Editörler : Pangaea
04 Haziran 2025 15:04

İngilizce Öğretmeni Olmak/İngilizce Bölüm

Merhaba,

İngilizce bir bölüm bitirmenin İngilizce Öğretmeni olabilmeyi mümkün kılmaya yardımcı olması söz konusu olabildiği oluyor mu?

doralata
Aday Memur
04 Haziran 2025 15:56

ingilizce bir bolum derken? dil edebiyat formasyon alip oluyor ama ingilizce isletme okuyan ogretmen olmasin bi zahmet. hatta direkt formasyon kalksin. yani cevap : soz konusu olabildigi olmuyor

symphony19
Aday Memur
04 Haziran 2025 23:59

olabilmiyor.

VHKİ-MEB
Şef
05 Haziran 2025 10:09

Sanki öyle bir şeyler okumuş olma ihtimalim var da

Zeynp060606
Aday Memur
05 Haziran 2025 15:45

Ingizli dili ve edebiyati Amerikan kültür ve edebiyati Mütercim tercümanlık bolumu İngilizce ağırlıklı dilbilim Bölümleri okuyup formasyon alırsanız olursunuz Ama ben işletmeyi ing bitirdim ing olayım diye bir şey söz konusu değil MEB Atamaya esas bölümler bellidir yazarsanız görebilirsiniz

hiiammia
Memur
05 Haziran 2025 21:45

Bu formasyon olayı kalktı akademi zaten onu da kapsıyor öncesinden formasyon almış olmaya gerek yok. Bir ton bölümden mezun olmuş, bunlar araştırışıp bulunabilecek şeyler, be akademiye girmeye hak kazanmak yetiyor ki bu da ags ve yds'den alınan puanla hesaplanıyor. İngiliz / amerikan edebiyat filoloji tercümanlık rehberlik falan filan bir sürü bölüm de az önce yazılı bölümler arasında

VHKİ-MEB
Şef
07 Haziran 2025 21:31

https://www.memurlar.net/haber/679/kimler-ingilizce-ogretmeni-olabilir.html

Yani burda biraz bahsetmiş ama güncel bilgi almak istediğim için foruma sordum.

yas1978
Şef
09 Haziran 2025 16:53

Öğretmenlik falan düşünüyorsanız rahat bölümler var beden eğitimi...ingilizce matematik gibi sınav bölümlerinin öğretmenliği çok yıpratıcıdır tavsiye etmem dil bölümlerini mütercim tercümanlık kadroları için tavsiye ederim..

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi