Editörler : swat3410
«5678910111213141516»
10 Haziran 2025 16:59

Evet o yatmayacak diyen boş insanları piste alalimmm

Efendy022
Aday Memur
10 Haziran 2025 18:40

Tüm bürolara yazı gitti çarşamba sabah 10 kadar takviye listeleri istendi hayırlı olsun cuma pbs de

plsman86
Aday Memur
10 Haziran 2025 18:42

ödül miktarı 10 bin mi ?
Efendy022, 1 hafta önce

Tüm bürolara yazı gitti çarşamba sabah 10 kadar takviye listeleri istendi hayırlı olsun cuma pbs de

Officer3452
Aday Memur
10 Haziran 2025 18:44

yatacak mı ? :)
2679, 2 hafta önce

Ben başkanlıltayım hadi bakalım :)

YAŞAM SUYU
Aday Memur
10 Haziran 2025 19:01

20 diye bir söylenti yayılmıştı bekleyip görelim
plsman86, 1 hafta önce
ödül miktarı 10 bin mi ?

plsman86
Aday Memur
10 Haziran 2025 19:01

20 müthiş bi rakam :)
YAŞAM SUYU, 1 hafta önce
20 diye bir söylenti yayılmıştı bekleyip görelim

Efendy022
Aday Memur
10 Haziran 2025 19:32

Rakam net değil arkadaşlar 15 bin olacağı yönünde söylenti var

Tykk
Aday Memur
10 Haziran 2025 21:31

Bayramda çalışan bütün personele yatmali

11 Haziran 2025 00:33

Bende çalıştım biz niye almıyoruz diye edebiyat yapanlar artık bi bırakın bu edebiyatı.Bizde istiyoruz herkes alsın ama bu parayı trafik daire başkanlığı trafikçilere ve takviye olanlara 3 senedir bayramlarda yatırıyor.Her bayram her bayram aynı şeyi söylenip durmayın artık cidden baydı.Sanki herkese yatıyorda trafikçiler engel oluyor.

pls.njdt
Yasaklı
11 Haziran 2025 00:37

Olay trafikciler yatamsindegil ki sonuna kadar hak ediyorlar burda aynı seykeri yazan ben dahil takviye olarak gelenlerin cogunluguj ücretsiz görevlere ihtiyaç olmadığında yazılmayan am batmyram tedbirinde ilksnirada olan torpilliler
Ankaralımemur41, 1 hafta önce
Bende çalıştım biz niye almıyoruz diye edebiyat yapanlar artık bi bırakın bu edebiyatı.Bizde istiyoruz herkes alsın ama bu parayı trafik daire başkanlığı trafikçilere ve takviye olanlara 3 senedir bayramlarda yatırıyor.Her bayram her bayram aynı şeyi söylenip durmayın artık cidden baydı.Sanki herkese yatıyorda trafikçiler engel oluyor.

pls.njdt
Yasaklı
11 Haziran 2025 00:38

HER KİM TORPİLLE LİSTEYE ADİNİ YAZDİRİYORSA O HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM O OARAYİ YEMEK NASİP OLMASİN YANİ HK YİYEN O PARAYİ YİYEMESİN
Ankaralımemur41, 1 hafta önce

Efendy022
Aday Memur
11 Haziran 2025 00:56

Bu yazdıkların sence kimin umurunda ben trafikçiyim x de etkinliğe destek veriyorum sürekli ödüllendirme sadece bal çalmaktır bize kalıcı iyileştirme lazım orada ses çıkarın destek olun bölünerek değil beraber olursak hakkımızı alırız

pls.njdt, 1 hafta önce
HER KİM TORPİLLE LİSTEYE ADİNİ YAZDİRİYORSA O HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM O OARAYİ YEMEK NASİP OLMASİN YANİ HK YİYEN O PARAYİ YİYEMESİN

Memocan68
Aday Memur
11 Haziran 2025 01:04

Gecen bayram gibi direk gorev listesini mi cekecekler yoksa isim mi verilecek

Efendy022, 1 hafta önce

Hansez
Memur
11 Haziran 2025 02:01

çalışan herkese yatmayacaksa hiçbir anlamı yok herkes bayram yaparken emniyet personelleri çalışıyor her bayram diyecek söz yok sürekli aynı tartışmalar
11 Haziran 2025 03:57

Bu teşkilatın genelinde olan bi sorun.Ek göreve herkes gidiyor bişey almıyor.Senede iki kere bayramda artık bilinen nerdeyse adet olmuş bir ödüllendirme için burda edebiyat yapmanın alemi artık yok
pls.njdt, 1 hafta önce
Olay trafikciler yatamsindegil ki sonuna kadar hak ediyorlar burda aynı seykeri yazan ben dahil takviye olarak gelenlerin cogunluguj ücretsiz görevlere ihtiyaç olmadığında yazılmayan am batmyram tedbirinde ilksnirada olan torpilliler

Efendy022
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:46

İsim listesi istediler bugün sabah 10 kadar acil diye yani sistemden ayrıca çekilir mi bilmiyorum cuma günü sisteme düşmüş olur rakam 15 bin olacak büyük ihtimalle

Memocan68, 1 hafta önce

Gecen bayram gibi direk gorev listesini mi cekecekler yoksa isim mi verilecek

11 Haziran 2025 10:13

Heyecan yapmaya gerek yok, dün bir duyuru yapıldı, herkes ödüle yordu işi. Son iki bayramdır takviye gelen personelin PBS üzerinden ikiz görevlendirme yapılması istendi. Bu zaten bayram öncesinden söylenen bir durum. Dünkü duyuru, tedbirler bittiği için ikiz görevlendirme işini bugün tamamlayın, eksik kalmasın diye. Hatırlatma anlamında. Zaten yapılan bir uygulamanın duyurusu. Konunun ödülle özel bir ilgisi yok.

Haa, ödül zaten muhtemelen var. Yani var derken tahminen konuşuyoruz. Miktar konusunda belli bir duyum almadık. 10.000 veya belki 15.000 diye düşünüyorum. Geçen bayram tedbir bitiminin ertesi günü PBS ye düşmüştü. Bugün veya yarın PBS ye düşeceğini düşünüyorum.

11 Haziran 2025 10:16

Ayrıca isim listesi filan isteme olayı şöyle, tedbir öncesinde valilikten olur alınıyor. Personel şubeler, olurda yazılı isimlere göre ikiz görevlendirme yapıyor. Dünkü duyuru da söylenmek istenen, herhangi bir sebeple PBS ye ikiz görevlendirme yapılamayan ve bayramda trafik tedbirleri kapsamında görev yapan personel kalmış ise onların bilgileri istenildi. Bu kadar

11 Haziran 2025 11:50

Listeler istendiğinden beri uyuyamıyoruz takviye arladasların hepsi çok heycanlı

Gökalp yıldız, 1 hafta önce

Heyecan yapmaya gerek yok, dün bir duyuru yapıldı, herkes ödüle yordu işi. Son iki bayramdır takviye gelen personelin PBS üzerinden ikiz görevlendirme yapılması istendi. Bu zaten bayram öncesinden söylenen bir durum. Dünkü duyuru, tedbirler bittiği için ikiz görevlendirme işini bugün tamamlayın, eksik kalmasın diye. Hatırlatma anlamında. Zaten yapılan bir uygulamanın duyurusu. Konunun ödülle özel bir ilgisi yok.

Haa, ödül zaten muhtemelen var. Yani var derken tahminen konuşuyoruz. Miktar konusunda belli bir duyum almadık. 10.000 veya belki 15.000 diye düşünüyorum. Geçen bayram tedbir bitiminin ertesi günü PBS ye düşmüştü. Bugün veya yarın PBS ye düşeceğini düşünüyorum.

11 Haziran 2025 11:58

Bu bahsettiğin konunun ödülle ilgisi var güzel kardeşim. kimi şubeler günü gününe günlük listeleri pbs ye işlerken kimş bürolar var bir ay geriden geliyor.Her bayram aynı olay.Trafik daire ödülleri pbs ler işlemeden önce herkesi uyarıyor.Listelerinizi ek görev alanlarla beraber şu tarihe kadar girin diye.Bunun tek açıklaması taltifken , başka ne için istiycekler ikiz görevlendirme yapılmış memurun ismini
Gökalp yıldız, 1 hafta önce

Toplam 449 mesaj
«5678910111213141516»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi