Editörler : cihan27E.Kayı Han

atilla010
Aday Memur
25 Mayıs 2025 18:24

Abi niye bir kere versinler ? İşçiye senede 2 maaş+ 4 tediye veren, fazla mesaisi, gece mesaisi, yol, yemek, giyim cart curt diye dünya kadar kalem üzerinden yağdırırken, bize niye bir kereliğine versin ki ? Bu kadar mı düştük yaa ! Bir kere vereceklerse bırak onu da vermesinler.

erhannn34
Şube Müdürü
25 Mayıs 2025 23:28

keşke daha fazla ikramiye verseler ama bu yıl son bayram haklısın
atilla010, 4 hafta önce

Abi niye bir kere versinler ? İşçiye senede 2 maaş+ 4 tediye veren, fazla mesaisi, gece mesaisi, yol, yemek, giyim cart curt diye dünya kadar kalem üzerinden yağdırırken, bize niye bir kereliğine versin ki ? Bu kadar mı düştük yaa ! Bir kere vereceklerse bırak onu da vermesinler.

Hocass
Memur
26 Mayıs 2025 13:07

Önce sendikasını degistirsin sonra talep etsin

CakirBey0
Aday Memur
26 Mayıs 2025 13:34

dünyanın tüm gelişmiş veya az gelişmiş ülkelerinde devlet memuruna ikramiye vs verir. bizim ülkede tam tersi memur sömürülür. ne ikramiye ne giyim gıda yol vs yardımı. tam yersi emekli maaşı artar diye seyyanen zam yapılır. vergi dilimi fahiş oranlarda. Keşke israilde doğsaydım da bu ülkede doğmasaydım

ugungu
Daire Başkanı
27 Mayıs 2025 10:49

İsraile kadar müthiş gidiyordun...

CakirBey0, 4 hafta önce
dünyanın tüm gelişmiş veya az gelişmiş ülkelerinde devlet memuruna ikramiye vs verir. bizim ülkede tam tersi memur sömürülür. ne ikramiye ne giyim gıda yol vs yardımı. tam yersi emekli maaşı artar diye seyyanen zam yapılır. vergi dilimi fahiş oranlarda. Keşke israilde doğsaydım da bu ülkede doğmasaydım

hagiyatmaz
Şef
27 Mayıs 2025 11:01

Dilenmeyede başladık anlaşılan. Çocuk musun sen 1 kereliğine ikramiye istiyormuş.

alsnagc
Aday Memur
30 Mayıs 2025 02:27

işçi memur nasıl olabilirim düz memurum kendimi kötü hissediyorum:)

erhannn34
Şube Müdürü
30 Mayıs 2025 10:27

bir maaş çogu memuru rahatlatır ve arkası Bayramlarda gelir bi kere verilmesi gerektiğini söyledim ayrıca sendikam yok sizler daha fazlasını isteyebilirsiniz tutan yok
hagiyatmaz, 3 hafta önce

Dilenmeyede başladık anlaşılan. Çocuk musun sen 1 kereliğine ikramiye istiyormuş.

yldzhmt
Şube Müdürü
30 Mayıs 2025 11:02

Aynen yaw. Bu iscilere doktordan muhendisten ogretmenden herkesten daha fazla deger veriyorlar. Simdi adamlar bayram oncesi yarim maasa yakin "ilave tediye" alacaklar. Ureten agir sanayide calisanlar alsin ama caycisi temizlikcisi de almasin bi zahmet. Bir idaredeki buro iscisi kendi sefinden mudurunden fazla maas almasi calisma barisina aykiri. Zaten cogu isci ya kurayla ya da torpille ise girmis. Yillarini veren memurdan fazla maas almalari acikca benim zoruma gidiyor

atilla010, 4 hafta önce

30 Mayıs 2025 11:11

Güzel bir talep, 3 yılda bir promosyonu bekliyoruz

inşallah bu ağustos ayında sendikamız kazandırır

ice.mann
Memur
30 Mayıs 2025 13:51

isteyenin bir yüzü ..

30 Mayıs 2025 14:44

mevcut ikramiyeyi versinler yeter

erhannn34
Şube Müdürü
01 Haziran 2025 10:26

sendikalara iletin bi işe yarasınlar

aydın3131
Aday Memur
01 Haziran 2025 23:49

gençler bilmez, Özal döneminde memurlar da ayın birinde maaş alıyordu, sonra memurlar ayın 15 inde alsin diye öneriyor Maliye, bu kez de o ay nasıl maaş ödenecek derken, o aya has olarak çift maaş veriliyor, ayın birinde ve 15 inde. her gidi günler hey, lise mezunu memur bile ikramiyesi ile çok rahat ev alabilirdi. karı koca memurlar zaten kral gibi yaşardı. ev araba falan mevzu değildi.
03 Haziran 2025 09:42

zaten vermiyorlar vermeyeceklerde :)

atilla010, 4 hafta önce

03 Haziran 2025 15:51

bırak çift maaşı normal maaşı vermediler tuzları kuru tabi neyse

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi