Editörler : Lanet

Gülnn
Aday Memur
05 Temmuz 2025 12:03

Arkadaşlar bi şey soracam. Havuz olayında 4000 sayısı verilmiş ya. 10 bin 399 lu var. Kalan 6000 399 ne olacak ihs ye geçmek istemezlerse

Tacinardi
Aday Memur
05 Temmuz 2025 13:36

4000 küsür gişe personelini kastetmişlerdir dağıtıcı sonraki etapta planlanıyordur.

Bu sayıyı nereden duydunuz?

Gülnn, 1 hafta önce

Arkadaşlar bi şey soracam. Havuz olayında 4000 sayısı verilmiş ya. 10 bin 399 lu var. Kalan 6000 399 ne olacak ihs ye geçmek istemezlerse

Gülnn
Aday Memur
05 Temmuz 2025 14:19

Selamun aleyküm arkadaşlar.

Yapılanmayla ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum. Çok ciddi bir çalışma olduğu gerçek ancak en son noktada uygulama durumu ne olur yüzde yüz bir netlik yok bunu bilelim. Çalışma genel müdürlükten çıkmış vaziyette. Bakanlığımız ,Hazine Bakanlığı ve Varlık Fonu arasında çalışmalar devam ediyor.

1- 12 bölge başmüdürlüğü geliyor. Sendika olarak 30 büyükşehir var, 30 bölge olsun istiyoruz.

2-Basmudurlukler kapanıyor. İhtisas Müdürlükleri de

Bölgede ihtisas Müdürlükleri kurulacak.

3-Şubeler kapanıyor. Merkezlerden kapanacaklar da olacak. Ayrıca evrensel postaya tabi işyerleri de dahil edilecek.

4-399 lu memur ve Dağıtıcı için ihs teklifi gelecek kabul etmeyenler havuza aktarılacak.

5-İhs li personel kurumun öz personelidir hiç olumsuz bir durum yok, sözleşme uzatılmaması gibi bir durum kesinlikle yok.

7-Kendi isteğiyle başka kuruma geçenler dönmeyecek.

8-Bölge A ilindeki bir personel aynı bölgedeki B iline aktarilabilecek.

9-Emekli ol baskısı olmayacaktır. Teşvik yok.

10-Ünvanli personel memur olarak havuza geçecek.

11- İhs 4-c li personelin de geçiş hakkı önceden olduğu için, yine olacağı söylendi.

Arkadaşlar dünkü bilgiler bunlar. Bunların olabilmesi için bir kanun olması gerekli. Kanunda personellerin geçişi ve kurumlar gibi durumlar netleşir. Biz her anlamda tüm personelin yanında olacağız. Başka kuruma geçmek isteyenlere de kurumda kalmak isteyenlere de elimizden geleni genel merkezimiz ve şubemiz olarak tüm desteği vereceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Tacinardi, 1 hafta önce

4000 küsür gişe personelini kastetmişlerdir dağıtıcı sonraki etapta planlanıyordur.

Bu sayıyı nereden duydunuz?

Gülnn
Aday Memur
05 Temmuz 2025 14:21

Birlik haber sen grubunda 4000 399 lu havuza geçirileceği taslak üzerinde çalışmalar var demişler

Gülnn, 1 hafta önce

Yapılanmayla ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum. Çok ciddi bir çalışma olduğu gerçek ancak en son noktada uygulama durumu ne olur yüzde yüz bir netlik yok bunu bilelim. Çalışma genel müdürlükten çıkmış vaziyette. Bakanlığımız ,Hazine Bakanlığı ve Varlık Fonu arasında çalışmalar devam ediyor.

1- 12 bölge başmüdürlüğü geliyor. Sendika olarak 30 büyükşehir var, 30 bölge olsun istiyoruz.

3-Şubeler kapanıyor. Merkezlerden kapanacaklar da olacak. Ayrıca evrensel postaya tabi işyerleri de dahil edilecek.

4-399 lu memur ve Dağıtıcı için ihs teklifi gelecek kabul etmeyenler havuza aktarılacak.

5-İhs li personel kurumun öz personelidir hiç olumsuz bir durum yok, sözleşme uzatılmaması gibi bir durum kesinlikle yok.

11- İhs 4-c li personelin de geçiş hakkı önceden olduğu için, yine olacağı söylendi.

Arkadaşlar dünkü bilgiler bunlar. Bunların olabilmesi için bir kanun olması gerekli. Kanunda personellerin geçişi ve kurumlar gibi durumlar netleşir. Biz her anlamda tüm personelin yanında olacağız. Başka kuruma geçmek isteyenlere de kurumda kalmak isteyenlere de elimizden geleni genel merkezimiz ve şubemiz olarak tüm desteği vereceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Umay durak
Aday Memur
05 Temmuz 2025 22:49

8..madde de tam olarak ne demek istemişler acaba. Zorunlu olarak mı

Gülnn, 1 hafta önce

Tacinardi
Aday Memur
06 Temmuz 2025 01:35

Fazlalık personelleri dağıtma durumu olabilir zira şöyle düşün kısım müdürlükleri kapanacak bölgede iş yükü olacak transfer kaçınılmaz olur zannımca havuz durumu olursa ki halen sanmıyorum şahsım özelinde.

Geride kalanlara Allah yerdim etsin böyle bir durumda PTT önünden dahi geçmem bir daha o derece tiksindirdiler.

Golle bitsin 399 lar adına.

Umay durak, 1 hafta önce

8..madde de tam olarak ne demek istemişler acaba. Zorunlu olarak mı

Umay durak
Aday Memur
06 Temmuz 2025 10:33

399 lular gidince geriye iş güvencesi olmayan personeller kalacak zaten

Tacinardi, 1 hafta önce

Fazlalık personelleri dağıtma durumu olabilir zira şöyle düşün kısım müdürlükleri kapanacak bölgede iş yükü olacak transfer kaçınılmaz olur zannımca havuz durumu olursa ki halen sanmıyorum şahsım özelinde.

Geride kalanlara Allah yerdim etsin böyle bir durumda PTT önünden dahi geçmem bir daha o derece tiksindirdiler.

Golle bitsin 399 lar adına.

tony22771
Aday Memur
06 Temmuz 2025 16:33

Bu asiyeciğe hep hunharca küfür etmek istiyordum şimdi seni buldum snaa edeceğimm

kurumumuseviyorum, 2 hafta önce
bişey çıkmaz ondan kardeş

tony22771
Aday Memur
06 Temmuz 2025 16:35

Ptt de kaldık ama mutlu kalmadı mk evladı yükselme hakkımızı verin mutlu kalalım oevlatları

tony22771, 1 hafta önce

Bu asiyeciğe hep hunharca küfür etmek istiyordum şimdi seni buldum snaa edeceğimm

tony22771
Aday Memur
06 Temmuz 2025 16:42

399 lular yüksselme hakları için dava etseydi böyle olmazdı çok kkorkak bizim bu 399lar hakları ellerinden alınırken hep seyrediyolar

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
06 Temmuz 2025 17:08

Tamamen katılıyorum sana bunlardan cacık olmaz vesselam

tony22771, 1 hafta önce

399 lular yüksselme hakları için dava etseydi böyle olmazdı çok kkorkak bizim bu 399lar hakları ellerinden alınırken hep seyrediyolar

Tacinardi
Aday Memur
06 Temmuz 2025 17:38

Dava açılıyor da bağımsız yargı mı kaldı ?

tony22771, 1 hafta önce

thefann
Memur
06 Temmuz 2025 19:03

Bende onu aramaya geldim 🤣

Sakar Sakir, 1 ay önce

Bir tane asiyecik rumuzlu biri vardı ortalığı karıştıran nerde o öldü mü..Özletti kendini

kurumumuseviyorum
Aday Memur
06 Temmuz 2025 19:09

bi 13 yıl daha havuz beklersin sen koçum
tony22771, 1 hafta önce

tony22771
Aday Memur
06 Temmuz 2025 21:36

Senin gibi tuzu kuru yavşaklar ptt de torpilli kesim tabiki rahat yerde kurumunu sever sana içimden geçen bütün küfürleri canı gönülden kalaylayarak sunuyorum o.evladı

kurumumuseviyorum, 1 hafta önce

Tacinardi
Aday Memur
06 Temmuz 2025 22:49

Sizler neden böylesiniz ya....

Allah'ın adaleti şaşmaz ....

Umarım dalga geçtiğin kişilerin benzer sıkıntıları yaşarsın.

kurumumuseviyorum, 1 hafta önce

Tacinardi
Aday Memur
06 Temmuz 2025 22:52

Bunları salla

Bunlar odur odur ipe diz kafasıyla hareket eden ökaryot canlılar.

Ama mızrak çuvala sığmıyor zarar bini aştı sona gelindi sendikalarda konuşmaya başladı herhalde olacak...

tony22771, 1 hafta önce

Senin gibi tuzu kuru yavşaklar ptt de torpilli kesim tabiki rahat yerde kurumunu sever sana içimden geçen bütün küfürleri canı gönülden kalaylayarak sunuyorum o.evladı

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
06 Temmuz 2025 23:09

Tam beğen butonuna basacaktım son iki kelime olmadı, kimsenin ailesini katmamak gerektiği kanaatindeyim. %99 bizi gönderecekler zaten. Bekleyip görelim, bilgi aldıkça paylaşalım, hayırlı olsun diyelim

tony22771, 1 hafta önce

thefann
Memur
07 Temmuz 2025 11:30

asiyecik sen misin kız özlettin kendini:)

kurumumuseviyorum, 2 hafta önce
ptt de kalın, mutlu kalın...
Toplam 201 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi