Editörler : E.Kayı Han
13 Mayıs 2025 18:57

Bu araştırma görevlisi doktora öğrenimini başka okulda yapabilir mi?

Bölümüyle arası kötü. Arkasında kimse yok. Ciddi mobbing yiyor. Yatay geçişle başka okula geçip öğrenimini sağlıklı biçimde tamamlamak amacında. 33a'lı.

Okulun enstitüsü, geçişini engelleyebilir mi? veya sözleşmesinde sorun çıkabilir mi?

StMngr
Daire Başkanı
13 Mayıs 2025 20:11

"Merhaba. Bilgisi olan hocalarımız cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler."

şiraze34
Memur
13 Mayıs 2025 21:20

Merhabalar. Bir araştırma görevlisi farklı bir üniversitede doktorasını yapabilir veya geçiş yapabilir. Geçiş için önemli olan sizin gideceğiniz yerin şartlarını taşımanız ve onların sizi kabul etmesi. Mevcut enstitünüz size yasal hakkınız olan belgeleri verir sorun çıkaramaz. Önemli olan ifade ettiğim gibi sizi kabul edecek yer. Diğer taraftan gideceğiniz yer ile ilgili olarak mevcut yönetim derslere gidiş gelişinizde sorun çıkarabilir. Bunun için sorun olmaz diyorsanız ne ala yok olur diyorsanız en sağlıklısı görevlendirme almanız.

arastirmagorevlisiii
Daire Başkanı
14 Mayıs 2025 09:06

Artık görevlendirme verilmesi çok zor hocam. Yök 35. madde görevlendirmesi kararlarına karışmıyor artık. Eskiden 50d'liler için talep ettikleri taktirde 35 verilmesi zorunlu gibi bir şeydi. 33ada ise okulun kararıydı. Yaklaşık 2.5 yıl önce yök bu kararından döndü ve tüm insiyatifi kurumlara bıraktı. Artık hem 50d hem 33alı arş görlere neredeyse hiçbir şekilde 35. madde görevlendirmesi verilmiyor. git-gel yapacaksın diyorlar, asistanın kaybolmasını istemiyorlar. birazda mobbing aracı olarak kullanıyorlar elbette bunu. 35 görevi almak hayal gibi bir şey kaldı ki hocanın bölümüyle de arası kötüymüş hayatta vermezler.

konu sahibine çok bir önerim yok araştırma görevliliği baştan saçma sapan bir kadro zaten. kadro bulayım ilk işim öğretim görevliliğine geçmek olacak. ben kelimenin tam anlamıyla: bıktım.

şiraze34, 1 ay önce

Merhabalar. Bir araştırma görevlisi farklı bir üniversitede doktorasını yapabilir veya geçiş yapabilir. Geçiş için önemli olan sizin gideceğiniz yerin şartlarını taşımanız ve onların sizi kabul etmesi. Mevcut enstitünüz size yasal hakkınız olan belgeleri verir sorun çıkaramaz. Önemli olan ifade ettiğim gibi sizi kabul edecek yer. Diğer taraftan gideceğiniz yer ile ilgili olarak mevcut yönetim derslere gidiş gelişinizde sorun çıkarabilir. Bunun için sorun olmaz diyorsanız ne ala yok olur diyorsanız en sağlıklısı görevlendirme almanız.

Mertk180120
Aday Memur
17 Mayıs 2025 13:15

yasaları bilerek ve isteyerek tamamen ucu açık bırakıyorlar her şeyi insiyatife bırakıyorlar bunun en büyük sebebi rahat rahat torpilcilik ve kayırmacılık yapılabilsin diye. ayrıca sistem mobbing aşırı derecede açık ve müsait ve insanlarımız da ahlaken kötü niyetli empati sıfır ve bencil.
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi