Editörler : Pangaea
20 Mayıs 2025 16:10

MEB promosyon

Meb'den promosyon alanlar ne kadar aldınız yaklaşık? Hangi banka ve tek seferde mi ödendi?

gokhankakiz
Yasaklı
20 Mayıs 2025 16:49

İyilikler beni bulmaz; buna inancımı yitirdim artık. Her an hayatıma son verebilirim şakam yok. Bişeyleri düzeltebileceğime olan inancımı çoktan kaybettim ben. Bu dünyada yerim yok hakkınızı helal edin.

vicente0626
Aday Memur
20 Mayıs 2025 17:36

Dünyayı değiştirmek kötülüklerden arındırmak gibi kimsenin yapamayacağı ve gücü yetmeyeceği bir şeyi neden kendine görev edindin ki. Sen kendi kapının önünü süpür bakarsın senden gören birileri de kapısının önünü süpürür belki sokağın temizlenir mahallen şehrin temizlenir

gokhankakiz, 1 ay önce
İyilikler beni bulmaz; buna inancımı yitirdim artık. Her an hayatıma son verebilirim şakam yok. Bişeyleri düzeltebileceğime olan inancımı çoktan kaybettim ben. Bu dünyada yerim yok hakkınızı helal edin.

baykuş123
Şef
20 Mayıs 2025 18:27

3 yıllığına 63.500 tek sefer ödeme.Yapi Kredi.

Sakar Hoca
Aday Memur
20 Mayıs 2025 18:36

Halkbank 89.900 da durdu ihale, 100 bin olur diyorduk :) Gelecek ay tek seferde ödenecek

Sevdaamm12
Aday Memur
20 Mayıs 2025 20:24

Bizim ocakta anlaşma olacakmış yani Aralık gibi ihale yapılır 63 bin çok azmış umarım temmuz zammıyl

uca
Daire Başkanı
21 Mayıs 2025 05:03

caiz değil

Sevdaamm12, 1 ay önce

Bizim ocakta anlaşma olacakmış yani Aralık gibi ihale yapılır 63 bin çok azmış umarım temmuz zammıyl

fokyay
Şef
21 Mayıs 2025 08:11

Helal olsun sende helal et

gokhankakiz, 1 ay önce

Yusuf paşa
Aday Memur
21 Mayıs 2025 09:14

engelleyebildigin kadar engelle, gücün yetmedigi yerler olucak. yaradan bu sıkıntıları seni kapısına getirtmek için vermiş olmasın birde böyle düşün, 75 yıl yaşacayacaksın, sonra paketleme servisi ve hesap zamanı. değmez geçiçi dünya için sonsuz hayat için çalışmanı tavsiye ederim gökhan kardeş ALLAHA sığın

gokhankakiz, 1 ay önce

berçavever
Aday Memur
21 Mayıs 2025 09:36

çocuk babasına onu parka götürmesini söyler baba yırtık pırtık bir dünya haritasini çocuğun önüne koyar ve bunu düzgün birleştirip eski haline getirirsen gotururm der ve daha yarım saat geçmeden kız tanamdir baba der baba hayret eder nasıl yaptın diye sorar çocuk:haritanın arkasında insan resmi vardı onu duzeltince dünya duzeldi. yani herkes kendini duzeltirese dünya duzelir
gokhankakiz, 1 ay önce

baykuş123
Şef
21 Mayıs 2025 11:24

Biz parayı 2025 Şubat'ta almıştık.

Sevdaamm12, 1 ay önce

Sevdaamm12
Aday Memur
21 Mayıs 2025 11:59

Doğrudur daha yüksek sayılar duyduğum için az geldi belki de

baykuş123, 1 ay önce

Biz parayı 2025 Şubat'ta almıştık.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi