Editörler : E.Kayı Han
13 Mayıs 2025 00:00

Danıştay havale için beklemedeyken şimdi sırada yazıyor

2021 pm dum adli konudan dolayı açığa alınıp ihraç oldum 3 yıl ağır cezada yargılandım ocak 2025 te beraat kararımı gerekçeli kararımı kesinleşmiş şerhimi öne alım dilekçesini gönderdim danıştayda havale için beklemedeyken şimdi havale için sırada yazıyor ne fark vvar anlayan varmı

13 Mayıs 2025 05:28

Aynı durumdayım esas no kaç sizin

Mehmet bol015
Aday Memur
13 Mayıs 2025 09:59

Dosya no ile hiçbir ilgisi yok danıştay güncel kararlara bakarsan 2025 te var 2024 danıştay 2 de benimki biz 13 kişi toplu alındık iyk giden danıştaya 3 yıl oldu adli den beraat alıp kesinleşmiş şerh çıkmadan dosya açılmıyormuş

Yalnizozan88, 1 ay önce

Aynı durumdayım esas no kaç sizin

13 Mayıs 2025 12:05

Beraat kesinlesenlerin hemen açılıyor mu dosyası acaba

Mehmet bol015, 1 ay önce

Dosya no ile hiçbir ilgisi yok danıştay güncel kararlara bakarsan 2025 te var 2024 danıştay 2 de benimki biz 13 kişi toplu alındık iyk giden danıştaya 3 yıl oldu adli den beraat alıp kesinleşmiş şerh çıkmadan dosya açılmıyormuş

saxa
Memur
14 Mayıs 2025 14:24

Devrem aynı yaşadığın süreci bende yaşadım. Danıştay 2. Dairede düne kadar esastan havale beklemede yazarken bugün esastan havale sırasında yazıyor. Terimler mi değişti yoksa gerçekten artık dosyada az da olsa ilerleme mi var. Avukatima sordum 3 4 yıl sürer diyor. Hevesimin anasının içinden geçti resmen zaten haksız yere 5 yıl ihraçta kaldım .

Mehmet bol015
Aday Memur
15 Mayıs 2025 12:49

Avkat arkdşların sallmsı çok oluyor şuanda öğrendiğim fetö davaların iş bölümüne ayrıldığı yoğunluk kalmadı avukatına sor bakim 2.danıştay güncel kararlara baksın bakim 2024 ün sonu dosyalara bakıyorlar adli konun bitmediyse bilmem ama

saxa, 1 ay önce

Devrem aynı yaşadığın süreci bende yaşadım. Danıştay 2. Dairede düne kadar esastan havale beklemede yazarken bugün esastan havale sırasında yazıyor. Terimler mi değişti yoksa gerçekten artık dosyada az da olsa ilerleme mi var. Avukatima sordum 3 4 yıl sürer diyor. Hevesimin anasının içinden geçti resmen zaten haksız yere 5 yıl ihraçta kaldım .

saxa
Memur
15 Mayıs 2025 17:58

Adli olarak beraat aldım. İnşallah dediğin gibi kısa sürer

Mehmet bol015, 1 ay önce

Avkat arkdşların sallmsı çok oluyor şuanda öğrendiğim fetö davaların iş bölümüne ayrıldığı yoğunluk kalmadı avukatına sor bakim 2.danıştay güncel kararlara baksın bakim 2024 ün sonu dosyalara bakıyorlar adli konun bitmediyse bilmem ama

Alparslan92
Aday Memur
22 Mayıs 2025 23:54

merhaba arkadaşlar bende adlı olarak 223 2b den beraat aldim Danıştay da 3.5 yıl bekledi 30 Ekim'de karar verildi yazdı nisan 21 de karar aciklandi. idare ve bölge de red almıştım davam devam ettiği için beraatim kesinleşince Danıştaya başvurdum ama malesef 3 e 2 oy ile kaybettim hak hukuk beklemeyin ümide de fazla kapılmayın ben sözde bu yaz göreve başlarım diye ne umutlar besledim ama para ve adamın yok ise çok zor şimdi sırf buraya kadar geldim içimde kalmasın diye AYM ye başvurdum hoş yine de küçük de olsa ümit....
saxa, 1 ay önce

Adli olarak beraat aldım. İnşallah dediğin gibi kısa sürer

Kenzo123
Memur
23 Mayıs 2025 01:35

Hocam 223 2b den beraat alıp danıştayı hangi gerekçeyle kaybettiniz. Bu karara şaşırdım

Alparslan92, 1 ay önce
merhaba arkadaşlar bende adlı olarak 223 2b den beraat aldim Danıştay da 3.5 yıl bekledi 30 Ekim'de karar verildi yazdı nisan 21 de karar aciklandi. idare ve bölge de red almıştım davam devam ettiği için beraatim kesinleşince Danıştaya başvurdum ama malesef 3 e 2 oy ile kaybettim hak hukuk beklemeyin ümide de fazla kapılmayın ben sözde bu yaz göreve başlarım diye ne umutlar besledim ama para ve adamın yok ise çok zor şimdi sırf buraya kadar geldim içimde kalmasın diye AYM ye başvurdum hoş yine de küçük de olsa ümit....

asi_sevecen06
Aday Memur
25 Mayıs 2025 09:43

Bende idare mahkemesini kazandım, bölge idare delil ispat hiçbirşey olmadan kararı bozdu. 2020 Ocak'ta danıştaya gitti. Halen bekliyorum ceza davası 2 defa 223-c kendi beraat irtibat iltisak yok şuan ceza davası 2 defa yargıtayda incelemede

Alparslan92
Aday Memur
25 Mayıs 2025 18:38

hiç bir gerekce belirtilmemiş yargı davam devam ederken bim red verdiği gerekçenin aynısını yazmışlar dosya bimdeyken hadi beraat kararım kesinleşmedi memuriyetime engel diye Danıştay da 3.5 yıl bekledim bim kararının aynısını yazmış geçmiş şaka gibi o zaman biz niye beraat alıyoruz o zaman bu beraatlerin niye 4 türlüsü var hayır beraat alan bir insan 2a 2b vs niye bakıyoruz hadi bakiyoruz 223 2b maddesinden almışız daha ne isteniyor tabi adamımız yok ceplerine para sıkıştırmadık
Kenzo123, 4 hafta önce

Hocam 223 2b den beraat alıp danıştayı hangi gerekçeyle kaybettiniz. Bu karara şaşırdım

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi