Editörler : gül-feşan
14 Mayıs 2025 15:07

İstifa Sonrası Atama

Merhabalar ben usulüne uygun olmayarak istifa ettim 1 yıl sonra istifa sonrası için atama olursa sadece kendi hastaneme mi dönebiliyorum yoksa kurada açılan diğer şehirlere de başvurabilir miyim

Tupak
Memur
14 Mayıs 2025 19:46

+1

tugbaksv
Aday Memur
14 Mayıs 2025 22:18

kura neye göre belirleniyor, her hangi bir hizmet puanı vs var mı ?

lDeimosl
Genel Müdür
14 Mayıs 2025 23:37

Kendi hastaneniz diye bir hüküm yok. Asaletiniz tasdik edilmeden istifa ettiyseniz sadece istifa ettiğiniz kuruma-istifa ettiğiniz kurum bakanliktır-başvurabilirsiniz. Asaletiniz tasdik edildiyse herhangi bir kuruma başvurabilirsiniz. Usule uygunluk kısmı kuraya katılabilme süresini belirler.

Tupak
Memur
15 Mayıs 2025 00:08

İstifa ettim ve o gün tüm işlemlerim halloldu kartımı teslim ettim asalet tastiği nedir acaba

lDeimosl, 1 ay önce

Kendi hastaneniz diye bir hüküm yok. Asaletiniz tasdik edilmeden istifa ettiyseniz sadece istifa ettiğiniz kuruma-istifa ettiğiniz kurum bakanliktır-başvurabilirsiniz. Asaletiniz tasdik edildiyse herhangi bir kuruma başvurabilirsiniz. Usule uygunluk kısmı kuraya katılabilme süresini belirler.

Tupak
Memur
15 Mayıs 2025 00:12

Asli memurlukmuş tamamdır kadroya geçmiştim zaten teşekkür ederim yanıtınız için

Tupak, 1 ay önce

İstifa ettim ve o gün tüm işlemlerim halloldu kartımı teslim ettim asalet tastiği nedir acaba

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi