nobody3465
Aday Memur
11 Şubat 2026 10:00

2. şarkı Ali Yerlikaya'nın yaptığı bir icraat değil . Zaten Süleyman Soylu kaldırılacağını söylemişti. Devlette devamlılık gereği Yerlikaya bunu gerçekleştirdi. Bu artık 2. şarka gerek kalmadığı içindi. Ama içimizdeki birileri yandı tutuştu arkadaş. Nasıl bir teşkilat !!

kripto1982
Daire Başkanı
11 Şubat 2026 12:24

Yok benim kaçmadı gönüllü gidip geldim, h9dük üsluba dikkat edin, kötü söz sahibinndr

nobody3465, 4 hafta önce
şu 2. şarka gidelimde sizde bi rahatlayın lan artık. ne kadar fesat dolu şu teşkilat. kalkacak diye uykuları kaçtı bazı hödüklerin

Brse
Şube Müdürü
11 Şubat 2026 14:05

Adamsın kral

nobody3465, 4 hafta önce
şu 2. şarka gidelimde sizde bi rahatlayın lan artık. ne kadar fesat dolu şu teşkilat. kalkacak diye uykuları kaçtı bazı hödüklerin

Brse
Şube Müdürü
11 Şubat 2026 14:09

2. Şark tarih oldu. Bir daha gelmeyecek. Neden zoruna gidiyor

kripto1982, 4 hafta önce

Bence puan sistemi değişir gibime geliyor, eskiden en azından insanlar ilk 5 tercihine gidiyordu şimdi durum maalesef daha iyi değil atama sisteminde , ,2. Sarkta bakan değişikliği ile eskiye dönebilir bu sene yine personel gider zorunlu 2. Şark, benim tamamen tahminim arkadaşlar, inşallah değişiklik hayırlı olur

Brse
Şube Müdürü
11 Şubat 2026 14:14

Meslektaşının kötülüğünü isteyen o kadar kişi var ki devrem .

nobody3465, 4 hafta önce
2. şarkı Ali Yerlikaya'nın yaptığı bir icraat değil . Zaten Süleyman Soylu kaldırılacağını söylemişti. Devlette devamlılık gereği Yerlikaya bunu gerçekleştirdi. Bu artık 2. şarka gerek kalmadığı içindi. Ama içimizdeki birileri yandı tutuştu arkadaş. Nasıl bir teşkilat !!
11 Şubat 2026 14:18

Zamanında askeriliği yapanlarda aynıydı ben yapptım herkes yapsın diyolardı 12 36 geçse biz yıllarca 12 12 çalıştık niye geçiyo derler

nobody3465, 4 hafta önce
Toplam 66 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi