Editörler : E.Kayı Han
14 Mayıs 2025 16:03

Uzman katiplik ve Adalet Hizmetleri Sınıfı

Bakanlığın dün yayımladığı Yargı Reformu Stratejisi Eylem planı adlı bir belgeye göre uzman katiplik ve Adalet Hizmetleri Sınıfı 2026 yılında oluşturulacakmış.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
14 Mayıs 2025 17:23

Düm yayımlanmadı birkaç ol oldu o. Daha önce forumda tartışıldı. O yargı reformları formaliteden hazırlanıyor, orada yazanların %1 'i ancak hayata geçirilebiliyor.

14 Mayıs 2025 17:23

maaş, özlük hakları ve iş yoğunluğu üzerinde çok olumlu sonuçları olmayacaksa pek bir şey değişmez

Ahetab21
Memur
14 Mayıs 2025 17:33

Dün yayımlandı. Öncedeki yapılacak işler, dün yayımlanan ise o işlerin hangi yıllarda yapılacağını tek tek yazmışlar. İyi okuyun lütfen

İsmi Lazım Deil, 1 ay önce

Düm yayımlanmadı birkaç ol oldu o. Daha önce forumda tartışıldı. O yargı reformları formaliteden hazırlanıyor, orada yazanların %1 'i ancak hayata geçirilebiliyor.

dca23
Şef
14 Mayıs 2025 17:36

link var mı

Ahetab21, 1 ay önce

Dün yayımlandı. Öncedeki yapılacak işler, dün yayımlanan ise o işlerin hangi yıllarda yapılacağını tek tek yazmışlar. İyi okuyun lütfen

Manga K.
Genel Müdür
14 Mayıs 2025 19:03

Yargı Reformu Stratejisi Planının 64 ve 77 nci sayfalarında Adalet Hizmetleri Sınıfı ve Uzman Katiplik konularına yer verilmiş. Ben her ikisininde olacağına inanıyorum. Zaten Adalet Hizmetleri Sınıfı konusu çok önemli ve olması gereken elzem bir konuydu. Uzman Katiplikte Kariyer bakımından güzel bir gelişme. İnşallah hayırlısıyla bu iki düzenleme de yapılır. İyi düşünelim iyi olsun. Güzel bakalım neticesi de güzel olsun..

Memur bayan
Aday Memur
15 Mayıs 2025 11:32

uzman katiplik için kaç sene çalışmış olmak gerekir?

Manga K., 1 ay önce
Yargı Reformu Stratejisi Planının 64 ve 77 nci sayfalarında Adalet Hizmetleri Sınıfı ve Uzman Katiplik konularına yer verilmiş. Ben her ikisininde olacağına inanıyorum. Zaten Adalet Hizmetleri Sınıfı konusu çok önemli ve olması gereken elzem bir konuydu. Uzman Katiplikte Kariyer bakımından güzel bir gelişme. İnşallah hayırlısıyla bu iki düzenleme de yapılır. İyi düşünelim iyi olsun. Güzel bakalım neticesi de güzel olsun..
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi