Editörler : E.Kayı Han
16 Mayıs 2025 22:04

Emanet memurlarının verilmeyen hakları

emanet memurları zabıt katipleri ile aynı hizmet sınıfına sahipken maaş katsayıları katiplere göre düşük iş riski yüksek olmasına rağmen yeterince maaş iyileştirilmesi yapılmamakta

delocan
Memur
17 Mayıs 2025 07:45

emanet memurları daha mı çok calisiyor anlamadim

sphinx80
Memur
19 Mayıs 2025 09:26

çalışmaya göre mi maaş veriliyor

muhendisbey06
Kapalı
19 Mayıs 2025 09:53

konuyu okudum, düşündüm ve fikrimi söylüyorum. maaş iyileştirmen yapılınca yüksek iş riskinde risk düzeyinde herhangi bir değişme olmayacak

sphinx80
Memur
19 Mayıs 2025 09:55

risk her zaman yüksek ama normal diğer kurumlardaki memurlar gibi olmaması lazım özlük hakları

semihbaspinar
Aday Memur
12 Kasım 2025 16:05

ben polis memuruyum . bugün adalet bakanlığına ( Küçük bir anadolu şehrinde adliyede emanet memur

semihbaspinar
Aday Memur
12 Kasım 2025 16:18

polis memuruyum . Lisans mezunuyum. bugün adalet bakanlığına ( Küçük bir anadolu şehrinde adliyede emanet memurluğu unvanı olarak kurumlar arası değişikligiyle geçsem. ( derecem 3/3, ek gösterge 2200 ) mesleğe başlayalı

10 sene 3 ay oldu. evliyim ,eşim çalışmıyor , iki çocuğum var. Birisi 8 yaşında diğeri 3 yaşında... Bugün geçsem net Ne kadar maaş alırım. Konuya net vâkıf olan varsa Cevaplarsa sevinirim arkadaşlar. Ayrıca emanet memurluğunda çalışan birisinin artı bir ücreti oluyor mu bilmediğim için soruyorum

12 Kasım 2025 16:55

55 lira civarı alırsın, yerin iyiyse geçme, evin vardır kira derdin yoktur o zaman sana kalmış

semihbaspinar, 3 ay önce

polis memuruyum . Lisans mezunuyum. bugün adalet bakanlığına ( Küçük bir anadolu şehrinde adliyede emanet memurluğu unvanı olarak kurumlar arası değişikligiyle geçsem. ( derecem 3/3, ek gösterge 2200 ) mesleğe başlayalı

10 sene 3 ay oldu. evliyim ,eşim çalışmıyor , iki çocuğum var. Birisi 8 yaşında diğeri 3 yaşında... Bugün geçsem net Ne kadar maaş alırım. Konuya net vâkıf olan varsa Cevaplarsa sevinirim arkadaşlar. Ayrıca emanet memurluğunda çalışan birisinin artı bir ücreti oluyor mu bilmediğim için soruyorum

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi