Editörler : cihan27E.Kayı Han
12 Haziran 2025 09:58

Bazen susmak çok şey söylemektir Abbas!

Abbas.KILKUYRUK2, 3 gün önce

Sana mı soracağız oğlum . Sen önünden ye

VHKİ-MEB
Şef
12 Haziran 2025 10:51

Sence neden olabilir? Bize biraz yol göster

diplomalıhıyarcı149, 3 gün önce

Adamların istediği maaş neden siz memurları rahatsız ediyor? Bu ülkede geçim zor. İşçiler de geçinmek ve ailesini geçindirmek için para kazanmaya mecbur. İşçilerin aldığını sorgulayacağınıza kendinizin neden az maaş aldığınızı sorgulayın. Bir de sürekli işçiye okumamış vs. diyorsunuz ya; ben de işçiyim. İşletme lisans, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans mezunuyum. Yüksek lisansı yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Bütün işçiler okumamış, eğitimsiz değil. Dediğim gibi işçi maaşı ile bu kadar ilgileneceğinize kendi maaşınızın düşüklüğünün nedenlerine bakarsanız sorun düzelecektir.

12 Haziran 2025 10:54

Cahil, okumamış, vasıfsız bir işçiden yol öğrenmek çok okumuş, bilen memura yakışır mı? O kadarını da kendiniz düşünün artık. Tabi işçi maaşını düşünmekten başka bir şey yapabiliyorsanız...

VHKİ-MEB, 3 gün önce

Sence neden olabilir? Bize biraz yol göster

Patrice Lumumba
Aday Memur
12 Haziran 2025 11:07

Sırf şefi, müdürü malum sendikalı diye malum sendikaya üye olup, hiçbir şey için ses çıkarmayan. Zamanında devletin verdiği zam oranından daha azını devlete kabul ettiren malum sendikaya üye olmaya devam eden memurların, işçilerin grev haklarını kullanarak insanca yaşamak için istediği yoksulluk sınırındaki maaşa laf söyleme hakkı yok maalesef.

Arkadaşlar maaşlarımızdan memnun değilsek bunun için yapacağımız tek şey haklarımızı en iyi savunabilecek sendikada organize olarak mücadele etmek. Yoksa bir başkasının bizden fazla aldığı maaşını konuşarak hiçbir yere varamayız.

kmygr-inşt-mhnds
Aday Memur
13 Haziran 2025 01:48

Kimse asgari ucret almasin kesinlikle katiliyorum fakat asgari ucretliden aldığı vergilerle hangi vicdani muhasebe ile 88 bin tl maaş istiyor. Ya şu seyimi al ya da uzerine işerim dayatmasi cozum arıyor.
ÇaPKıNnnnnnnnnnnnnnn, 1 hafta önce

asgari ücret tehdidi seni düşürüyor haberin yok beynin olaydı bu lafları söylemezdin,

asgari ücret nedir lan

kölelik lan

bugün onlara yarın sana

vicdansız

13 Haziran 2025 06:15

sus la sus

beyninin almadığı şeyleri konuşma

gelmiş birde asgari ücretden alınan vergi ile edebiyatı yapıyorsun

kendi ayağına sıkıyorsun hala farkında değilsin

kmygr-inşt-mhnds, 2 gün önce
Kimse asgari ucret almasin kesinlikle katiliyorum fakat asgari ucretliden aldığı vergilerle hangi vicdani muhasebe ile 88 bin tl maaş istiyor. Ya şu seyimi al ya da uzerine işerim dayatmasi cozum arıyor.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
13 Haziran 2025 14:14

İyi olmuş çok sevindim. Taşeronlara da asgari ücret teklif eder edilsin.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi