Editörler : gül-feşan
13 Mayıs 2025 19:40

Boşanma Tayini ve Çocuklar

arkadaşlar merhaba,

boşanma tayini vermek istiyorum.

vermek istediğim birkaç detay var bana bunlarla ilgili yardımcı olur musunuz.

red gelmesini istemiyorum.

öncelikle eşimle anlaşmalı olarak ayrıldık. 6 ve 2 yaşlarında iki çocuğumuz var. 6 yaşındaki babaya yani bana 2 yaşındakini anneye verdi mahkeme. biz böyle istedik.

ben şuan 6A da hemşire olarak çalışıyorum tayin isteyeceğim il 5A da.

çocuğun bende olması, ailemin yanına gitmek istemem ve baba olmam koşulları ile nasıl bir dilekçe yazmalıyım bana yol gösterebilir misiniz red gelmesini istemiyorum. özellikle dilekçe yazarken ve ek belge verirken neye dikkat etmeliyim gibi detayları öğrenmek istiyorum.

zor bir süreçteyim şimdiden teşekkürler.

smmmurat
Aday Memur
13 Mayıs 2025 20:40

kardesim direk bakanliga git ankaraya burada yorma kendini en net cevabi oradan alirsin direk yonlendirirler

vysatlzan
Aday Memur
13 Mayıs 2025 20:56

bakanlığa gitmem mümkün değil malesef
smmmurat, 1 ay önce
kardesim direk bakanliga git ankaraya burada yorma kendini en net cevabi oradan alirsin direk yonlendirirler

shatıf
Memur
13 Mayıs 2025 22:45

ulaş bana

berkehan81
Şube Müdürü
14 Mayıs 2025 13:13

Bu tip tayinlerde gideceğin ilin standardına bakılır standart uygunsa tayinin çıkar ancak 6 A dan 5 A ya diyorsun yani muhtemelen gitmek isteğidin yer dolu ancak standardı tam olarak dolu olmayabilir bunu gideceğin ilin il sağlık müdürlüğünü ara ve branşınla ilgili standartta boşluk olup olmadığını öğren. Eğer doluysa bu haktan yararlanmak için yeni yönetmeliğe göre 3 ay süre oluyor eğer b,c,d ve e grubu illerden gitmek istediğin yerler yüksek ihtimal çıkar sen ilk önce gitmek istediğin yeri yaz daha sonra arkasına diğer başka illeri ekli kısa sürede cevap alırsın hastane, il sağlık, tsm her nerede çalışırsan oraya dilekçeni yaz durumunu anlat. Yalnız yasal süre 3 ay yoksa hakkın yanar. Bu tayinlerde hızlı sonuç alınıyor.

vysatlzan
Aday Memur
14 Mayıs 2025 13:27

teşekkür ederim cevabınız için. peki gitmek istediğim ilin müdürlüğünde mi bitiyor iş? yani dilekçe yazacağım ve bakanlık müdürlüğe danışacak mı yoksa direkt olarak atamayı mı yapacak?
berkehan81, 1 ay önce

Bu tip tayinlerde gideceğin ilin standardına bakılır standart uygunsa tayinin çıkar ancak 6 A dan 5 A ya diyorsun yani muhtemelen gitmek isteğidin yer dolu ancak standardı tam olarak dolu olmayabilir bunu gideceğin ilin il sağlık müdürlüğünü ara ve branşınla ilgili standartta boşluk olup olmadığını öğren. Eğer doluysa bu haktan yararlanmak için yeni yönetmeliğe göre 3 ay süre oluyor eğer b,c,d ve e grubu illerden gitmek istediğin yerler yüksek ihtimal çıkar sen ilk önce gitmek istediğin yeri yaz daha sonra arkasına diğer başka illeri ekli kısa sürede cevap alırsın hastane, il sağlık, tsm her nerede çalışırsan oraya dilekçeni yaz durumunu anlat. Yalnız yasal süre 3 ay yoksa hakkın yanar. Bu tayinlerde hızlı sonuç alınıyor.

lDeimosl
Genel Müdür
14 Mayıs 2025 15:34

Konunun dilekçeye ne yazdığınızla ilgisi yok. Yönetmelik hükümlerine göre hakkınız varsa tayininiz yapılır.

m4l4y4
Aday Memur
16 Mayıs 2025 08:51

boşanma sonrası istediğin yere gidersin kardeşim

bennucan00
Aday Memur
24 Mayıs 2025 22:36

merhaba tayin dilekçesi verdiniz mi hangi belgeleri sundunuz acaba

soylucadi
Aday Memur
25 Mayıs 2025 18:05

boşanma aşamasındayım umarım istediğimiz gibi olur

vysatlzan
Aday Memur
28 Mayıs 2025 07:55

merhaba dilekçe yazdım boşanma şerhi kesin karar nüfus örneği ailemin ikametgah belgesi
bennucan00, 4 hafta önce
merhaba tayin dilekçesi verdiniz mi hangi belgeleri sundunuz acaba

vysatlzan
Aday Memur
28 Mayıs 2025 07:56

inşallah hocam
soylucadi, 3 hafta önce

boşanma aşamasındayım umarım istediğimiz gibi olur

bennucan00
Aday Memur
28 Mayıs 2025 09:57

afedersiniz dilekçenizi paylaşmanız mümkünmüş ilçedeyim ilde ilçede çok bilgili değil bu aşamada eksik yanlış bir şey yapmak istemiyorum
vysatlzan, 3 hafta önce
merhaba dilekçe yazdım boşanma şerhi kesin karar nüfus örneği ailemin ikametgah belgesi

vysatlzan
Aday Memur
28 Mayıs 2025 10:36

....... başhekimliğine konu: boşanma nedeniyle yer değişikliği talebi sn yetkili sb bünyesinde...... olarak ....ilinde görev yapmaktayım. ..... tarihinde ..... mahkeme kararı ile ..... kişisi ile boşanma sürecim tamamlanmıştır. boşanma sonrası sosyal ve psikolojik olarak desteğe ihtiyacım artmış olup mevcut görev yerimde ailevi desteğim kalmamıştır. tüm bu sebeplerle sb personel atama ve yer değiştirme yönetmeliği kişisel ve sosyal seveplerle yer değişikliği hükümleri çerçevesinde tayin talebim değerlendirilerek mağduriyetimin giderilmesi için görev yerimi ailemin bulunduğu..... iline naklen atamasını talep ediyorum. gereğini arz ederim ad soyad tc görev yeri ünvan tlf ek1.....(sunacağınız belgeler) ek2..... . . tarih imza

vysatlzan
Aday Memur
28 Mayıs 2025 10:39

çocuk varsa velayet durumunu, can güvenliği tehlikeniz varsa belirtip ekleyebilirsiniz
vysatlzan, 3 hafta önce
....... başhekimliğine konu: boşanma nedeniyle yer değişikliği talebi sn yetkili sb bünyesinde...... olarak ....ilinde görev yapmaktayım. ..... tarihinde ..... mahkeme kararı ile ..... kişisi ile boşanma sürecim tamamlanmıştır. boşanma sonrası sosyal ve psikolojik olarak desteğe ihtiyacım artmış olup mevcut görev yerimde ailevi desteğim kalmamıştır. tüm bu sebeplerle sb personel atama ve yer değiştirme yönetmeliği kişisel ve sosyal seveplerle yer değişikliği hükümleri çerçevesinde tayin talebim değerlendirilerek mağduriyetimin giderilmesi için görev yerimi ailemin bulunduğu..... iline naklen atamasını talep ediyorum. gereğini arz ederim ad soyad tc görev yeri ünvan tlf ek1.....(sunacağınız belgeler) ek2..... . . tarih imza

bennucan00
Aday Memur
28 Mayıs 2025 23:37

çok teşekkür ederim o kadar sordum bu kadar açıklayıcı bir düzgün yazan olmadı elinize sağlık
vysatlzan, 3 hafta önce
çocuk varsa velayet durumunu, can güvenliği tehlikeniz varsa belirtip ekleyebilirsiniz

vysatlzan
Aday Memur
29 Mayıs 2025 11:00

ne demek hocam Allah hayırlara vesile etsin
bennucan00, 3 hafta önce
çok teşekkür ederim o kadar sordum bu kadar açıklayıcı bir düzgün yazan olmadı elinize sağlık

Zambirli
Aday Memur
29 Mayıs 2025 20:56

Anlaşmalı boşanma kaç ay sürdü

vysatlzan, 3 hafta önce

vysatlzan
Aday Memur
29 Mayıs 2025 20:59

40 gün kadar.
Zambirli, 3 hafta önce

Anlaşmalı boşanma kaç ay sürdü

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi