Editörler : swat3410

09 Haziran 2025 12:15

Polis-Astsubay ikilemi

merhabalar astsubaylık hava personel branşını kazandım fakat asıl isteğim polis olmaktı bu ay içinde polislik sözlü mülakatım var sizce risk almalı mıyım polislik mesleği için değer mi mesleğin içini bilmediğim için diyorum tecrübeli abilerim fikir verirseniz sevinirim

1sayı5-3harf
Aday Memur
09 Haziran 2025 13:00

havacı ol kesin ve net, ikisi arasında .çalışırken ve emekli olunca her türlü daha maddi ve manevi daha avantajlı. ne iş yaparsanda hakkını vermeye çalış ikiside devleti temsil ediyor o yüzden aldığımız parayı hak etmeli devlet malınıda gözetmelisin bunları aklında çıkardığın an devlet sana çalışmış oluyor hakka girme girmemeliyiz . ikiside onurlu şerefli meslek ama burda 1000 kişi varsa 999 havacı der emin ol hayırlı bayramlar cümleten

iamapoliceman
Daire Başkanı
09 Haziran 2025 13:05

kesin ve net konuşuyorum HAVA ASTSUBAY ol. bayramın seyranın olur iznin belli olur rahat çalışırsın yıllık iznine rahat çıkarsın.

Yeni çeri
Memur
09 Haziran 2025 13:12

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
benim fikrim farklı biraz. polis olursan şehir içi halk otobüsü metro benzeri araçlara bedava binersin asayiş görevin olduğu için. Tsk da külüstür arazi araçlarına binerken emniyet de sıfır klimalı otomatik vites arabayla hava atarsın

PolisYAkup
Aday Memur
09 Haziran 2025 13:45

polislik kıyaslanamaz... kesinlikle astsubay ol kardeşim Bir Polis abin olarak diyorum dua edeceksin sakın ha sakın Polis olmaa

Yasin bambi
Aday Memur
09 Haziran 2025 14:46

bu arkadaş dalga geçmek için yazmış belli .bence konuyu sen de makarasına açmışsın .
Yeni çeri, 2 hafta önce
benim fikrim farklı biraz. polis olursan şehir içi halk otobüsü metro benzeri araçlara bedava binersin asayiş görevin olduğu için. Tsk da külüstür arazi araçlarına binerken emniyet de sıfır klimalı otomatik vites arabayla hava atarsın

Demir355
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 15:08

öncelikle hava kuvvetlerindede doğu görevi mevcuttur diyarbakır vs daha fazla il değiştirmesine rağmen ben hava kuvvetleri diyorum. enazından oyak vs emekli olunca nispeten elin para görür. deniz, sahil güv ve hava hariç her türlü polislik diyorum.
09 Haziran 2025 15:08

Emniyette komiser olacağına havada uzman çavuş ol

09 Haziran 2025 15:21

polis ol, daha sivil ve rahat bir ortam en azından, tabi sıkı emir komuta zincirine uyum sağlarım dersen o başka

antikcag225
Aday Memur
09 Haziran 2025 15:47

Tabikide polislik, sosyal iş.

diyorumki06
Şube Müdürü
09 Haziran 2025 16:03

polislik dışında her türlü memuriyet kabul edilir

Coktamuhimdegil
Aday Memur
09 Haziran 2025 16:10

eşim astsubay ben polisim .ben polis olana kadar eşim (hep dermiş malum askeriyede hiyerarşı çok keşke polis olsaydım daha rahat diye ).ben polis olduktan sonra seni gördükten sonra fikrim değişti dedi . askerin hiyerarşi çok ama personelini mağdur etmez yan haklar vs daha iyi .polislik öyle değil

cinarca86
Memur
09 Haziran 2025 22:11

2002 yılından(eski okul) Gaziemir HMYO'da 1 yıl MEBS sınıfında okuyup 2003 yılında ikinci sınıfa geçerken tazminatı ödedikten sonra istifa edip 2004 yılında 4.dönem PMYO ya başlayıp 2006 yılında mezun oldum. 19 yıllık bir polis memuru olarak sana tavsiyem HMYO seçmen. Maalesef EGM personeli olarak sadece sayıdan ibaretiz. Hiç bir değerin yok. Kibir ve mobbing had safhada. Emeğinin karşılığı alamıyorsunuz.

Ömerr44
Aday Memur
09 Haziran 2025 22:43

Uzman çavuşluk bile daha iyi

fth0
Memur
09 Haziran 2025 22:51

sosyal ve aile yaşantına en az hangisi etki yapıyorsa onu seç para ve rütbe odaklı bakma
09 Haziran 2025 23:24

buradaki çoğu arkadaş polis ol derken ironi yapmış galiba.... yahu akıl var mantık var hiç polislik ile astsubaylık, hele ki havacılık kıyaslanabilir mi. tahminim konuyu açana arkadaş da biraz makara yapmak istemiş galiba...

Alp340626
Aday Memur
09 Haziran 2025 23:56

millet işe gitmekten gezmeye zaman bulamıyor sen sacmalamissin yok klimalı araç belliki ortalığı karıştırmak amacin
Yeni çeri, 2 hafta önce

Demir355
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 05:40

okadar abartma istersen emniyetin içindede hava kuv yaptığı işin aynısını yapabileceğin teknisten gibi çalışabileceğin yer çok. helikopter teknisteni kademe bikgi işlem atölyeler kriminal vs karakolda asayiş ekipte polislik yerine hava deniz sahil güv seçilebilir , ne kadar az insanla temas okadar iyi ne kadar az cerayimmyada
hurgenerall, 2 hafta önce
buradaki çoğu arkadaş polis ol derken ironi yapmış galiba.... yahu akıl var mantık var hiç polislik ile astsubaylık, hele ki havacılık kıyaslanabilir mi. tahminim konuyu açana arkadaş da biraz makara yapmak istemiş galiba...

coderart
Memur
10 Haziran 2025 07:05

Polislik mi X mi sorusunun cevabı daima X'tir. Artık sormayı bıraksın insanlar

tantanakan
Aday Memur
10 Haziran 2025 08:15

bu soruyu soran arkadaş Ciddi olamazsın.

iamapoliceman
Daire Başkanı
10 Haziran 2025 08:53

o kadar da değil. astsblık tamam ama uzman erbaşlık çekilir değil
Ömerr44, 2 hafta önce

Uzman çavuşluk bile daha iyi

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi