Editörler : Pangaea

Balik776
Aday Memur
08 Haziran 2025 19:07

He sen haklısın... Hadi gururunu tatmin et ... Başlığı okumamışsınız . öğretmen misiniz ? İnş değilsinizdir.

fatih ç., 1 ay önce

Haklı olduğumu biliyorum da sen haksız olduğunu anlamıyorsun, sorun burada. Öğretmen yok ajitasyonunu bırakın artık. Türkiye'nin her yerinde benzer sorunlar var. Bu başlık meslek kanunuyla alakalı değil, doğu ajitasyonu başlığı olmuş resmen. Barajlar hep burada ama elektrikiği parayla alıyoruz de bari.

Balik776
Aday Memur
08 Haziran 2025 19:12

Valla kobolamin vitaminim fazla.. İstersen size verebilirim ama sizde sanırım Sadece bu değil b6 da eksik ... Abilify , zepdrex , risperdal, risperdon.. Hanax, lustral... Daha ağırları da var... Sanırım zihin karışıklığı yaşıyorsunuz... Bir başkasının yazdığına burda ilk tepko veren sensin... Ne kadar damarınada bassam sanırım sende başka bir hastalık var.. Bi doktora gitmeni tavsiye ederim .. Acil şifa diliyorum size.

Lewo124, 1 ay önce
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Sanırım idrak sorununuz var yada b12 eksikliğiniz. Cevabınızı yazarken size yazılanı okumanızı tavsiye ederim. (Madde 5. )saygılar..

Lewo124
Memur
08 Haziran 2025 21:09

Dile getirdiğiniz konuyu farkında iseniz kimse desteklememiş tersine size olumsuz cevap vermişler. Neyse sayın hocam ben uzatmıyorum. Sizin amacınız çok farklı. Sizden daha farklı çözüm yolu önermenizi beklerdim.
Balik776, 1 ay önce

Valla kobolamin vitaminim fazla.. İstersen size verebilirim ama sizde sanırım Sadece bu değil b6 da eksik ... Abilify , zepdrex , risperdal, risperdon.. Hanax, lustral... Daha ağırları da var... Sanırım zihin karışıklığı yaşıyorsunuz... Bir başkasının yazdığına burda ilk tepko veren sensin... Ne kadar damarınada bassam sanırım sende başka bir hastalık var.. Bi doktora gitmeni tavsiye ederim .. Acil şifa diliyorum size.

Balik776
Aday Memur
08 Haziran 2025 21:48

Böyle cevap versen seni hiç kırmazdım... Özür dilerim cidden..

Lewo124, 1 ay önce
Dile getirdiğiniz konuyu farkında iseniz kimse desteklememiş tersine size olumsuz cevap vermişler. Neyse sayın hocam ben uzatmıyorum. Sizin amacınız çok farklı. Sizden daha farklı çözüm yolu önermenizi beklerdim.
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi