Editörler : Pangaea
20 Haziran 2025 23:33

TAYİN HANGİ ŞARTLARDA İPTAL EDİLE BİLİR -Aile birliği, -Sağlık, -Can güvenligi, -Engellilik durumu, -Olağanüstü hal (özel ve genel hayatı etkileyen durumlar), Eşinin terör eylemleri nedeniyle şehit olması veya Terör eylemleri nedeniyle çalışamayacak derecede malul olan ya da malul olup da çalışabilir durumda olması, -Eşi veya çocuğunun vefat etmesi, -Eşinin emekli olmasına bağlı bir mazeretin yer değiştirme işleminden sonra ortaya çıkması gerekir.

Tukku
Aday Memur
23 Haziran 2025 14:03

İyi güler gerçekten dalga geçmek için mi böyle bir bilgi verdiniz çok üzüldüm. insanların umutlarıyla oynamak üzücüdür

ebuducane, 1 ay önce
il içi ve il dışı isteyenler yerlerine bir başkasının gelmemesi koşuluyla atamalarını iptal ettirebilecekler.

Tukku
Aday Memur
23 Haziran 2025 14:05

Teşekkürler bilgi ve cevap için ben bunları biliyorum.Ben geçen senelerde verilmişti mazeret yoksa iptal hakkı onu soruyorum tekrar teşekkürler

bahçesaray, 3 hafta önce
TAYİN HANGİ ŞARTLARDA İPTAL EDİLE BİLİR -Aile birliği, -Sağlık, -Can güvenligi, -Engellilik durumu, -Olağanüstü hal (özel ve genel hayatı etkileyen durumlar), Eşinin terör eylemleri nedeniyle şehit olması veya Terör eylemleri nedeniyle çalışamayacak derecede malul olan ya da malul olup da çalışabilir durumda olması, -Eşi veya çocuğunun vefat etmesi, -Eşinin emekli olmasına bağlı bir mazeretin yer değiştirme işleminden sonra ortaya çıkması gerekir.
23 Haziran 2025 15:02

herhangi bir yazı ile şuan itibariyle verilmiş değil,olsa yazılırdı
Tukku, 2 hafta önce

Teşekkürler bilgi ve cevap için ben bunları biliyorum.Ben geçen senelerde verilmişti mazeret yoksa iptal hakkı onu soruyorum tekrar teşekkürler

KARATEPE84
Aday Memur
23 Haziran 2025 18:32

Dilekçe verenler var

Tukku
Aday Memur
23 Haziran 2025 18:52

Ne dilekçesi acaba mazeret yoksa verilen iptal dilerse mi

KARATEPE84, 2 hafta önce

Dilekçe verenler var

KARATEPE84
Aday Memur
23 Haziran 2025 19:02

Evet, ilişik kesmeden dilekçenin sonucunu bekleyecekler

metal3
Aday Memur
23 Haziran 2025 20:59

bir arkadaşım geçen hafta pazartesi dilekçe verdi, bugün bakanlıkta ilgili kişiyle bir aracı ile irtibata geçti ve ilişik kesmesin beklesin cevabı aldı. kararname geçen hafta gelmişti, arkadaş bekliyor

Tukku
Aday Memur
23 Haziran 2025 23:22

Es durumu sağlık, can güvenliği gibi mazeretler yoksa iptal dilekçesine ne yazılır ki ve kabul olur .geçen senelerde bakanlık mazeret yoksa bile iptal hakkı verdi bu senede verilir mi diye sürekli soruyorum kusura bakmayin

KARATEPE84, 2 hafta önce

Evet, ilişik kesmeden dilekçenin sonucunu bekleyecekler

Tukku
Aday Memur
23 Haziran 2025 23:24

Acaba arkadaşınız es durumu saglik ve can guvenligi mazeretlerden birinden dolayimi yazdı, yoksa mazeret belirlemede genel bi dilekçe mi yazdı cevaplarsanız sevinirim

metal3, 2 hafta önce
bir arkadaşım geçen hafta pazartesi dilekçe verdi, bugün bakanlıkta ilgili kişiyle bir aracı ile irtibata geçti ve ilişik kesmesin beklesin cevabı aldı. kararname geçen hafta gelmişti, arkadaş bekliyor

metal3
Aday Memur
24 Haziran 2025 10:58

özel sebepler, kılavuzdaki mazeretlerden birisi değil

metal3
Aday Memur
24 Haziran 2025 14:53

bugün bir yetkiliden iptalle ilgili şifayen cevap alındı. ilgili dilekçeye cevaben iptallerin 22 Temmuzda yapılacağı bu yüzden ayrılış yapılmaması tekraren belirtildi

KARATEPE84
Aday Memur
24 Haziran 2025 15:51

Iliçi iptali için de bir bilgi var mı

metal3, 2 hafta önce
bugün bir yetkiliden iptalle ilgili şifayen cevap alındı. ilgili dilekçeye cevaben iptallerin 22 Temmuzda yapılacağı bu yüzden ayrılış yapılmaması tekraren belirtildi

Tukku
Aday Memur
24 Haziran 2025 19:11

Teşekkürler cevap için acaba verilen bütün dilekçeleri mi kabul ederler mazeret olsun yada olmasin

metal3, 2 hafta önce

metal3
Aday Memur
24 Haziran 2025 20:32

genel kanı çoğunluğun kabul olacağı
Tukku, 2 hafta önce

Teşekkürler cevap için acaba verilen bütün dilekçeleri mi kabul ederler mazeret olsun yada olmasin

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi