Editörler : cihan27E.Kayı Han

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
25 Mayıs 2025 20:29

Öyle bir şey yok. Yüzde 27 vergi dilimine giriyorlar. Hikayeden gazel maaşları var. Bırakın artık şu taşeron güzellemesi yapmayı.

Bana kalsa asgari ücret bile vermem bunlara.

atilla010, 4 hafta önce

Şaka mı yapıyorsun ? Hiç bir şey dahil değil iken bile bu rakamların çok üstünde. alıyorlar

Fazla mesai ücretleri bir Hekimden daha yüksek Şaka gibi..

Saat 4 ten sonra gelenler bile gece mesaisi alıyorlar. Ben yaklaşık 15 sene gece çalıştım bir kuruş fazladan para vermediler.

Yani neresinden tutsan elinde kalıyor.

begümmm06
Aday Memur
27 Mayıs 2025 14:27

İşçiliğin ayrımının yapılması lazım sahada sıcağın alnında çalışan işçi alsın ama kurumlardaki temizlik ve güvenlik personeli için fazla kesinlikle

ayhann06
Memur
27 Mayıs 2025 16:17

memura da tam maaş vergi gelmesi gerekir.. hiç vergi ödemiyorlar

begümmm06, 3 hafta önce

İşçiliğin ayrımının yapılması lazım sahada sıcağın alnında çalışan işçi alsın ama kurumlardaki temizlik ve güvenlik personeli için fazla kesinlikle

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
27 Mayıs 2025 21:11

Senin maaşın kadar vergi ödüyorum. Sen önünden ye koçum

ayhann06, 3 hafta önce

memura da tam maaş vergi gelmesi gerekir.. hiç vergi ödemiyorlar

Elektrikelektronikk
Aday Memur
28 Mayıs 2025 15:11

çıkar bordronu eğer benim vergimden fazla vergi ödüyorsan benden sana bir maaş. bu kadar adam da şahit. değilse tam tersini isterim

Abbas.KILKUYRUK2, 3 hafta önce

Senin maaşın kadar vergi ödüyorum. Sen önünden ye koçum

jackreacher52
Aday Memur
30 Mayıs 2025 01:49

hastanede ki rezalet işe 2 sene zor dayanıp istifa ettim, maaşları onlara helaldir ne kadar berbat bir iş olduğunu tahmin edemezsiniz..

30 Mayıs 2025 13:47

Daha ortada rakam yok. Kulaktan dolma bilgilerle manipülasyon yapıyorsunuz.

Cabirbinhayyam
Aday Memur
03 Haziran 2025 19:45

çüşsssssss Reise tek laf etmeyin. Herkes sırasını beklesin. Bende memurum, beğenmeyen bırakır gider. akıllı olun devlete laf etmeyin. sıra memurada gelecek elbet.

hsynkrt33
Aday Memur
03 Haziran 2025 19:54

eğer doğru ise bizim aldığımız paranın yanında korkunç rakamlar

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
03 Haziran 2025 23:22

Açlıktan nefesleri kokuyor inanmayın

atilla010
Aday Memur
03 Haziran 2025 23:59

Devlet başka hükümet başka. Devletimize laf etmeyiz de ettirmeyiz de. Ama hükümetin bu konudaki politikası kesinlikle adil değil. Onu da söylemeyelim mi ?

Cabirbinhayyam, 2 hafta önce
çüşsssssss Reise tek laf etmeyin. Herkes sırasını beklesin. Bende memurum, beğenmeyen bırakır gider. akıllı olun devlete laf etmeyin. sıra memurada gelecek elbet.
Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi