Editörler : E.Kayı Han
15 Mayıs 2025 15:02

CİMER Şikayetleri Hakkında
Kurumda yönetici hakkında yapılan CİMER şikayetini kimin yaptığı öğrenilebilir mi?
15 Mayıs 2025 15:16

Korkuyorsanız hiç bu işlere girmeyiniz.

ho-chi-minh
Aday Memur
15 Mayıs 2025 15:18

ben şikayeti yapanı öğrenmek istiyorum
Halkadami89, 1 ay önce
Korkuyorsanız hiç bu işlere girmeyiniz.
15 Mayıs 2025 15:20

Öğrenip ne yapacaksınız? Mobbing mi? Eğer kendinize güveniyorsanız kanunsuzluk etmeyecek, yalnızca adaleti uygulatacaksınız. Bunları yerine getirmiyorsanız, hakkınızda yapılacak şikayetleri de sorgulamayacaksınız.
ho-chi-minh, 1 ay önce
ben şikayeti yapanı öğrenmek istiyorum

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
16 Mayıs 2025 10:40

Adamın varsa öğrenirsin.

ho-chi-minh
Aday Memur
16 Mayıs 2025 10:44

her kurumda bu bilgileri görebilen yetkililer oluyor mu, yoksa yalnızca cimer'de mi oluyor bilgiler?
İsmi Lazım Deil, 1 ay önce

Adamın varsa öğrenirsin.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
16 Mayıs 2025 16:20

Tahminim şu şekilde. CİMER'de başvuruyu ilgili kuruma yönlendiren personel başvuruyu kimlik bilgilerini gizleyerek sevk etmiş ise göremezler. Gizlemeden sevk etmiş ise herkes görür.

ho-chi-minh, 1 ay önce
her kurumda bu bilgileri görebilen yetkililer oluyor mu, yoksa yalnızca cimer'de mi oluyor bilgiler?

Sibel Ay35
Aday Memur
18 Mayıs 2025 22:05

Dava açınca ogreniyorsunuz.Tum ifadeler ve şahıslar tek tek savunmaya konuluyor elinize veriliyor.

alomatik
Şef
20 Mayıs 2025 11:21

Kimin şikayet ettiğinin ne önemi var. Önemli olan yapılan şikayetin doğru olup olmadığı. Yapılan şikayet doğru değil yalan yanlış bilgilerden oluşuyor ise cevabını verir sonra yasal yollara sen müracaat edersin bana iftira attı yalan beyanda bulundu diye.

Eğer yapılan şikayetin içeriği doğruysa adamı bulup dayak mı atacaksın. CİMER'e yaptığın yanlışın hesabını ver.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
21 Mayıs 2025 12:22

Mobing uygulayabilir, soruşturma açabilir. Amir değil mi, 125. madde her türlü görevi kötüye kullanmaya yetkiyi veriyor.

alomatik, 1 ay önce

Kimin şikayet ettiğinin ne önemi var. Önemli olan yapılan şikayetin doğru olup olmadığı. Yapılan şikayet doğru değil yalan yanlış bilgilerden oluşuyor ise cevabını verir sonra yasal yollara sen müracaat edersin bana iftira attı yalan beyanda bulundu diye.

Eğer yapılan şikayetin içeriği doğruysa adamı bulup dayak mı atacaksın. CİMER'e yaptığın yanlışın hesabını ver.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi