Editörler : E.Kayı Han
06 Haziran 2025 16:33

İkm özlük hakları ve maaş artışı için CİMER etkinliği

Değerli meslektaşlarım,

Bugün jandarma personeline zam yapıldı. Elbette aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Ancak benzer, hatta zaman zaman daha zor koşullarda çalıştığımızı düşünüyorum ve maddi olarak bunun karşılığını göremiyoruz. Bu durum yalnızca beni değil, tüm meslektaşlarımızı demoralize etmektedir.

Şu an lojman çıkmayan memur arkadaşlarımız; yüksek kiralar ve hayat pahalılığı altında ezilmektedir. Dışarıda toplumun uzak durduğu insanlarla biz gün boyu uğraşıyoruz. Bu durum, yalnızca mesleki değil, sosyal hayatımızı da olumsuz etkilemektedir.

Birçok arkadaşım bu durumdan şikâyetçi ancak konu üst mercilere iletilmeye gelince, ne yazık ki birçoğumuz sessiz kalıyoruz. Geçen gün yeni bir şey öğrendim: CİMER üzerinden 1000 kişinin aynı konuda şikâyet yazması hâlinde, konu doğrudan Cumhurbaşkanımıza iletiliyormuş.

Ben dün bu konuyla ilgili kendi düşüncelerimi içeren bir metni CİMER üzerinden ilettim. Sizlerden beklentim, bu konuyu sürekli gündemde tutmaya çalışmak ve bu süreçte birbirimize destek olmaktır.

Şimdiden hepinize teşekkür ediyor, bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum.

KUBADABAD35
Memur
10 Haziran 2025 09:58

En önemli konulardan biri yeşil pasaport 10 yıllık katip alırken 20 yIL İKM YEŞİL PASAPORT ALAMIYOR.

Hakanf93
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:46

Hocam, bütün sorunlarımızı duyurabileceğimiz bir etkinlik yapmalıyız. Bu nokta da en büyük kozumuzun sosyal medya olduğunu düşünüyorum.

KUBADABAD35, 1 hafta önce

En önemli konulardan biri yeşil pasaport 10 yıllık katip alırken 20 yIL İKM YEŞİL PASAPORT ALAMIYOR.

muharrem3452
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:09

10 yıllık katip değil 3. dereceye inen katip alabiliyor.

KUBADABAD35, 1 hafta önce

Bahtsızik
Aday Memur
12 Haziran 2025 23:57

twitterda etkinlik yapmamız lazım polisler yapıp yapıp aldılar yine alacaklar büyük ihtimalle. daha çok alsınlar gözüm yok ama bizimde birleşip belli günlerde etkinlik yapmamız lazım. polisler sesini duyurdu şuan twitterda bütün fenomnler bile polislerin özlük hakları iyileşsin diye açıklama yaptıç bizde birlik olup sesimizi duyuralım. böyle giderse makas açılacak en düşük maaştan devam edecek.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi