Editörler : Pangaea
14 Mayıs 2025 23:48

İl içi atamadan sonra eş durumu yapılabilir mi?

Merhaba. İl içi atamada tayinim çıktı diyelim. Halihazırda eşim başka bir ilde öğretmen. bu durumda yaz tatili özür grubunda il dışı isteyebilir miyim? Kılavuzda "atamadan sonra oluşan mazeret" demişler. Sizin yorumunuz nedir?

Not: Mazeret tayini isteyeceksen il içi neden istiyorsun diyenlere: Temmuzda gerçekleşmesi mümkün olan bir durum nedeniyle mazeret tayini istemeyebilirim de. Şu anki çalıştığım okulda yeter artık.

Hocass
Memur
15 Mayıs 2025 00:07

Hocam klavuzda aykırı durum olsa yazardı daha önce hiç duymadım ancak aynı atama döneminde il içi tayini çıkan il dışı isteyemiyor aynı atama döneminde.meaala hiç özür durumu isteyemezi duymadım okumadım bugüne kadar

mstfklc5835
Aday Memur
16 Mayıs 2025 00:00

Peki il içi tayinim çıktığında mesleki hiyerarşiye bakılıyor mu , eşim polis olduğu için benim onun yanına gitmem gerektiğini söylüyorlar il içi tayinim çıkarsa o bulunduğum ile gelebilir mi
16 Mayıs 2025 06:23

istersiniz
16 Mayıs 2025 06:24

il dışı eş durumunda , ilim tamamı açılıyor, polis sizin yanınıza gelebilmesi için , onların yönetmeliğine bakmak lazım
mstfklc5835, 1 ay önce
Peki il içi tayinim çıktığında mesleki hiyerarşiye bakılıyor mu , eşim polis olduğu için benim onun yanına gitmem gerektiğini söylüyorlar il içi tayinim çıkarsa o bulunduğum ile gelebilir mi
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi