Editörler : swat3410

sımseeekk
Şef
18 Mayıs 2025 12:43

demek para için burada insanları kışkırtıp para kazanıyosunuz değil mii okey senın de ekran görüntünü aldım
Abuzittinkilkuyruk, 1 ay önce

Merhaba esin hanım.bu sayfada bu tarz hakaret nedeniyle 2 dava açtım.biri polis diğeri çocuk çıktı.polis olan şahıs ile dava arabuluculuga gitti.50 bin TL ye anlaştım.anlasmasa avukatlık ücretleri soruşturma aynı hesaba gelecekti.isterseniz bu şahıs hakkında davacı olabilirsiniz avukatım yardimci olur.

sancak bayrak
Daire Başkanı
18 Mayıs 2025 12:43

Şimşek ve 1 sınıf aynı kişi nın hesabı gibi.

18 Mayıs 2025 12:45

sus Allah aşkına destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın siz iyi biz kötü polisiz peki sus şimdi
sancak bayrak, 1 ay önce

Şimşek ve 1 sınıf aynı kişi nın hesabı gibi.

sımseeekk
Şef
18 Mayıs 2025 13:04

ya gardasım tek yaptıkları susalım şükredelim .yorum yapana amirlerden daha çok kızıyolar zorlarına gidiyor.çünkü çoğu rahat düzenın bozulmasını istemiyolar.çünkü insanlar gözünü açarsa onlar nasıl rahat edecekler.saflar sokakta çalışsın oonlar bürolarda.nüfu memurundan daha rahatlar.sen gözünü açar isyan edersen sistem düzen bozulur
1.SınıfEmmiyetMemuru, 1 ay önce
sus Allah aşkına destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın siz iyi biz kötü polisiz peki sus şimdi

memur3428
Daire Başkanı
18 Mayıs 2025 13:20

Esin hanım bu yapmış olduğunuz hakaretlerin ekran görüntülerini aldım ilk iş günü sizi şikayet edeceğim

esinguler0684, 1 ay önce

Polisin durumu ortadayken intiharlar varken senin gibi aşağılık insan müsveddesi kişiler bu manyağının yazılarıyla gülebilir.

Neticede bu manyak ve bunun peşine takılanlarda şeref haysiyet onur gibi insani değerlerde aranmamalı

sımseeekk
Şef
18 Mayıs 2025 13:28

eline sağlık devrem.bende de ekran görüntüleri var
memur3428, 1 ay önce

Esin hanım bu yapmış olduğunuz hakaretlerin ekran görüntülerini aldım ilk iş günü sizi şikayet edeceğim

sımseeekk
Şef
18 Mayıs 2025 13:31

gülerek bişeyler yazmışsın yaptığı hakaretlere bak
memur3428, 1 ay önce

Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi