Editörler : E.Kayı Han
14 Mayıs 2025 10:20

Kredi kartı otomatik tahsilat

Maaşımız bu gece yatacak kredi kartına 200 k borcum var geçen maaş döneminde ödememiştim 20 gün gecikmede hesaba para attığımda otomatk çekmişti

Bazı arkadaşlarım da aynısını yaşamış maaş yattığı gibi çek başka hesaba dediler otomatik tahsil eder mi ederse beni sıkıntıya sokucak

Bilen veya aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgilendirebilir mi

E.Kayı Han
Editor
14 Mayıs 2025 11:03

Banka çekmeden başka bir hesaba gönderemezsen otomatik tahsil eder.

3misfortune
Aday Memur
14 Mayıs 2025 18:53

Kayıran bey peki bir kaç dakika süre tanırlar mı ben maaş yatana kadar telefon başında bekleyeceğim

E.Kayı Han, 1 ay önce

Banka çekmeden başka bir hesaba gönderemezsen otomatik tahsil eder.

hgksl
Daire Başkanı
22 Mayıs 2025 11:15

Arkadaşım öncelikle müsait olduğun bir zaman şubeye müracaat ederek, maaş hesabından kredi, kredi kartı gibi ödemelerin kesilmesine muvafakatinin bulunmadığını dilekçe ile belirt bireysel temsilciye, bu aşamadan sonra gecikmede bulunsan dahi herhangi bir kesinti yapmamaları gerekir senden, ek hesabın için yapılan kesinti varsa ve buna da engel olmak istiyorsan aynı şubeden yeni bir hesap açtırarak idari işler müdürlüğüne dilekçe ile başvur ve maaş hesabını değiştirmek istediğini belirt.

Eğer banka talebini kabul etmez ise e devlet üzerinden BDDK şikayet talebi oluşturarak durumunu izah et ve maaş hesabından icra olmaksızın herhangi bir kesinti yapılmamasına muvafakatinin olmadığını belirt. BDDK ilgili şubeye senin talebini ilettiği an sorunun kesin olarak çözülüyor.

3misfortune, 1 ay önce

Kayıran bey peki bir kaç dakika süre tanırlar mı ben maaş yatana kadar telefon başında bekleyeceğim

iblis35
Memur
22 Mayıs 2025 11:26

banka uygulamasından iptal edebilirsin

Zamazingo53
Aday Memur
05 Haziran 2025 16:48

Uygulamada olması lazım

Mhmt1876
Aday Memur
08 Haziran 2025 18:19

o nasıl oluyor acaba ? otomatik kesmesini nasıl engelleyebiliriz?

iblis35, 4 hafta önce

banka uygulamasından iptal edebilirsin

katip1988
Daire Başkanı
09 Haziran 2025 10:02

maas bankasından aldığın kredi kartını iptal ederek. Ben ettim müşteri hizmetlerini her aradığımda kart verelim diye zorluyorlar. almıyorum. diğer bankalardan 2,3 tane kredi kartı var hangisini istersem onu kullanıyorum. para yetişmezse olduğu zaman ödüyorum. maaş bankasından kredi, kredi kartı kullanmak pişmanlıktır.

Mhmt1876, 1 hafta önce

o nasıl oluyor acaba ? otomatik kesmesini nasıl engelleyebiliriz?

Mhmt1876
Aday Memur
09 Haziran 2025 10:56

Anladım.

Kredilerimi yapılandırdım.

Bir tane kredi kartım var.

Onu da kapatmayı düşünüyordum zaten.

Bedavaymış gibi harcıyor insan.

En iyisi nakit kullanmak.

Borçlanmamak.

katip1988, 1 hafta önce

maas bankasından aldığın kredi kartını iptal ederek. Ben ettim müşteri hizmetlerini her aradığımda kart verelim diye zorluyorlar. almıyorum. diğer bankalardan 2,3 tane kredi kartı var hangisini istersem onu kullanıyorum. para yetişmezse olduğu zaman ödüyorum. maaş bankasından kredi, kredi kartı kullanmak pişmanlıktır.

iblis35
Memur
10 Haziran 2025 16:44

kaç defa yaptım bunu ama kredı kartı kullanınca hep başa sardım kartsızda yasanmıyorki

Mhmt1876, 1 hafta önce

Anladım.

Kredilerimi yapılandırdım.

Bir tane kredi kartım var.

Onu da kapatmayı düşünüyordum zaten.

Bedavaymış gibi harcıyor insan.

En iyisi nakit kullanmak.

Borçlanmamak.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler