Editörler : E.Kayı Han
19 Mayıs 2025 09:35

2025 kurban bayramı tatili
uzatılması yönünde ihtimal var mı arkadaşlar uzatılacak mı sizce ne zaman açıklanır olumlu olumsuz ?

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Mayıs 2025 14:18

TURİZMCİLER, BESİCİLER, KURBANLIKLAR(!) O TATİLİ UZATIRLAR.

ahmeterdal91
Memur
19 Mayıs 2025 16:05

Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY bu soruyu yanıtlamış turizm açısından da yararlı olacağını düşünerek 9 Günlük Kurban Bayramı Tatilinin gündem de olduğunu dile getirmiş.

Kaynak :https://www.hurriyet.com.tr/gundem/kurban-bayrami-tatili-9-gun-olacak-mi-bakan-ersoy-yanitladi-42805829

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
19 Mayıs 2025 22:13

Uzarrr, uzarrrr. Kurban benzin, trafik cezaları, kamu binalarındaki su, elektrik tasarrufu, oteller, moteller... TATİLİ BEN YAPTIM! Olmazsa haber verin hep beraber çalışırız.

Muhammed0646
Aday Memur
19 Mayıs 2025 23:37

Bayram cuma günü başlıyor, pazartesi dördüncü günü. Tatili nasıl dokuz gün yapacaklar.

erhankosucuuu
Aday Memur
31 Mayıs 2025 15:36

Bayram yaklaşınca bayramlık alışverişlerinin de vakti yaklaştı biz de önce çocuklardan başlayarak bayramlık kıyafet alışverişine başladık alışverişten önce evde bütçeyi düşünen kişi olarak kampanya arayışına başladım genellikler bankkartın kampanyalarından yararlanıyorum her zaman kurtarıcım oluyor diyebilirim bu bayramda eşim için Bankkartın Beymen kampanyasını kullanarak çok güzel bir elbise aldım hem elbise harika oldu hem de kampanya bu bayramda aşırı harcamadan kaçındığımız için çok mutluyum benim için bayram başladı bile :)

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi