf ye verilmeyebilir diye söylentiler de var bakalım zamanla görecez

Sibel.l
Aday Memur
13 Mayıs 2025 15:24

Bil mukabele hocam inşallah

imagination7, 1 ay önce

Hayırlısı olsun, gsb olmaz başka bi yer olur bi anda beklemediğimiz güzel haber alırız inşallah

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi