Editörler : cihan27E.Kayı Han
17 Mayıs 2025 21:40

7433 ile kadroya geçtim, 3 yılım doldu, yıllık tayin onaylanır mı?

Merhaba arkadaşlar,

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı?nda görev yapıyorum. 7433 sayılı Kanun kapsamında kadroya geçtim ve bu yıl itibarıyla kurumda 3. yılımı doldurdum.

Yıllık tayin döneminde başvurumu yaptım.

Benimle benzer durumda olan ya da süreci bilen arkadaşlara sormak istiyorum: 3 yılını dolduranların tayinleri genelde onaylanıyor mu?

Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

unal.06
Aday Memur
17 Mayıs 2025 23:54

+1 yıl tayin yasağınız var hocam. Muhtemelen red gelir

F4ntomm
Şef
18 Mayıs 2025 09:52

3 yıllık personele dönem tayininde bir yer geleceğini düşünmüyorum memurluk puanından dolayı.

F4ntomm
Şef
18 Mayıs 2025 09:54

+ olarak dönem tayinlerinde yerleşmeniz yapılsa dahi amirinizin onayına bağlı.yani sistem üzerinden tercih yaptım tayinim çıktı kesin gidiyorum olayı yok maalesef

trsalgado
Daire Başkanı
18 Mayıs 2025 14:55

Haklısın güzel kardeşim, il ilçe müdürleri bakanlıktan daha yetkili, personel genel müdürlüğü kim oluyor ki, pergem personel nakil bildirimi yapacaksa önce il ilçe müdürünü arayip, sayın müdürüm iznin varmı diye sorması lazım

F4ntomm, 1 ay önce
+ olarak dönem tayinlerinde yerleşmeniz yapılsa dahi amirinizin onayına bağlı.yani sistem üzerinden tercih yaptım tayinim çıktı kesin gidiyorum olayı yok maalesef
18 Mayıs 2025 15:36

n ilgisi var dayı
F4ntomm, 1 ay önce

ghostrider0659
Aday Memur
18 Mayıs 2025 18:02

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

F4ntomm
Şef
18 Mayıs 2025 18:18

Kimse kimseyi aramıyor.evrak üstünden yürüyor tüm süreç.
trsalgado, 1 ay önce

Haklısın güzel kardeşim, il ilçe müdürleri bakanlıktan daha yetkili, personel genel müdürlüğü kim oluyor ki, pergem personel nakil bildirimi yapacaksa önce il ilçe müdürünü arayip, sayın müdürüm iznin varmı diye sorması lazım

boyka12
Aday Memur
18 Mayıs 2025 23:05

7433 sayılı kanunla kad orya geçti iseniz siz asıl memur olarak 3 yılı doldurmuş ve tayin yazma hakkkınız olduğundan siz yasağa takılmıyorsunuz.Bakanlığınızdaki tayin sistemi puanlamaya göre değilse çıkma ihtimali olur
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi