Editörler : Pangaea
04 Haziran 2025 10:46

LGS sınav görevi
Uzun süredir sınav çıkmıyor bana neden olabilir acaba?

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
04 Haziran 2025 11:04

meb sınavları daha önce aldığınız sınav görevlerine göre çıkıyor. öncelik daha önce görev almamışlarda

Peyami.safa81
Aday Memur
04 Haziran 2025 11:22

Puanım sıfır olmasına rağmen çıkmadı.

Peyami.safa81
Aday Memur
04 Haziran 2025 11:28

Tüm ülkede aynı anda mı belli oluyor?

Peyami.safa81
Aday Memur
04 Haziran 2025 15:00

Bu sene lgsde görev alayom diye açık lisede tercih yapmadım sıfır puanlı olmama rağmen yine görev çıkmamış. Hayret edilecek bir şey.

04 Haziran 2025 15:53

Görevlendirme istatikleri yayınlanıyor ama algoritmada bir yanlışlık var görev puanı sıfır olana görev çıkmaması 1 milyon öğrencinin girdiği sınavda normal değil

el elif
Aday Memur
04 Haziran 2025 15:56

memurlar da girdi artık işin içine.meb memurları..daha zor gorursunuz sınav görevini..benim okulumda hocalara çıkmazken memura çıkmışyani çıkan hoca da var ama hepsi değil..çok çok şart ise hocadan kalanlara verirsin memura..Eğitim öğretim işi ama memurları kattılar çok ilginç ha bana da çıkmadı

gortil
Aday Memur
05 Haziran 2025 20:44

idareci olduğum okulda her sınavda demirbaş kişiler görev alıyorlar. Zannedersem ilçe mem de tanıdıkları var her sınava görev yazıyorlar

Peyami.safa81
Aday Memur
05 Haziran 2025 22:01

Ahlaksızlar nasıl da rahat haram para yiyorlar.

gortil, 2 hafta önce
idareci olduğum okulda her sınavda demirbaş kişiler görev alıyorlar. Zannedersem ilçe mem de tanıdıkları var her sınava görev yazıyorlar

tegmenmy
Daire Başkanı
06 Haziran 2025 00:23

Sınav isteğinin olduğu kısımda tebellüğ etmeniz gereken video ve yazı ile ilgili kısımlar vardı. Onları tebellüğ ettiniz mi?

2. durum ise maalesef arkadaşlarımızın bahsettiği gibi ne kadar puan olayı da dense ben de ilçemde buna şahit oluyorum . Bazı demirbaş kişilere sürekli yedek gözetmen de olsa görev veriliyor.

Huzeyfe Talha
Aday Memur
06 Haziran 2025 07:34

Sıfır puanla görev çıkmıyor!Görev dağılımı yapanları tebrik ediyorum.Ne deyeyim daha?

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi