Editörler : gül-feşan
15 Mayıs 2025 11:23

2025 İBB ye mülakata girenler nasıldı?

Merhaba arkadaşlar çok araştırdım 2025 ibb ile ilgili bir başlık bulamadım buyurun paylaşalım tecrübeleri daha önceki yıllarda girenler paylaşmış fikir olsun ilgilenenlere

Kostul
Aday Memur
15 Mayıs 2025 11:25

2025 istanbul büyükşehir belediyesi mülakatına

ahmetgonulx
Aday Memur
15 Mayıs 2025 18:21

2 Mayıs'ta bilgisayar işletmenliği için girdim. Bölümüm ön lisans muhasebe; pek de güzel geçtiğini söyleyemeyeceğim fakat şunu ifade etmek istiyorum. Komisyon gerçekten de doğru cevabı bulmamız konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Zarf çekme olayında şansıma hiç kolay gelmedi, zorluk seviyesi hep orta sorular geldi ve bu yüzden de zorlanmış olabilirim. Kendi bölümüm özelinde söyleyecek olursam, katılım yoğun değildi ve bu yüzden de sıra bana geldi hızlı bir şekilde. Bunun dışında mülakattan çıkarken, mülakatların ay sonuna doğru biteceği ve sonucunu da ay sonunda öğreneceğimiz söylendi. Merak eden, bir şeyler sormak isteyen arkadaşlarımız olursa seve seve detaylandırabilirim.

Kostul
Aday Memur
15 Mayıs 2025 18:56

Cevap için çok teşekkür ederim ay sonu derken mayıs ayı sonu mu

ahmetgonulx
Aday Memur
15 Mayıs 2025 21:27

Evet hocam, mayıs ayı sonunda belli olacağını ifade etti komisyon. Ben bir ihtimal 28 Mayıs'ta belli olacağını düşünüyorum.

Kostul, 2 ay önce

Cevap için çok teşekkür ederim ay sonu derken mayıs ayı sonu mu

Kostul
Aday Memur
15 Mayıs 2025 22:01

Hayırlısı olsun inşallah ,

Sparcox
Aday Memur
16 Mayıs 2025 21:51

İnşallah öyle olur belirsizlik çok kötü
ahmetgonulx, 2 ay önce

Evet hocam, mayıs ayı sonunda belli olacağını ifade etti komisyon. Ben bir ihtimal 28 Mayıs'ta belli olacağını düşünüyorum.

Kostul
Aday Memur
17 Mayıs 2025 12:46

Önlisans yerel yönetimler den kaç kişi katıldı acaba

hatice şahpaz
Kapalı
19 Mayıs 2025 07:37

Bilgisayar işletmenliği -sorular makuldü kolaya yakın hatta. Sadece mesleki sorular da bilgisayar namına sorular değil ,okuduğunuz bölümle alakalı sorular geliyor. Önümde 3 kişi vardı ama katılmadılar, Öylesine başvuranlar da var tabi..

Kostul
Aday Memur
19 Mayıs 2025 11:01

Bölüm neydi sizin , puan son sıralarda diye katılmamışlardır belki, yüksek puanlılar çok çünkü genelde . Benim merak ettiğim 85 ve üzeri puanlıların ne kadarı adalet bölümünden

hatice şahpaz, 2 ay önce

Bilgisayar işletmenliği -sorular makuldü kolaya yakın hatta. Sadece mesleki sorular da bilgisayar namına sorular değil ,okuduğunuz bölümle alakalı sorular geliyor. Önümde 3 kişi vardı ama katılmadılar, Öylesine başvuranlar da var tabi..

dedigimiyapin
Aday Memur
19 Mayıs 2025 23:32

mülakat süreci devam ediyor hala . lütfen mülakat içeriğiyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmayın ki eşit bir yarış olsun.

Sparcox
Aday Memur
20 Mayıs 2025 08:44

sosyolog ünvanında giren kaç kişi vardı acaba

Kostul
Aday Memur
21 Mayıs 2025 17:17

Bu gün itibariyle mülakatlar bitmiş olmalı. Herkes için hayırlı sonuçlar olsun inşallah . Heyecanlı

Kostul
Aday Memur
21 Mayıs 2025 17:18

Bu gün itibariyle mülakatlar bitmiş olmalı. Herkes için hayırlı sonuçlar olsun inşallah .

Sparcox
Aday Memur
21 Mayıs 2025 17:29

yarın açıklansın o zaman:)
Kostul, 2 ay önce

Bu gün itibariyle mülakatlar bitmiş olmalı. Herkes için hayırlı sonuçlar olsun inşallah . Heyecanlı

yesimist
Aday Memur
23 Mayıs 2025 15:33

Umarım biran önce açıklarlar Bayramdan sonraya kalmaz Merakla bekliyorum

Kostul
Aday Memur
23 Mayıs 2025 16:59

Ben de . İnşallah çok uzun sürmez

Kostul
Aday Memur
23 Mayıs 2025 19:32

İzmir büyük şehir açıklamış , İstanbul büyükşehir inki haftaya kaldı galiba haftaya lk

Kostul
Aday Memur
23 Mayıs 2025 19:34

İzmir büyük şehir açıklamış , İstanbul büyükşehir inki haftaya kaldı galiba haftaya lk

Sparcox
Aday Memur
26 Mayıs 2025 10:55

bu hafta açıklanır mı

Kostul
Aday Memur
26 Mayıs 2025 11:13

Hiç kimsede bir bilgi yok , belirsizlik kötü

Toplam 88 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler