Editörler : cihan27E.Kayı Han
03 Haziran 2025 11:51

İzmir belediyesi temizlik işçileri 59bini beğenmedi

Memura 47bin lirayı reva görenler yazıklar olsun. Şimşek çıkmış daha enflasyon düşüyor diyor.

03 Haziran 2025 18:46

Helal olsun

egop0
Memur
03 Haziran 2025 19:54

Başkan Tugay hepsini kapının önüne koy, hiçbirinin gözünün yaşına bakma.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
03 Haziran 2025 22:04

Asgari ücretle personel ilanına çıkılsın. 88.000 TL maaş isteyenler işi başka yerde arayabilir.

bravehard
Genel Müdür
04 Haziran 2025 09:06

İzmir halkı bu durumu hak etti.

kitkanun
Şube Müdürü
04 Haziran 2025 15:25

Memura %1 daha fazla fark vermemek için tüik ne yapacağını şaşırıyor sahte verilerle. İzmir'deki belediye işçileri için yüzde 30 zam ve yüzde 19'luk enflasyon farkı kabul edildi !

04 Haziran 2025 15:33

İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer büyükşehirlerde 59.000 TL yok hükmünde su yaşadığımız dönemde. Adını bile bilmediğimiz bir ilçede iyi ücret gibi görünebilir ama en ucun kiranın 20 - 25 bin TL olan büyükşehirlerde yaşanılabilir ücret en az 80-100 bin TL arasında olmalı. Ve gerçekten doğru düzgün bir gelir dağılımı olsa herkes bu ücretleri rahatlıkla alabilir.

06 Haziran 2025 09:12

eflesyonu düşürmek için maalesef üretim yöntemi değilde geliri kısarak talebi azaltarak yapıyorlar

kyros
Yasaklı
06 Haziran 2025 13:48

Sen de kendi aldığın maaşı hak ediyorsun.

bravehard, 2 hafta önce

İzmir halkı bu durumu hak etti.

mengok
Şube Müdürü
07 Haziran 2025 12:15

bozkurt :) helal sana beee ..
Bozkurtbakışlı, 2 hafta önce
Asgari ücretle personel ilanına çıkılsın. 88.000 TL maaş isteyenler işi başka yerde arayabilir.
07 Haziran 2025 19:22

asgari ücret tehdidi seni düşürüyor haberin yok beynin olaydı bu lafları söylemezdin,

asgari ücret nedir lan

kölelik lan

bugün onlara yarın sana

vicdansız

Kpsbirincisi
Genel Müdür
07 Haziran 2025 21:32

Senin gibiler oldukça semer vuran çok olur haklısın.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
08 Haziran 2025 01:10

Memura gelince %10 zamla ülke batıyor! Bütçeye maliyeti çarşaf çarşaf haber yapılıyor! Mevzu işçiyse! hiiiiiiçççç sorun yok.

Yeni çeri
Memur
09 Haziran 2025 12:36

59 bin az para. işçi zor iş yapıyor çünkü. diğerleri gibi masa başında klimalı odada oturmuyor

elektronik49
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 13:03

Masa başı çalışan on binlerlerce işçi vasıflı memur gibi çalışanlara ne demeli ve ayrıca her memur klimalı odada çalışmıyor araziye giden sicagin altında çalışan yüz binlerce teknik personelden var bunu unutma

Yeni çeri, 2 hafta önce
59 bin az para. işçi zor iş yapıyor çünkü. diğerleri gibi masa başında klimalı odada oturmuyor

kitkanun
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 22:07

Ne iş yaptığınızı biliyoruz. Güneşin altında çalışan işçi de görmüyoruz ne hikmetse. Asgari ücret alanlar da zor iş yapıyor. Memurun 45 aldığı yerde ederiniz en fazla 30bin. Memur ülkenin bürokrasisini sırtlanır Memur üniversite mezunu bilgisidir, Memur hakkıyla sınavla kazanarak gelmiştir, Memur sorumluluk alıp milyonluk belgelere imza atar.

Yeni çeri, 2 hafta önce

xyzs
Şef
09 Haziran 2025 23:54

İzmir'de geçinmek 5 kat daha zor

bravehard
Genel Müdür
10 Haziran 2025 08:55

Her kuruşunu hak ediyorum, hatta iddia ederim senden 10 kat daha fazla hak ediyorum.

kyros, 2 hafta önce

Sen de kendi aldığın maaşı hak ediyorsun.

cemile009
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:19

Asıl vicdansızlık mühendisin 63000 tl aldığı bir ortamda hiç okumamış o sıkıntıyı cekmemiş okul stresini yaşamamış kpss stresini yaşamamış vasıfsız adamın 88bin maaş talep etmesi 60bini begenmemesi.

ÇaPKıNnnnnnnnnnnnnnn, 2 hafta önce

asgari ücret tehdidi seni düşürüyor haberin yok beynin olaydı bu lafları söylemezdin,

asgari ücret nedir lan

kölelik lan

bugün onlara yarın sana

vicdansız

12 Haziran 2025 09:47

Adamların istediği maaş neden siz memurları rahatsız ediyor? Bu ülkede geçim zor. İşçiler de geçinmek ve ailesini geçindirmek için para kazanmaya mecbur. İşçilerin aldığını sorgulayacağınıza kendinizin neden az maaş aldığınızı sorgulayın. Bir de sürekli işçiye okumamış vs. diyorsunuz ya; ben de işçiyim. İşletme lisans, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans mezunuyum. Yüksek lisansı yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Bütün işçiler okumamış, eğitimsiz değil. Dediğim gibi işçi maaşı ile bu kadar ilgileneceğinize kendi maaşınızın düşüklüğünün nedenlerine bakarsanız sorun düzelecektir.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
12 Haziran 2025 09:56

Sana mı soracağız oğlum . Sen önünden ye

diplomalıhıyarcı149, 1 hafta önce

Adamların istediği maaş neden siz memurları rahatsız ediyor? Bu ülkede geçim zor. İşçiler de geçinmek ve ailesini geçindirmek için para kazanmaya mecbur. İşçilerin aldığını sorgulayacağınıza kendinizin neden az maaş aldığınızı sorgulayın. Bir de sürekli işçiye okumamış vs. diyorsunuz ya; ben de işçiyim. İşletme lisans, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans mezunuyum. Yüksek lisansı yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Bütün işçiler okumamış, eğitimsiz değil. Dediğim gibi işçi maaşı ile bu kadar ilgileneceğinize kendi maaşınızın düşüklüğünün nedenlerine bakarsanız sorun düzelecektir.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi