Editörler : E.Kayı Han
19 Mayıs 2025 17:06

Sendika Türk Telekom tarifesi işgüzarlığı

Büro-sen ile Türk telekom arasında anlaşma yapılmış ve çok uygun olduğu söylenen tarifeler yayınlanmıştı. ilk başvuru taarihi 18 Şubat ve ben aynı günde başvuru yaptım. Başvurudan sonra 1 aylık tahhüt sürem vardı, tahhütüm bitmeden tarifem geçer diye planlaıyordum, sendika başkanı da 10 gün içinde tarifeniz geçer dedi. 5 hafta geçti ama tarifem geçirilmediği gibi taahhüt sürem dolduğundan dolayı gelen faturam 950TL oldu. Şu an Bürosen tarifesine geçmiş olmama rağmen seçtiğim tarifeye geçirilmemiş, buradan da 650TL tarife ücreti görünüyor mu? Madem bu işi yapamayacaksınız neden insanları kandırıyorsunuz. Böyle bir ahlaksızlık ve sorumsuzluk görmedim!

pehcizade
Aday Memur
20 Mayıs 2025 09:54

Sendiaka Başkanı = TTMOBİL Müşteri Temsilcisi Sendikanın uğraştığı şeylere bak :D Şakamısınız :)))

muharrem3452
Aday Memur
20 Mayıs 2025 10:41

Aynı problemi diğer sendikada da yaşadık. Eşimle 2 hattın geçişini beklerken 4 ay taahhütsüz yüksek tarife ödedik. Geçirilmeyince eşimi Türkcell'e kendimi de online uygulamada teklif edilen uygun taahhütlü bir tarifeye geçirdim. 3 4 ay yüksekten fatura ödeyerek zararım oldu bir de.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
20 Mayıs 2025 10:56

Zaten bu iş alavere dalavere gibi. Hattı sendikanın üstüne yapıyorlar. Garip işler.

20 Mayıs 2025 20:30

3 kuruş peşinde koşan cebindeki 5 kuruşundan da olur

AcenteKatip
Aday Memur
21 Mayıs 2025 08:40

Aynısı benim başıma geldi. Bunların işgüzarlığı yüzünden 2000 küsur para ödedim. İlk gruba attıklarında turkcellde boş olan hattımı telekoma geçirdim. Bana diğer operatörden geçersen en fazla 1 hafta bi tarifede kalırsın dendi. Dendiği gibi olmadı. 2 ay ödeme yaptım ve cayma bedeli ödedim. Arayıp diyorum bu sizin hatanız benim cebimden çıkan 2000 küsür lira nolacak cevap olarak diyor zorlamı geçirdik seni :)

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi