Editörler : swat3410
20 Mayıs 2025 15:39

bu arada adı devlet bankası ama hepsi kendi bankaları. kendileri yazıp kendileri çiziyor herşeyi. faizi yiyen onlar iken sana bu iyiliği yapmazlar maalesef
1.SınıfEmmiyetMemuru, 4 hafta önce
faizler düşük olsaydı ihtimaller dahilinde dediğin olabilirdi. ama faizler yüksek iken bankalar yanaşmaz buna. babanın hayrına mı promosyon verdik sana derler :D

Umut1903
Memur
20 Mayıs 2025 16:26

Önce yatması devletin lehine olur bol harcama olur.

Yalnizpolis2000
Aday Memur
20 Mayıs 2025 18:03

Geçen sene yatirmadilar ondan önceki senelerde ise 10 gün önce yatirmislardi

gulyabani.10
Aday Memur
20 Mayıs 2025 18:40

hayatımda okuduğum en saçma yorum. vaktimi çaldın resmenn ..
pomem bekleyen masum, 4 hafta önce

Ayın 5inde ödemesi olan varmi? Varsa zaten her ay ayin 5inde parasız kalıyor bu ay 5 inde yatmasa nolacak ayın 5 inde parasız kalan geri kalan 40 gün aç kalır her ayın 15i maaş yatıyor bu ay 5inde yattı diye zengin mi olacak borçlarını mi kapatacak? 15inde zaten borcunu kapatıyor veya ödüyor 5inde yatmasindaki amaç nedir bunu anlat bana bayram onu kıyafetse kredi kartından çeker 15inde yine öder borcsa zaten bu adam her ay 15inde borc ödüyor 5inde ödeyince indirim mi yapacaklar? Ayrıca ben burdayım niye diyim sacmalamissin

20 Mayıs 2025 21:35

ondan önceki sene promosyonu elden alıyorduk O yüzden. faizde işletilen parayı sana kimse erken yatırmaz reis
Yalnizpolis2000, 4 hafta önce

Geçen sene yatirmadilar ondan önceki senelerde ise 10 gün önce yatirmislardi

20 Mayıs 2025 21:42

aylık alıyorduk demek istedim
1.SınıfEmmiyetMemuru, 4 hafta önce
ondan önceki sene promosyonu elden alıyorduk O yüzden. faizde işletilen parayı sana kimse erken yatırmaz reis
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi