Editörler : Pangaea
05 Haziran 2025 18:55

Halk Eğitim Merkezlerinde Müdür Yrd. Hakkında

Hocalarım, halk eğitim merkezlerinde müdür yardımcılığı zor mudur? Normal okullardaki müdür yardımcılığı ile kıyaslandığında hangisi daha zor ya da kolaydır? Tecrübeli ya da fikir sahibi hocalarımdan bilgi alabilir miyim?

pisuanzi
Memur
05 Haziran 2025 21:16

Kolay zor kişiye göre değişir hocam, halk eğitim mesaileri akşam ve h.sonunu da kapsadığı için daha nahoştur. Lisede my yapıyorum haftalık 31 saat ek dersim var halk egitimde olsan bu nöbetle birlikte 21 olur diye biliyorum, halk egitim uzerinden kurs açmak yasak idarecilere, halk egitimde calissam yillik ortalama 50 bin lira zarardayım, 10 yilda 500 bin lira, 20 yilda 1 daire parası de sen ona:) şaka bir tarafa lisede velisiydi devamsizligiydi disipliniydi ders programiydi ek ders hesabiydi filan zordur hocam ama her idareci için de aynı değil bazısı sadece devamsızlık girer yatar:) bazı okulların idareciliği bazı halk eğitimlerin idareciligi rahattır değişir yani yerine ve yaptigin işe göre

peknadirbey
Aday Memur
06 Haziran 2025 15:11

Teşekkürler hocam,

peknadirbey
Aday Memur
06 Haziran 2025 22:28

.

hakikatsen
Aday Memur
07 Haziran 2025 12:30

2 yıl halk eğitimde müdür yardımcısı olarak görev yaptım asla tavsiye etmiyorum. İlçe müdürü tanıdığı öğretmene ek dersi fazla yazdırmak ister. Torpili olanlar usta öğretici olmak ister. Ortada kursiyer yokken kurs açmak isterler. Vekil arar yerel yöneticiler arar. Arayan, isteyen çok olur. Sahte diplomayla açık öğretime kayıt yaptırmaya gelenleri saymıyorum bile.

peknadirbey
Aday Memur
07 Haziran 2025 12:54

Peki bunlar haricinde iş yoğunluğu, mesai türünden ne gibi artısı eksisi var hocam?

hakikatsen
Aday Memur
07 Haziran 2025 13:39

Kurslardan sorumlu olursanız yoğun açıköğretimden sorumlu olursanız daha az yoğun olursunuz. Mesai 8 5

peknadirbey, 1 hafta önce

Peki bunlar haricinde iş yoğunluğu, mesai türünden ne gibi artısı eksisi var hocam?

peknadirbey
Aday Memur
08 Haziran 2025 19:25

peki sizce seneye akademiyi mi bekleyeyim yoksa 2 yıl halk eğitim de şansımı deneyeyim mi?

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi