Editörler : gül-feşan

Mahyon
Aday Memur
08 Eylül 2025 05:00

Abi 2026 da seçimlerinde yaklaşması sebebiyle kamuya yüklü alımların olması olası.Yerinde olsam kpss ile birlikte her şeyi kovalarım.Bulunduğun ilde veya ilçede güvenlik kursu varsa mesela git oradan 3 haftalık eğitimle beraber basitçe bir yazılı sınavı geçip güvenlik kartı alabilirsin.Sonra kamudaki tüm güvenlik alımlarına başvur üniversite olur kyk olur bakanlıklar olur şansını denersin.Tabi kpss yi de 60 dan en az 75-80bandına çekmen lazım.Aslında yapılmayacak bir şey değil ama biraz fedakarlık gerektiriyor.Ekonomik durumunu bilmiyorum ama 25 e fabrikada çalışacağına seneye gerekirse part time çalış o paranın yarısını kazan ama kpss ye asıl derim.İnanırsan ve çabalarsan her türlü başarırsın.

plkas
Kapalı
08 Eylül 2025 16:53

öncelikle zamanında sırf kpss ye calısıyorum diye güzel işleri tepmiş biri olarak, iyi bir iş bulma durumun varsa bence iş hayatından devam. ama diyorsan ki 82-83 ü geçerim o zaman bi dene. ama buradaki çoğu kişi hayal satıyor hocam bende zamanında sormuştum buraya herkes sınav vs dedi. ama gerçek hayat oyle degıl. işten çık eve gel o yorgunlukla şahsen ben calısamam. ki artık asla sınava da girmicem. dedigim gibi hayatta her şey bu sınav değil. ki puan alsan daha bunun mülakatı var. ama tekrar diyorum eğer ki ben 23-24 net mat yaparım o da en az tabi, o zaman bi dene dicem ama ben olsam daha gelecek vadeden iş kovalardım. tabi nerdesin bilmiyorum. neyse hayırlı bir kararın olur umarım.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi