Editörler : gül-feşan
«636465666768697071727374»

asiyedenkacisyok
Yasaklı
11 Şubat 2026 07:56

Amaç kumda oynamak değil ki, senin gibileri dans ettirmek.

Başka grup başlık vs. niye kuralım?

Bilgi alacakmış bak hele bak bak.

Al veriyorum bilgiyi: günde 3 öğün dans.

postacı04, 4 hafta önce

Ne kadar boş beleş varsa burada anlamadığım ihslilere ne oluyor bırakın boş yapmayın bilgi almak payşamak için geliyoruz buraya gidin lendinize 399lar havuza gitmesin giderlerse bizide götürsünler diye bi grup kurun orada kumda oynayın....

memurtd
Şef
11 Şubat 2026 12:03

Sayın Cik Cik senin de arasıra kafanın içini açıp havalandırman lazım; küflenmiş gibi duruyor. Dans dans dans nereye kadar!!!! Plak takılmış gibi !!!!!

asiyedenkacisyok, 4 hafta önce

Yahu burayı iki gün boş bırakmaya gelmiyor, hemen dans fantezileri başlamış yine o gidiyor bu kalıyor, sizi gidi valizciler sizi :)

Gerçeklerden bu kadar kopmak için değişik oluşumların içinde yaşamak gerekir. Bir an önce terk edin bu dedikoducu oluşumları.

Son tahlilde İHS ve 399'lular kardeş kardeş el ele çılgınlar gibi dans etmeye devam ediyor.

Bu kadar güzide insanlardan oluşan bir kurum, onları asla yaban ellerin hoyrat bağrına teslim etmez, bol bol dans ettirir.

Valizleri açıp kapatmayı ihmal etmeyin, iyice havalandırın, içindekiler küften kefeke bağlamasın.

Pessetto
Memur
11 Şubat 2026 13:48

Boşver cevap verme konuşur konuşur susar kayle alma

memurtd, 4 hafta önce

Sayın Cik Cik senin de arasıra kafanın içini açıp havalandırman lazım; küflenmiş gibi duruyor. Dans dans dans nereye kadar!!!! Plak takılmış gibi !!!!!

memurtd
Şef
11 Şubat 2026 14:02

BAKIN PTT AŞ KONULU FORUM YAZIŞMALARINDA NE BULDUM

Asiyecik

Şef

01 Ağustos 2015 20:38

Benim burda dediğim gayri resmi ücret elektrik doğalgazdan faturalardan alınan bir tl masraf ücretidir. Benim havuz tahminim ise bize havuz en erken 2020 yılında verirler. ona göre kendi önlemimizi alılalım

:)))))

2020 diyor havuz diyor

Allah Allah bak sen !!!!

Yahu burayı iki gün boş bırakmaya gelmiyor, hemen dans fantezileri başlamış yine o gidiyor bu kalıyor, sizi gidi valizciler sizi :)

Gerçeklerden bu kadar kopmak için değişik oluşumların içinde yaşamak gerekir. Bir an önce terk edin bu dedikoducu oluşumları.

Son tahlilde İHS ve 399'lular kardeş kardeş el ele çılgınlar gibi dans etmeye devam ediyor.

Bu kadar güzide insanlardan oluşan bir kurum, onları asla yaban ellerin hoyrat bağrına teslim etmez, bol bol dans ettirir.

Valizleri açıp kapatmayı ihmal etmeyin, iyice havalandırın, içindekiler küften kefeke bağlamasın.

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
11 Şubat 2026 17:02

Aynı kişiler değil bence

memurtd, 4 hafta önce

Asiyecik

Şef

Benim burda dediğim gayri resmi ücret elektrik doğalgazdan faturalardan alınan bir tl masraf ücretidir. Benim havuz tahminim ise bize havuz en erken 2020 yılında verirler. ona göre kendi önlemimizi alılalım

2020 diyor havuz diyor

Allah Allah bak sen !!!!

asiyedenkacisyok
Yasaklı
11 Şubat 2026 17:46

Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Bıkmadınız mı haka dansından, sürekli kol bacak gösteriyorlar daha yok mu diye inim inim inliyor 399.

memurtd, 4 hafta önce

asiyedenkacisyok
Yasaklı
11 Şubat 2026 18:00

"Havuz isteyen Asiyecik" oksimoron bir ifadedir. Çelişkidir. Geçersizdir.

Troll hesaplardan itibar suikastine maruz kalıyorum.

Kimse bir yere gitmiyor, uslu çocuk olarak dansa devam ediyoruz hep birlikte.

PTT ile kalıyoruz ve sarı renk tonlarında mutluluk çığlkları atarak dans ediyoruz.

memurtd, 4 hafta önce

Asiyecik

Şef

2020 diyor havuz diyor

Allah Allah bak sen !!!!

giseci
Aday Memur
11 Şubat 2026 18:10

Kimin seviyesi yerlerde bariz. Gelip yapılanma başlığında kurumun asli personeline başka başlıkta yorum yapın deniyor gerçekten şaka olmalı. Senin tebligat verip yerine kaşe vurduğun taşeron personel değiliz adap edep senden öğrenecek de değiliz :)

memurtd
Şef
11 Şubat 2026 20:50

Sarı renginle yaptığın kıvırma danslarınla sana Ptt de mutluluklar. Yarın öbür gün 399 lular gittiğinde alan açılacak ya yerin dar oynayamam demezsin. Artık Haka dansını kiminle yaparsanız bilemem

"Havuz isteyen Asiyecik" oksimoron bir ifadedir. Çelişkidir. Geçersizdir.

Troll hesaplardan itibar suikastine maruz kalıyorum.

Kimse bir yere gitmiyor, uslu çocuk olarak dansa devam ediyoruz hep birlikte.

PTT ile kalıyoruz ve sarı renk tonlarında mutluluk çığlkları atarak dans ediyoruz.

Pessetto
Memur
11 Şubat 2026 22:15

Sensin gişecim en büyük sensin neden şef olamadın merak ettim

giseci, 4 hafta önce

Kimin seviyesi yerlerde bariz. Gelip yapılanma başlığında kurumun asli personeline başka başlıkta yorum yapın deniyor gerçekten şaka olmalı. Senin tebligat verip yerine kaşe vurduğun taşeron personel değiliz adap edep senden öğrenecek de değiliz :)

Umay durak
Aday Memur
11 Şubat 2026 22:15

Belki düzenleme yapıyorlardir ıhs lileri de havuza dahil edecekler

11 Şubat 2026 23:56

Evet bu yeni asiyecik sanki senin kaleminden çıkıyor gibi

arslanerkanarslan007, 4 hafta önce

Aynı kişiler değil bence

Pessetto
Memur
12 Şubat 2026 00:14

O değil asiyecik benim sensin herkes:)

Yorgunveznedar, 4 hafta önce

Evet bu yeni asiyecik sanki senin kaleminden çıkıyor gibi

asiyedenkacisyok
Yasaklı
12 Şubat 2026 01:21

Bak hâlâ 399'lular gittiğinde diyor :) Dans edersin diyor :)

Haka dansını 399 a yapıyorlar diyorum alooo!

Mecburen bu dansa icabet ediyorsunuz ve edeceksiniz, asiyedenkaçışyok.

memurtd, 4 hafta önce

Sarı renginle yaptığın kıvırma danslarınla sana Ptt de mutluluklar. Yarın öbür gün 399 lular gittiğinde alan açılacak ya yerin dar oynayamam demezsin. Artık Haka dansını kiminle yaparsanız bilemem

asiyedenkacisyok
Yasaklı
12 Şubat 2026 01:25

"Belki de şu köşede mutlu küçük bir çalılık vardır" diyordu ünlü ressam Bob Ross.

Uyanın efendim, uyanın.

Umay durak, 4 hafta önce

Belki düzenleme yapıyorlardir ıhs lileri de havuza dahil edecekler

asiyedenkacisyok
Yasaklı
12 Şubat 2026 01:38

"Asiyecik herkes" miş,

"İşinden istifa eder, sendikasından etmez" durumda olan arkadaşlarımızla sapsarı aydınlık günlerde mutluluk çığlıklarıyla dans etmek yalnızca asiyeciğe fatura edilemez. Ben zaten aşkla şevkle dans ediyorum, ama 399 personelimizin kısmetine hep Haka dansı düşüyor nedense?

Pessetto, 4 hafta önce

Pessetto
Memur
12 Şubat 2026 07:41

Otistik misin

"Asiyecik herkes" miş,

"İşinden istifa eder, sendikasından etmez" durumda olan arkadaşlarımızla sapsarı aydınlık günlerde mutluluk çığlıklarıyla dans etmek yalnızca asiyeciğe fatura edilemez. Ben zaten aşkla şevkle dans ediyorum, ama 399 personelimizin kısmetine hep Haka dansı düşüyor nedense?

Pessetto
Memur
12 Şubat 2026 09:27

Arkadaşım sende sürekli face adresi paylaşıyorsun da kendi pişirip kendi yiyorlar ortada ses soluk yok

arslanerkanarslan007, 4 hafta önce

https://www.facebook.com/share/v/1CE63Uahvk/

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
12 Şubat 2026 10:51

::))

Pessetto, 4 hafta önce

Toplam 1568 mesaj
«636465666768697071727374»

Çok Yazılan Konular

Sözlük