Editörler : swat3410
07 Haziran 2025 19:31

20 yıl sonrası istifa ve Polsan birikimi

Arkadaşlar meslekte 20 yılını doldurup istifa eden ve aynı zamanda polsan üyesi olan kimse var mı acaba? Polsan bu durumda emekli ikramiyesini veriyor mu? Bu konuda bilgisi olanlar varsa cevaplandırabilir mi?

polimer99
Aday Memur
07 Haziran 2025 19:42

Bak senin paylaşımını görünce polsanın sitesine girip buldum okudum. Hiç okuma araştırma huyunuz yok. Evet alabiliyorsun güncel ikramiyeni

Policeman07
Aday Memur
07 Haziran 2025 19:54

devrem ben bulamadım link atar mısın özelden

polimer99, 2 hafta önce

Bak senin paylaşımını görünce polsanın sitesine girip buldum okudum. Hiç okuma araştırma huyunuz yok. Evet alabiliyorsun güncel ikramiyeni

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
07 Haziran 2025 19:56

İstifa halinde Birikim+temettünü alırsın emeklilik yardım tutarını alamazsın,

Onu almanız için emekli aylığı bağlanma şartı var.

polimer99
Aday Memur
07 Haziran 2025 20:38

Sallama

Hizmet süresini veya prim ödeme gün sayısını doldurmak suretiyle Emniyet Teşkilatı?ndan ayrılıp emeklilik yaşının dolmasını bekleyenlere, emekli yardımı ödenir

orhanzay, 2 hafta önce

Karaçocukkkkk
Aday Memur
07 Haziran 2025 21:30

Tebrikler büyük iş başardın yerimize araştırarak. Sorumda bu durumda olan var mı dedim özellikle. Ben de okumuştum ama polsan bu güven olmaz örneğini görmek görürsek rahatlarız.

polimer99, 2 hafta önce

Elkatu
Memur
07 Haziran 2025 23:06

İkramiye alabilmeniz için emeklilik işlemlerinin başlatılması şart yani emeklilik dilekçesi istiyorlar. 20 yılı doldurunca ben çalışmıyorum olmuyor istifa etmiş oluyorsunuz. Bu durumda da polsan üyeliğinin otomatik sonlanır ve aidat artı temettü alırsınız sadece

Karaçocukkkkk
Aday Memur
07 Haziran 2025 23:27

Polsan sitesinde beş farklı seçenek dahilinde emeklilik yardımı ödeneceği yazıyor. Bu seçeneklerden biriside ? Hizmet süresini veya prim ödeme gün sayısını doldurmak suretiyle Emniyet Teşkilatı?ndan ayrılıp emeklilik yaşının dolmasını bekleyenlere? olarak belirtilmiş. Buna göre vermesi gerekiyor ama polsan bu yağ gibi üste çıkıp yok öyle bir şey de diyebilir. Muhakkak bir örneği vardır. Ya da yakın zamanda olacaktır

Elkatu, 2 hafta önce

İkramiye alabilmeniz için emeklilik işlemlerinin başlatılması şart yani emeklilik dilekçesi istiyorlar. 20 yılı doldurunca ben çalışmıyorum olmuyor istifa etmiş oluyorsunuz. Bu durumda da polsan üyeliğinin otomatik sonlanır ve aidat artı temettü alırsınız sadece

Petkov34
Kapalı
07 Haziran 2025 23:37

Poldan dediğin şey bireysel emeklilik gibi bişey alırsın tabiki

regaip01
Aday Memur
08 Haziran 2025 00:02

İstifa etmiyor dikkat et. 20+5 yıl üzerinden emekli oluyor.

orhanzay, 2 hafta önce

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi