Editörler : Lanet

Umay durak
Aday Memur
13 Temmuz 2025 22:03

Şahsi düşüncem havuz olur o zaman

arslanerkanarslan007, 5 gün önce

Evet, kanun çıkması lazım

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
14 Temmuz 2025 09:35

Biz de öyle umuyoruz ama maalesef memur arkadaşlar korkak

Umay durak
Aday Memur
14 Temmuz 2025 16:27

Yapacak birseyleri yok ki alınacak kararları bekleyecekler

arslanerkanarslan007, 4 gün önce

Biz de öyle umuyoruz ama maalesef memur arkadaşlar korkak

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
14 Temmuz 2025 17:19

Engel olmaya çalışanlar var, gün gibi meydanda, bas istifayı diye kendimi parçaladım ama kimsenin umurunda değil. Bu iş buradan bir dönsün ben o zaman göreceğim onların eşekten düşmüş karpuza dönmüş hâllerini

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
14 Temmuz 2025 17:23

Üç kodaman sendikanın elemanları fink atıyor havuz olmasın diye hâlâ uyanmadı, hâlâ anlamadı hiç biri. TİLKİ TAVUKLARA ÖZGÜRLÜK DİYORSA BİLİN Kİ TAVUKLARI DEĞİL AKŞAM YEMEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUR...

Umay durak
Aday Memur
14 Temmuz 2025 19:10

Bence ok yaydan çıkmış o is olmuş bitmiş diye düşünüyorum. Bu saatten sonra ihllier 108 maddeye odak

Darlblue0623
Aday Memur
15 Temmuz 2025 09:31

bir önceki mesajımda teşvik verileceğini söylemiştim, artık başka seçenekte var. 399lular ihs'e geçiş yapıp kurumda kalabilecek. ya da havuza gidecekler. gidecekleri kurumlarda da maaşlarında düşüş olacak.

Bu olayı destekleyen bi sendika da yok. hepsi karşı şuan.

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
15 Temmuz 2025 12:01

Sendikaların tam olarak neye karşı olduğunu anlayamadım

Darlblue0623, 3 gün önce

bir önceki mesajımda teşvik verileceğini söylemiştim, artık başka seçenekte var. 399lular ihs'e geçiş yapıp kurumda kalabilecek. ya da havuza gidecekler. gidecekleri kurumlarda da maaşlarında düşüş olacak.

Umay durak
Aday Memur
15 Temmuz 2025 13:05

Havuza karşı demek istemiş galiba

arslanerkanarslan007, 3 gün önce

Sendikaların tam olarak neye karşı olduğunu anlayamadım

Tacinardi
Aday Memur
15 Temmuz 2025 13:47

Umarım promosyon sebebiyle çıkarılmış bir dedikodu değildir

Büyük sendikalardan birinin başkanı yok öle birşey dedi mesela bunlara güven olmaz

Tacinardi
Aday Memur
15 Temmuz 2025 13:49

Maaşta düşüş olmaz daha kural nedir sistem nedir bilmiyorsun yorum yapıyorsun.

Gittiğin kuruma özlüğün ile maaşınla gidersin aksi durumda devlet mahkemelik olur

Maaşın stabil kalır gittiğin kurum maaşı sana yetişesiye kadar zam almazsın durum bundan ibarettir

Darlblue0623, 3 gün önce

Umay durak
Aday Memur
15 Temmuz 2025 15:18

Nasıl yani havuz yok mu

Tacinardi, 3 gün önce

Umarım promosyon sebebiyle çıkarılmış bir dedikodu değildir

Büyük sendikalardan birinin başkanı yok öle birşey dedi mesela bunlara güven olmaz

Tacinardi
Aday Memur
15 Temmuz 2025 15:39

Birşey var yok diyemem sendikalara güvenmiyorum set çekmek için herşeyi yapacaklar diyorum.

Adam başkan yazmışım yardımcısı olduydu olmayacak yok öle bişey dedi sırf varsa bile yok olsun istiyor ama zarar arttıkça şubeler boşaldıkça kaçınılmaz ama şimdi ama sonra

Umay durak, 3 gün önce

Nasıl yani havuz yok mu

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
15 Temmuz 2025 15:50

İşte anlatmaya çalıştığım buydu, ellerinden gücü alalım...

Umay durak
Aday Memur
15 Temmuz 2025 16:46

Öncelikle bu kurum hizmet odak li kar odaklı bir kurum mu. Buna karar verilmesi lazım

Tacinardi, 3 gün önce

Birşey var yok diyemem sendikalara güvenmiyorum set çekmek için herşeyi yapacaklar diyorum.

Adam başkan yazmışım yardımcısı olduydu olmayacak yok öle bişey dedi sırf varsa bile yok olsun istiyor ama zarar arttıkça şubeler boşaldıkça kaçınılmaz ama şimdi ama sonra

Tacinardi
Aday Memur
15 Temmuz 2025 16:49

Memurun aleyhine göre değşir hangisi aleyhineyse o

Umay durak, 3 gün önce

Öncelikle bu kurum hizmet odak li kar odaklı bir kurum mu. Buna karar verilmesi lazım

Tacinardi
Aday Memur
16 Temmuz 2025 09:50

Sayfalar boş geyik bazı torpillilerde laf yyince atıyorlar falan öyle tipler var.

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
17 Temmuz 2025 11:57

Meraklısına son duyumlar

Toplam 219 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi