Editörler : E.Kayı Han
04 Haziran 2025 16:45

Dösimm Kültür ve Turizm Bakanlığı hakkında

Merhaba, Kultur ve Turizm bakanligi Doner Sermaye İsletmesi Merkez Mudurlugu buro personeli olarak atandim. Fakat hicbir yerde hicbir sosyal medya platformunda bu kurum ile alakali yeterli bilgiye ulasamadim. Dösimm personeli ne is yapar, ilk kültür turizm mudurlugunde mi calisir muzelerde mi? bu konuyla alakali her turlu bilgiye acigim. simdiden tesekkur ederim

ExarKunDS
Aday Memur
19 Haziran 2025 23:36

Ben de merak ediyorum.

Pelloo
Aday Memur
21 Haziran 2025 12:58

kimse bir sey yazmiyor goreve baslayinca ogrenecegiz nasilsa
ExarKunDS, 4 hafta önce

Ben de merak ediyorum.

Cavro
Şef
22 Haziran 2025 13:11

Başladıktan sonra sen yaz bari. Herkes bilgi isteyip atanınca yazmaya üşeniyor

Phd. Blackrock
Aday Memur
23 Haziran 2025 08:54

hocam 657 den 657 ye bekleme süresi var yeni atamayla geçişlerde. ANCAK sözleşmeli olunca sözleşmeli memurluk olara görünmediği için beklemeden olduğun yerdeki 657 den istifa edip geçebilirsin. (sözleşmeli memur ancak böyle geçişlerde memur statüsünde saymıyorlar özlük haklarını 3+1 gibi süreler tamamlanınca alırsın şimdi biri çıkıp sallamasın bana diye yazıyorum:)

Phd. Blackrock
Aday Memur
23 Haziran 2025 08:55

kit olayını bilmiyorum sözleşmeliye (4b) gerçişten eminim arkadaşım geçmi,şti o zamanlar devlet personel başkanmlığına gidip dilekçeyi orda yazmıştı korksusundan o da normal.

Phd. Blackrock, 4 hafta önce

hocam 657 den 657 ye bekleme süresi var yeni atamayla geçişlerde. ANCAK sözleşmeli olunca sözleşmeli memurluk olara görünmediği için beklemeden olduğun yerdeki 657 den istifa edip geçebilirsin. (sözleşmeli memur ancak böyle geçişlerde memur statüsünde saymıyorlar özlük haklarını 3+1 gibi süreler tamamlanınca alırsın şimdi biri çıkıp sallamasın bana diye yazıyorum:)

Phd. Blackrock
Aday Memur
23 Haziran 2025 08:57

pardon yanlış yere yazdım.

Pelloo
Aday Memur
23 Haziran 2025 09:11

hahahhs:D
Phd. Blackrock, 4 hafta önce

pardon yanlış yere yazdım.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular