Editörler : swat3410
06 Haziran 2025 08:02

Batı-batı atama talep süresi

Görev süresi 10 yıl olan ilin 5 yıllık ilçesinde yapılacak görev sonrası batı-batı tayini otomatik olarak açılır mı yoksa talebe istinaden mi açılıyor?

gulyabani.10
Aday Memur
06 Haziran 2025 09:22

batı batı dilekçe ile olur il merkezi süresi tamamlanması lazım

maykıl32
Aday Memur
06 Haziran 2025 09:35

ilçe süresini bitirdikten sonra açılmaz mı il süresi mi bitmesi gerekiyor
gulyabani.10, 1 hafta önce

maykıl32
Aday Memur
06 Haziran 2025 09:37

benim şuan atandığım il 6 sene ama ilçesine verildim ve bildiğimiz köy 3 sene, 6 sene sonra mı batı batı isteyeceğim ben boşuna mı ilçe seçip köy olan yerin kahrını çekiyoruz
gulyabani.10, 1 hafta önce

under09
Şef
06 Haziran 2025 09:55

şu süreyle ilgili durum aslında belirsiz süresini doldurup isteyen de var doldurmadan isteyende bana göre sizler dilekçe yazıp gönderin sonuçta ilçenin süresini doldurmuş olacaksınız ya da en net bilgiyi almak istiyorsanız personeli bi arayın derim

gulyabani.10
Aday Memur
06 Haziran 2025 10:04

6 sene sonra
maykıl32, 1 hafta önce
benim şuan atandığım il 6 sene ama ilçesine verildim ve bildiğimiz köy 3 sene, 6 sene sonra mı batı batı isteyeceğim ben boşuna mı ilçe seçip köy olan yerin kahrını çekiyoruz

gulyabani.10
Aday Memur
06 Haziran 2025 10:05

il süresi
maykıl32, 1 hafta önce
ilçe süresini bitirdikten sonra açılmaz mı il süresi mi bitmesi gerekiyor

gulyabani.10
Aday Memur
06 Haziran 2025 10:06

istemenin bir süresi yok zaten 1 ay sonra da istersin.
under09, 1 hafta önce

şu süreyle ilgili durum aslında belirsiz süresini doldurup isteyen de var doldurmadan isteyende bana göre sizler dilekçe yazıp gönderin sonuçta ilçenin süresini doldurmuş olacaksınız ya da en net bilgiyi almak istiyorsanız personeli bi arayın derim

06 Haziran 2025 10:29

Peki 5 yılı bitirdikten sonra ne oluyor? İlçe değişikliği hemen yapılıyor mu?

under09, 1 hafta önce

gulyabani.10
Aday Memur
06 Haziran 2025 11:09

yapılmayabilir makamın takdiri lüzum gereği hizmet gereği gibi durumlar var malum..
selah-harzem, 1 hafta önce

Peki 5 yılı bitirdikten sonra ne oluyor? İlçe değişikliği hemen yapılıyor mu?

Weareclean
Yasaklı
06 Haziran 2025 11:19

Yönetmelik çok açık,şark gibi değil batıda ilce süresini bitirince merkeze veya merkez ilcelere geçmek için dilekçe verip oralara gecebili ve merkez süresini tamamlayabilirsiniz,batıda süre ilce olarak değil merkez olarak hesaplanır merkez suresi tamamlanmadan batı batı tayin olmaz

aliözcan
Memur
06 Haziran 2025 11:27

Sürenin üçte ikisini tamamlayınca batı batı isteyebiliyor muyuz mazeret belirtirsek?

yalnizurfali1981
Aday Memur
06 Haziran 2025 11:32

dediğiniz gibi olsa neden ilçe süreleri belirtiliyor, Gaziantep 10 yıl derdi ve ilçe süresi belirtilmezdi,
Weareclean, 1 hafta önce

Yönetmelik çok açık,şark gibi değil batıda ilce süresini bitirince merkeze veya merkez ilcelere geçmek için dilekçe verip oralara gecebili ve merkez süresini tamamlayabilirsiniz,batıda süre ilce olarak değil merkez olarak hesaplanır merkez suresi tamamlanmadan batı batı tayin olmaz

Weareclean
Yasaklı
06 Haziran 2025 11:41

Yönetmeliğin açıp okursan görürsün zaten,ben kendi yorumumu katmıyorum okani söylüyorum,ilce sürelerini doldurunca merkez ilçelere yada merkeze tayin olma hakkınız var,batı batı için il merkezi süresine tabisiniz kesin ve net yoruma kapalı bir durum bu.

yalnizurfali1981, 1 hafta önce
dediğiniz gibi olsa neden ilçe süreleri belirtiliyor, Gaziantep 10 yıl derdi ve ilçe süresi belirtilmezdi,

Weareclean
Yasaklı
06 Haziran 2025 11:45

Mazeretin varsa her zaman isteyebilirsin üçte ikiye gerek yok,ama o madde kalktı artık bati batı tayin istemek için merkez süresinin yüzde yüzünü tamsmlaman gerekiyor

aliözcan, 1 hafta önce

Sürenin üçte ikisini tamamlayınca batı batı isteyebiliyor muyuz mazeret belirtirsek?

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi