Editörler : Pangaea
05 Haziran 2025 15:14

Başka bir İlçede Görevlendirme

Herkese merhaba. Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bulunduğum kurumda 2024 ağustos ayından beri kadrolu müdür yardımcısıyım. Fakat öğretmenlerle aramdaki sıkıntıdan ötürü farklı bir ilçeye görevlendirme isteyeceğim. İlk sorum farklı ilçedeki görevlendirmem benim idarecilik süremdem sayılır mı? yani 3 sene sonraki yeniden yönetici atama için bir engel teşkil eder mi? ikinci sorum görevlendirme istek dilekçesini kendi kadromun bulunduğu okula mı yoksa ilçe milli eğitim müdürlüğüne mi ya da il milli eğitim müdürlüğüne mi vermem gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

05 Haziran 2025 15:51

farklı ilçede idarecilik garanti mi ?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
06 Haziran 2025 01:34

Görevlendirme dilekçenizi bulunduğunuz ilçe meme vereceksiniz.Görevlendirme ile yönetici olarak çalıştığınız süreler kendi kadronuzda çalışmış gibi hesabedilir.4 yıl sonra tayin isteyebilirsiniz.

blue5
Şube Müdürü
06 Haziran 2025 12:45

teşekkür ederim hocam

blue5
Şube Müdürü
06 Haziran 2025 12:46

yani garanti değil ama bir şansımı denemek istiyorum.Çünkü artık sağlım bozulmak üzere hocam. Sizce kabul edilir mi yada kabul için herhangi bir şart var mı?

bahçesaray, 2 hafta önce
farklı ilçede idarecilik garanti mi ?
06 Haziran 2025 14:35

işin garantisi yok valilik oluru almanız lazım takdir valide
blue5, 1 hafta önce

yani garanti değil ama bir şansımı denemek istiyorum.Çünkü artık sağlım bozulmak üzere hocam. Sizce kabul edilir mi yada kabul için herhangi bir şart var mı?

blue5
Şube Müdürü
06 Haziran 2025 14:57

hayırlısı diyelim. teşekkür ederim hocam

bahçesaray, 1 hafta önce
işin garantisi yok valilik oluru almanız lazım takdir valide
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi