Editörler : swat3410
24 Mayıs 2025 18:21

2.defa eşe tabi olma

Eşim kadrolu hemşire bulunduğum ilin hizmet süresini doldurdum eşim tatin tercihi yapıp gitse bende ona tabi olup gidebilir miyim daha önce 1 sefer bu haktan yararlandim

Alpera1
Aday Memur
24 Mayıs 2025 18:27

süren dolduysa daha önce bu şekilde yapan biliyorum dilekçe yazıp mazeretle gitti

sımseeekk
Şef
24 Mayıs 2025 18:31

referanssız bu işi yap da göreyim ikiniz de ayrı illere bak nasıl düşüyonuz. riske atma kardeşim emniyet vermez o dediği kişiler arkadaşın referanslı. emniyet bir kez sizi birleştirir sonra sana tabidir eşin

asikral1
Şef
24 Mayıs 2025 20:09

Valla ben gördüm adam üçüncü defa gitti 2014 te üstüne de atama yönetmeliği kadrolardan uygun olan diypr şehir efsanesi haline geldi o zaman diğer kurumlarda desin vermiyoruz anayasa da aile bütünlüğü diyor kimin dediği olur sence
sımseeekk, 4 hafta önce
referanssız bu işi yap da göreyim ikiniz de ayrı illere bak nasıl düşüyonuz. riske atma kardeşim emniyet vermez o dediği kişiler arkadaşın referanslı. emniyet bir kez sizi birleştirir sonra sana tabidir eşin

sımseeekk
Şef
24 Mayıs 2025 20:12

torpilin dediği olur kardeşim.artık hukuk idare lehine karar veriyor
asikral1, 4 hafta önce
Valla ben gördüm adam üçüncü defa gitti 2014 te üstüne de atama yönetmeliği kadrolardan uygun olan diypr şehir efsanesi haline geldi o zaman diğer kurumlarda desin vermiyoruz anayasa da aile bütünlüğü diyor kimin dediği olur sence

asikral1
Şef
24 Mayıs 2025 20:34

Yönetmelik uygun olan kadro diyor iki kurumda inat ederse mahkeme dava açanı yollar
sımseeekk, 4 hafta önce
torpilin dediği olur kardeşim.artık hukuk idare lehine karar veriyor

sımseeekk
Şef
24 Mayıs 2025 20:36

haklısın kardeşim sen ne diyim sen haklısın . hayırlı akşamlar
asikral1, 4 hafta önce
Yönetmelik uygun olan kadro diyor iki kurumda inat ederse mahkeme dava açanı yollar

selmanııner
Aday Memur
24 Mayıs 2025 20:51

benim de doğu görevim bitti eşim başka şehirde sürekli işçi olarak çalışıyor eşimi getirmedim doğuya, eşimin oldıgı şehri 1. sıraya yazarak tercih yaptım ve eş mazeret belgesini doldurup yükledim beni başka bi şehire atarlar mı acaba

Brse
Şef
24 Mayıs 2025 21:12

Eş mazeret belgesi değil , referansının ad soyad ve telefon nosu nu yüklemen lazım devrem :) hakkında hayırlısı olsun

selmanııner, 4 hafta önce
benim de doğu görevim bitti eşim başka şehirde sürekli işçi olarak çalışıyor eşimi getirmedim doğuya, eşimin oldıgı şehri 1. sıraya yazarak tercih yaptım ve eş mazeret belgesini doldurup yükledim beni başka bi şehire atarlar mı acaba

selmanııner
Aday Memur
24 Mayıs 2025 21:14

referansımız Allah olsun devrem
Brse, 4 hafta önce

Eş mazeret belgesi değil , referansının ad soyad ve telefon nosu nu yüklemen lazım devrem :) hakkında hayırlısı olsun

asikral1
Şef
24 Mayıs 2025 21:16

Neden başka şehre atasınlar ki anayasal hak aile bütünlüğü diyor egm de verir
selmanııner, 4 hafta önce

selmanııner
Aday Memur
24 Mayıs 2025 21:19

daha önce orda görev yaptım devrem ilk görev yerimdi, eşimi bırakıp şarka geldim, şimdi de eşimin yanına gitmek istiyorum
asikral1, 4 hafta önce
Neden başka şehre atasınlar ki anayasal hak aile bütünlüğü diyor egm de verir

sancak bayrak
Daire Başkanı
25 Mayıs 2025 10:55

İki defa eşe tabi olamazsın,kendini uyanık zannedenler önce eşin ataması yaptırıp kendi de o ile gideceğini hesaplıyorlar,bu şekilde binlerce memur var,EGM bunu bilmiyorum ki,kimi üniversite okuyorum ayağına dandik bir bölümü yazıp istediği yere gitmek için bu yola da başvuran da çok bu işler le boşuna uğraşmayın.adamınız torpiliniz varsa zaten her yere gidersiniz.bu da diğer memurların hakkına girmek olur.torpil ve hile yapan boş yere abdest bile almasın.sonu hüsran olur.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi