Editörler : Pangaea
07 Haziran 2025 21:09

Milli Eğitim Müdürlüğüne Görevlendirme

Herkese iyi akşamlar,iyi bayramlar. Bulunduğum okulda kadrolu olarak müdür yardımcısıyım. Ancak sağlık durumumdan ötürü ilçe milli eğitim müdürlüğüne memur olarak görevlendirme isteyeceğim. Bu görevlendirme süreci benim müdür yardımcılığı süreme sayılır mı? Yani 3 sene sonraki yeniden yönetici atama sürecinde milli eğitimde memur olarak geçireceğim süre görev süremden sayılır mı? Yardımcı olursanız çık sevinirim.

08 Haziran 2025 18:22

müdür yardımcılığınız atta olacak

yldzhmt
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 09:51

Tabiki de sayilmaz

yas1978
Şef
09 Haziran 2025 16:46

öyle ha deyince hemen görevlendiriyormular ki bizim buralarda çok zor sağlam gerekçeli (mahkeme kararı yada sağlık raporlu) olursa bir şeyler yapılır yoksa adamsız evrak düzeyinde hiç bir şeyin yoksa yapmazlar mahsuru yoksa hastalığınız nedir okulda da zaten aktif öğretmen değilsiniz eğer okul ortamı sağlığınızı olumsuz etkiliyorsa bence kendinizi uzun vadeli milli eğitimlerde olan iş ve görevlerde çalışmak üzere sertifika eğitim diploma gibi şeyleri edinmeye bakın misal iş güvenliği uzmanlığı gibi bilişim formatörlüğü gibi....bir alanda diploman sertifikan varsa o alanda çalışman daha kolay oluyor...

blue5
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 17:29

Teşekkür ederim. Peki şöyle bir şey sorayım. Bulunduğum ilin farklı bir ilçesinde müdür yardımcısı olarak görevlendirilsem bu benim kadrolu müdür yardımcılığı sürecimden sayılır mı?

blue5
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 17:30

Herkese iyi akşamlar,iyi bayramlar. Bulunduğum okulda kadrolu olarak müdür yardımcısıyım. Ancak sağlık durumumdan ötürü ilçe milli eğitim müdürlüğüne memur olarak görevlendirme isteyeceğim. Bu görevlendirme süreci benim müdür yardımcılığı süreme sayılır mı? Yani 3 sene sonraki yeniden yönetici atama sürecinde milli eğitimde memur olarak geçireceğim süre görev süremden sayılır mı? Yardımcı olursanız çık sevinirim.

yldzhmt, 2 hafta önce

Tabiki de sayilmaz

09 Haziran 2025 18:33

sayılmaz
blue5, 2 hafta önce

Teşekkür ederim. Peki şöyle bir şey sorayım. Bulunduğum ilin farklı bir ilçesinde müdür yardımcısı olarak görevlendirilsem bu benim kadrolu müdür yardımcılığı sürecimden sayılır mı?

yas1978
Şef
09 Haziran 2025 21:12

bencede görev sürenden sayılmaz öğretmen ünvanıyla görevlendirme usuluyla çalışırsınız öğretmen hakların devam eder full ek ders alırsın dediğim gibi bir uzmanlık alanınız varsa değerlendirilmeniz daha kolay oluyor..Görevlendirme süresi 6 ay oluyor sonra size ihtiyaç varsa tekrar 6 ay uzatılıyor...Özel böro, arge, iş güvenliği, sivil savunma, mebsis,fatih projesi, koordinatörlükler genelde öğretmenlerin görevlendirildiği alanlar..

spock
Genel Müdür
10 Haziran 2025 07:15

Hayır sayılmaz. "Kadrolu" idarecilik diye bir şey uzun zamandır yok zaten.

Herkes 4+4 yıllığına görevlendirme. Dolayısıyla görevin değiştiği anda görevin değişir.

blue5, 2 hafta önce

m.ozd
Memur
10 Haziran 2025 10:47

kadrolu idarecelik yok derken ? bir yere sınavla idareci olarak atandıktan sonra kadronuz da oraya gelmiyor mu?

spock, 1 hafta önce

Herkes 4+4 yıllığına görevlendirme. Dolayısıyla görevin değiştiği anda görevin değişir.

10 Haziran 2025 12:25

öğretmenlik kadrosu geliyor,
spock, 1 hafta önce

spock
Genel Müdür
10 Haziran 2025 17:29

Kadronuz öğretmen olarak geliyor. Göreviniz de müdür yardımcılığı ya da müdürlük oluyor. Görev süreniz de 4+4 yıl oluyor. O süre dolduktan sonra size ister kadronuzun olduğu okulda asli göreviniz olan öğretmenliğe dönüş ya da başka bir okula yine asli göreviniz olan öğretmenlikle geçiş şansı tanıyorlar.

Yeniden sınava girerseniz kendi okulunuz hariç başka bir okula öğretmen kadrosunda tayin olup yine orada müdür ya da müdür yardımcısı göreviyle 4+4 çalışabiliyorsunuz.

Eskiden "kadrolu idarecilik" vardı. Yani bir kez idareci olduktan sonra o okulun "idareci kadrosunda" yer alıyordunuz. Emekli olana dek de orada idareci olarak çalışabiliyordunuz.

m.ozd, 1 hafta önce

kadrolu idarecelik yok derken ? bir yere sınavla idareci olarak atandıktan sonra kadronuz da oraya gelmiyor mu?

m.ozd
Memur
11 Haziran 2025 09:36

çok teşekkür ederim

spock, 1 hafta önce

Kadronuz öğretmen olarak geliyor. Göreviniz de müdür yardımcılığı ya da müdürlük oluyor. Görev süreniz de 4+4 yıl oluyor. O süre dolduktan sonra size ister kadronuzun olduğu okulda asli göreviniz olan öğretmenliğe dönüş ya da başka bir okula yine asli göreviniz olan öğretmenlikle geçiş şansı tanıyorlar.

Yeniden sınava girerseniz kendi okulunuz hariç başka bir okula öğretmen kadrosunda tayin olup yine orada müdür ya da müdür yardımcısı göreviyle 4+4 çalışabiliyorsunuz.

Eskiden "kadrolu idarecilik" vardı. Yani bir kez idareci olduktan sonra o okulun "idareci kadrosunda" yer alıyordunuz. Emekli olana dek de orada idareci olarak çalışabiliyordunuz.

pelit_2058
Aday Memur
11 Haziran 2025 19:40

Varsa hocam böyle bi kıyak biz de geçelim masa başına, haaa deyince geçiyorsanız, arkanız sağlam. Ama hastalığınız ne boyutta geçmiş olsun,belki de istediğiniz olur inşallah...
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi