Editörler : gül-feşan

cemile009
Aday Memur
09 Haziran 2025 19:26

bence gayet olası bir durum, bütün kazandığım okulları ben memurken kazandım ve hatta çok güzel bölümler kazandım. Hatta insan çalışırken zamanını daha iyi verimli kullanıyor zaman kısıtlı olduğu için ve daha başarılı oluyor.Kesinlikle dene KPSS sınavı zor bir sınav değil kendini vererek çalışırsan cok yüksek puanlar alırsın.

yorum.X, 1 ay önce

kişiye göre değişir. Bence fabrikaya devam. İş bulması kolay değil. 60 puanlı birinin çalışıp memur olması bence olası değil.

İsimsiz Diss
Aday Memur
09 Haziran 2025 21:02

herkese teşekkürler motive oldum bende

yorum.X
Daire Başkanı
10 Haziran 2025 00:46

ben 4 ay havaya girerek 85 küsürü alabilmiştim. işi bırakıp kronometreyle çok sıkı çalışmak lazım. çok uzun süre gerekmiyor.

VHKİ-MEB
Şef
10 Haziran 2025 11:30

Açıktan alımlar oluyordu, millet 70 üstü alıp zabıt katipliğine, infaz korumaya vs başvuruyordu.

slm08
Genel Müdür
10 Haziran 2025 12:00

kendi şehrinde memurluk ilk seçenek olmalı, olmuyorsa 2.seçenek çevre iller o da olmuyorsa fabrikadan devam derdim tabi sınava girip atanmak için çalış tabi ki

büyükşehirde memur olmak kirada kalınacaksa biraz sıkıntı evin var mı bilmiyorum

copierbond
Aday Memur
10 Haziran 2025 18:53

Küçük şehirdeyim burada evim var. Çalışmak ve kazanmak lazım.

slm08, 4 hafta önce

kendi şehrinde memurluk ilk seçenek olmalı, olmuyorsa 2.seçenek çevre iller o da olmuyorsa fabrikadan devam derdim tabi sınava girip atanmak için çalış tabi ki

büyükşehirde memur olmak kirada kalınacaksa biraz sıkıntı evin var mı bilmiyorum

kreatin
Memur
10 Haziran 2025 20:55

kpss çalış kesinlikle. ocağa kadar tüm konuları bitirirsin sonra deneme cözersin sınava kadar. çok soru çözmek lazım çok

enginar123
Aday Memur
10 Haziran 2025 23:42

ocağa kadar nasıl bitecek tüm konular_?

tarih anca biter ocağa kadar?

kreatin, 4 hafta önce
kpss çalış kesinlikle. ocağa kadar tüm konuları bitirirsin sonra deneme cözersin sınava kadar. çok soru çözmek lazım çok

İsimsiz Diss
Aday Memur
17 Haziran 2025 09:19

teşekkürler bende öyle yapıcam
kreatin, 4 hafta önce

tercal.m
Aday Memur
17 Haziran 2025 09:32

Ben de fabrika işçisiydim Mdf tozu içinde yıllarca çalıştım. 28 Yaşımda çalıştım ve atandım. Sizinle birebir aynı dönemden geçmiş olmak duygulandırdı beni. Lakin ben evliyim. eşim KPSS'ye hazırlanıp öğretmen olarak farklı bir ile atanınca işi bırakmak zorunda kaldım. Geldiğim şehir küçüktü iş bulamadım eşim iş bulamıyorsan sınava hazırlanmamı söyledi. Bende yapamayacağımı düşünüyordum maksimum 64 puan aldığım için imkansız geliyordu. işsizlikten bilgisayara oturup sadece ders videoları izleyerek sıfırdan başladım ortalama 6 ayda 83.3 puan alıp atandım şükür. İmkanın varsa çalışmaya başla umutsuzluğa kapılma.

omarsouleyman
Aday Memur
17 Haziran 2025 15:11

Kardeşim öncrlikle Allah yardımcın olsun. 2022 kpss öncesi 2 yıl kadar fabrikada vardiya sistemiyle mühendis olarak çalıştım. Mesai fealn derken iyi paralar alıyorduk ancak insanlığı sosyalliği unutmuştum. Sadece 1 gün iznim vardı onda da sonraki vardiyan geceyse günü uyuyarak geçirmek zorunda kalıyorsun. Ne yazıkki fabrikalar ve iş sahipleri yüzünden sadece çalışmak için yaşamak zorunda bırakılıyorsun. 30lu yaşlarda arkadaşlarım evlenip tuba kurarken cebşmde sadece fotokopi parasıyla 1 yıl Kpss çalıştım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun fabrika cenderesinden kurtulmak nasip oldu. Bu sebeple kendine 1 yıl tanıyıp çok çok disiplinli ve düsenli çalışıp olmasa dahi elimden geleni yaptım nasibim böyleymiş demelisin bence. Allah kolaylıklar versin inşallah.

kreatin
Memur
17 Haziran 2025 15:45

tarih ve coğrafya 2 aya biter. video izlenirse 120 saat toplam ortalama. günde 3 saat izlerse 40 güne biter. geriye soru çözmek kalır. tarih ve coğrafya soru çözerek daha iyi öğrenilir şahsi görüşüm bu
enginar123, 4 hafta önce

enginar123
Aday Memur
17 Haziran 2025 16:35

2 ayda tarihi bitiren kisinin aklinda bisey kalacagini sanmam

kreatin, 3 hafta önce
tarih ve coğrafya 2 aya biter. video izlenirse 120 saat toplam ortalama. günde 3 saat izlerse 40 güne biter. geriye soru çözmek kalır. tarih ve coğrafya soru çözerek daha iyi öğrenilir şahsi görüşüm bu

Pladae
Aday Memur
19 Haziran 2025 08:52

Kpss çalış şubat sonu başladım mayıs gibi konuları bitirdim ondan sonra da sadece deneme çözdüm bu sene atandım 83 küsürle. Aöf bitirdim bende

imagination7
Aday Memur
19 Haziran 2025 09:14

2024 kpss puanınız mı 83 hocam? Hangi bölümden mezunsunuz ve nereye atandınız? Bende uluslararası ilişkiler mezunuyum 83 puanım var 2024 kpssden henüz atanamadım acaba bölümle mi alakalı

Pladae, 3 hafta önce

Kpss çalış şubat sonu başladım mayıs gibi konuları bitirdim ondan sonra da sadece deneme çözdüm bu sene atandım 83 küsürle. Aöf bitirdim bende

Pladae
Aday Memur
19 Haziran 2025 16:24

Olabilir benim mezuniyet iktisaf hocam . Uliye de kesin gelir o puanlara sıradaki atamada bence

imagination7, 3 hafta önce

2024 kpss puanınız mı 83 hocam? Hangi bölümden mezunsunuz ve nereye atandınız? Bende uluslararası ilişkiler mezunuyum 83 puanım var 2024 kpssden henüz atanamadım acaba bölümle mi alakalı

maestroy
Aday Memur
20 Haziran 2025 08:57

2024 kpss 4 ay çalıştım, tarihi 40 günde bitirdim 89 aldım sınavdan

enginar123, 3 hafta önce

2 ayda tarihi bitiren kisinin aklinda bisey kalacagini sanmam

mad forever
Aday Memur
26 Haziran 2025 15:51

Hocam meraba tamamen destek vermek için yazıyorum, neden olmasın

Bence bu konuda en önemli şeylerden biri bırakmamak, bıkmamak. Yani insanlar 3-5 hafta veya ay çalışıyorlar ondan sonra hevesleri kaçıyor, bırakıyorlar vs. Çünkü hem işe gidip hem ders çalışmak gerçekten bir fedakarlık istiyor. Diyeceğim şu ki bu konuda önemli olan süreklilik.

furyschopen
Daire Başkanı
26 Haziran 2025 17:57

çok yavaşsınız hocam. 6 ayda tarih bitiriyorsunuz demek.
enginar123, 4 hafta önce

06 Temmuz 2025 20:28

işini bırakmadan çalış ki stres olmasın üzerinde. kazanirsan ne ala. kazanazsan birşey kaybetmezsin en azından. gercekten kazanmak istiyorsan 2026 ya çalış. seçim dönemi iyi alım olur. firsati degerlendir. fena sayılmayan bir maaş az yorucu bir masa başı iş. hafta sonu ve resmi tatiller. bunlar aeni motive etsin
copierbond, 1 ay önce

Yok mu bu konuda düşüncesi olan :)

Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi