Editörler : gül-feşan
31 Mayıs 2025 20:26

Polis-Hemşire Eş Durumu

Eşim polis memuru bende kadrolu hemşireyim tayinimiz Edirne iline çıktı.Geçen senelerde eş başlayıp yapıp aktif çalıştığına dair belge aldıktan sonra eş durumu dilekçesi veriliyordu.Bu sene bu durum devam ediyor mu yoksa sadece tayin belgesi ile dilekçe verip tayin çıkabiliyor mu?

laborant0923
Aday Memur
01 Haziran 2025 12:14

özlük tayin belgesi yeterli oluyor dedi ama iş yerindeki arkadaşlar red geliyor o şekillde dedi.

Tugba126
Aday Memur
01 Haziran 2025 12:54

Bende hemşireyim kendi kurumuma sordum diyorlar ki yeni tarihli görev belgesi lazımmış eşimizin

KaanTurgut3458
Aday Memur
01 Haziran 2025 21:43

herkes bişi diyo bizede atandığına dair belge getirin yeterli değil ıslak imza kaşeli

4376
Memur
03 Haziran 2025 19:45

Bugün hemşire arkadaşa Red gelmiş. Bana da personel birimindekiler atama belgesi yeterli demissti ben de yarın şansımı deneyeceğim

mrtyldzzz
Aday Memur
03 Haziran 2025 21:41

mevcut görev belgesi ve atama onay formu yeterli dediler. zaten emniyet genelge gönderdi emniyet personelleri için batıdan doğuya şu tarihte , doğudan batıya şu tarihte kesilecek diye. neye göre red veriyorlar anlamış değilim.

aliveli155
Aday Memur
05 Haziran 2025 15:33

bizim de tayinimiz çıktı ret geldi, görev belgesi istediler

KaanTurgut3458
Aday Memur
05 Haziran 2025 15:50

bizede atama onay belgesi yeterli dediler ama yeni tarihli olması lazım evrak 1 ay öncesi tarihliyse kabul olmayacağını bakanlık il sağlık müdürlüğüne bildirmiş bizde bugün verdik bakalım ayrıca dilekçeyede egm nin 2. bölgeden 1. bölgeye ilişik kesme tarihinin 10 temmuz kesilmediği takdirde ise 16 temmuz resen kesileceğini de belirttik yinede red yersek cimer yolu tutulur

selensio
Aday Memur
07 Haziran 2025 01:48

yeni tarihli görev belgesi mi istediler cevap olarak yoksa tayinin çıktığı yerden göreve başlama belgesi mi?
aliveli155, 8 ay önce
bizim de tayinimiz çıktı ret geldi, görev belgesi istediler
09 Haziran 2025 12:56

Merhaba arkadaşlar benim eşim de jandarma personeli ben de 20 yıllık sağlık personeliyim defalarca kez eş durumu tayini gördüm ama bugün bi sayfada dikkatimi çeken birşey olunca yazmak istedim. Şimdi eşimin tayini çıktı Muğla?ya ben de atama evrağı atama nakil formu vs 2 haziranda tayin istedim.

Özlük görev belgesi olacak atama evrağı değil demedi..

Ayrıca görev belgesi olayı nedir yani eşim mehil müddetini kullanacak yeni görev yerine başlayacak ve ben o zaman mı tayin isteyeceğim böyle saçmalık olur mu?

Bütün düzen alt üst olur şimdiye dek böyle birşey yoktu!

Jandarma da iç işlerine bağlanınca bi tedirgin oldum, yazım bakanlığa ulaşmış yarın arayıp görüşmeye çalışacağım atama nakil birimiyle,

Eşi jandarma olup böyle bi sıkıntıya maruz kalan oldu mu?

Teşekkür ediyorum

Ksjdjdjjk
Aday Memur
10 Haziran 2025 12:23

merhaba cevap geldi mi acaba
sedda_sivas, 8 ay önce

Merhaba arkadaşlar benim eşim de jandarma personeli ben de 20 yıllık sağlık personeliyim defalarca kez eş durumu tayini gördüm ama bugün bi sayfada dikkatimi çeken birşey olunca yazmak istedim. Şimdi eşimin tayini çıktı Muğla?ya ben de atama evrağı atama nakil formu vs 2 haziranda tayin istedim.

Özlük görev belgesi olacak atama evrağı değil demedi..

Ayrıca görev belgesi olayı nedir yani eşim mehil müddetini kullanacak yeni görev yerine başlayacak ve ben o zaman mı tayin isteyeceğim böyle saçmalık olur mu?

Bütün düzen alt üst olur şimdiye dek böyle birşey yoktu!

Jandarma da iç işlerine bağlanınca bi tedirgin oldum, yazım bakanlığa ulaşmış yarın arayıp görüşmeye çalışacağım atama nakil birimiyle,

Eşi jandarma olup böyle bi sıkıntıya maruz kalan oldu mu?

Teşekkür ediyorum

4376
Memur
10 Haziran 2025 13:15

çalıştıgım hastanede polis eşi hemşire arkadaşa atama belgesiyle red verildi. mevcut tarihli görev belgesi istemişler. ben lisansiyerim atama belgesi ile eş durumu istedim hala il sağlıkta gözüküyor. lisansiyer iki arkadaşın ıse atama belgesiyle eş tayinleri kabul edildi.

11 Haziran 2025 16:14

Merhaba evet herhangi bir sıkıntı yok bakanlıktan öyle bilgi aldık

Ksjdjdjjk, 8 ay önce
merhaba cevap geldi mi acaba

ysn_erl
Aday Memur
11 Haziran 2025 16:41

bugün bizden görev belgesi istendi
sedda_sivas, 8 ay önce

Merhaba evet herhangi bir sıkıntı yok bakanlıktan öyle bilgi aldık

Ksjdjdjjk
Aday Memur
11 Haziran 2025 17:46

anladığım kadarıyla kurum kurum değişiyor
11 Haziran 2025 18:55

Biz zaten görev belgesini ekledik. Atama evrağı değil görev belgesi isteniyor

ysn_erl, 8 ay önce

selensio
Aday Memur
11 Haziran 2025 20:30

mevcut çalıştığı yerden mi görev belgesi eklediniz yoksa tayin olduğunuz yerden göreve başlama belgesi mi
sedda_sivas, 8 ay önce

Biz zaten görev belgesini ekledik. Atama evrağı değil görev belgesi isteniyor

selensio
Aday Memur
11 Haziran 2025 20:42

mevcut çalıştığı yerden görev belgesi mi yoksa yeni tayin olduğu yerden göreve başlama belgesi mi istiyolar. atamaya red verirken?
ysn_erl, 8 ay önce
11 Haziran 2025 20:50

Mevcut çalıştığı yerden eşim işte ?dan ?.a tayini çıkmıştır şeklinde ıslak imzalı görev belgesi

selensio, 8 ay önce
mevcut çalıştığı yerden mi görev belgesi eklediniz yoksa tayin olduğunuz yerden göreve başlama belgesi mi
11 Haziran 2025 20:51

Konu bölümünde "görev belgesi" yazacak

selensio
Aday Memur
11 Haziran 2025 21:28

bende onu ekledim bir arkadaşta onu eklemiş polis eşi yine de red gelmiş göreve başlama belgesi istemişler anlamadım
sedda_sivas, 8 ay önce

Konu bölümünde "görev belgesi" yazacak

Toplam 41 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi