Editörler : gül-feşan
16 Mayıs 2025 08:11

Atanıp Gitmeme Durumu

Ben hemşire olarak atandım yani su an güvenlik soruşturması var.Gitmezsem 2026da olacak kpss sınavına girebilecek miyim.Ya da üniversite hastanesine basvuru yapabilir miyim puanimla

Zeliha dur
Kapalı
16 Mayıs 2025 08:30

Hocam ben de aynı soruyu soruyorum cevap alamadım hala. Aynı puanımızla tekrardan sözleşmeli persone

m4l4y4
Aday Memur
16 Mayıs 2025 08:49

yapamazsın kardeşim atanma niyetin yoksa keşke yazmasaydın pişman olma ama hiç keşke deme bence içinden geçeni yap

Zeliha dur, 1 ay önce

Hocam ben de aynı soruyu soruyorum cevap alamadım hala. Aynı puanımızla tekrardan sözleşmeli persone

Tiamo00
Şef
16 Mayıs 2025 10:26

sınava girersiniz. 1 yıl atanamazsaniz sadece

saglıkcıbey
Aday Memur
16 Mayıs 2025 11:11

Umarım atanıp gitmeyenler 3-4 yıl ceza yer. Başkasının hakkına girmeyin kardeşim. Allah bilir kimin umutlarını yıkmışsındır.

Anestezzz
Aday Memur
29 Mayıs 2025 20:54

Peki üniversite hastanesine başvuru yapabilir miyiz
m4l4y4, 1 ay önce

yapamazsın kardeşim atanma niyetin yoksa keşke yazmasaydın pişman olma ama hiç keşke deme bence içinden geçeni yap

m4l4y4
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:25

kardeşim üniversite hastanesi ile bakanlık arasında hakların aynı olabilir ama devlette çok daha rahat şekilde kullanırsın haklarını bence kamuda kal derim

Anestezzz, 3 hafta önce
Peki üniversite hastanesine başvuru yapabilir miyiz

Anestezzz
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:29

Bazı mazaretlerim var o yüzden atandığım ile gitmek istemiyorum. Acaba bu puanımla üniversite hastanelerine başvurabilir miyim. Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum
m4l4y4, 3 hafta önce

kardeşim üniversite hastanesi ile bakanlık arasında hakların aynı olabilir ama devlette çok daha rahat şekilde kullanırsın haklarını bence kamuda kal derim

m4l4y4
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:34

yaparsın kardeşim orası özel yer şart vs yok sadece alım zamanı başvurunu yap yeter

Anestezzz, 3 hafta önce
Bazı mazaretlerim var o yüzden atandığım ile gitmek istemiyorum. Acaba bu puanımla üniversite hastanelerine başvurabilir miyim. Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum

Anestezzz
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:39

Hocam çoğu yerde kamu kurum ve kuruluşlarına başvuru yapamazsın diyor. Ahmet Esmerde bir paylaşımda eğer gitmezseniz sağlık bakanlığının alımlarına 1 yıl başvuramazsın dedi. Hangisi doğru ünilere başvuru yapabilir miyim bunun cevabını bir türlü alamıyorum
m4l4y4, 3 hafta önce

yaparsın kardeşim orası özel yer şart vs yok sadece alım zamanı başvurunu yap yeter

Anestezzz
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:52

Bu üniversitelerin sözleşmeli personel pozisyonalrına başvuru yapabilir miyim
Anestezzz, 3 hafta önce
Hocam çoğu yerde kamu kurum ve kuruluşlarına başvuru yapamazsın diyor. Ahmet Esmerde bir paylaşımda eğer gitmezseniz sağlık bakanlığının alımlarına 1 yıl başvuramazsın dedi. Hangisi doğru ünilere başvuru yapabilir miyim bunun cevabını bir türlü alamıyorum

Dgncnns
Memur
30 Mayıs 2025 10:21

hocam osym üstünden yapılan tercihler hariç bütün hepsine başvuru yapabilirsin sozlesme imzalamazsaniz
Anestezzz, 3 hafta önce

Anestezzz
Aday Memur
30 Mayıs 2025 10:24

Hocam bu kesin bilgi mi. Sağlık Bakanlığına sözleşmeli personel olarak atandım. Üniversite hastanelerine sözleşmeli personel başvurusu yapabilir miyim yani
Dgncnns, 3 hafta önce
hocam osym üstünden yapılan tercihler hariç bütün hepsine başvuru yapabilirsin sozlesme imzalamazsaniz

Dgncnns
Memur
31 Mayıs 2025 14:51

sozlesme imzalamadiginiz sürece başvuru yapabilirsiniz sozlesme imzalarsaniz o zaman işler değişir 1 yil kuralına takılırsın
Anestezzz, 3 hafta önce
Hocam bu kesin bilgi mi. Sağlık Bakanlığına sözleşmeli personel olarak atandım. Üniversite hastanelerine sözleşmeli personel başvurusu yapabilir miyim yani

Anestezzz
Aday Memur
31 Mayıs 2025 14:52

Hocam ama aynı unvanla başvuru yapacam
Dgncnns, 3 hafta önce
sozlesme imzalamadiginiz sürece başvuru yapabilirsiniz sozlesme imzalarsaniz o zaman işler değişir 1 yil kuralına takılırsın
31 Mayıs 2025 16:01

cezası var 1 yıl atanamazsın diye biliyorum

Dgncnns
Memur
31 Mayıs 2025 17:56

sözleşme imzalamadığınız sürece açık alımların hepsine başvuru yapabilirsiniz ben o süreci çünkü

Anestezzz, 3 hafta önce
Hocam ama aynı unvanla başvuru yapacam

Anestezzz
Aday Memur
31 Mayıs 2025 17:59

Sizde mi aynısını yaşadınız
Dgncnns, 3 hafta önce

sözleşme imzalamadığınız sürece açık alımların hepsine başvuru yapabilirsiniz ben o süreci çünkü

Dgncnns
Memur
31 Mayıs 2025 18:05

durumum daha farklıydı ama aynı süreci yaşadım basvurdugum kadroya gitmedim su anda universite hastanesinde 2 yıllık personelim sozlesmeli olarak

Anestezzz
Aday Memur
31 Mayıs 2025 19:05

Herhangi bir bakanlığa mı atanıp gitmediniz
Dgncnns, 3 hafta önce
durumum daha farklıydı ama aynı süreci yaşadım basvurdugum kadroya gitmedim su anda universite hastanesinde 2 yıllık personelim sozlesmeli olarak

Dgncnns
Memur
31 Mayıs 2025 19:09

hocam nereye atandiginizin bir önemi yok önemli olan sozlesme imzalamamaniz ve tekrar yaptığınız tercihin acik alimlar yoluyla bireysel başvuru olmasi
Anestezzz, 3 hafta önce
Herhangi bir bakanlığa mı atanıp gitmediniz
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi