Editörler : E.Kayı Han
09 Haziran 2025 19:17

Banka Promosyonu
Merhabalar önümüzde banka promosyonu sözleşmesi yapılacak. Ağustos Celbi döneminde yedek subaylığa başvurdum. 12 ay boyunca yedek subay (asteğmen)olarak görev yapacağım. Banka promosyonundan bütün personelle aynı anda aynı miktarda yararlanır mıyım ?

E.Kayı Han
Editor
09 Haziran 2025 19:47

Hayır. Banka 15 Eylül itibari ile çalışanların listesini alıp ona göre ödeme yapıyor.

E.Kayı Han
Editor
09 Haziran 2025 19:48

Yani size herhangi bir ödeme yapılmayacak. Göreve döndükten sonra ödeme alırsınız ama kalan dönem kadar ödeme alırsınız.

bfy8090
Aday Memur
09 Haziran 2025 21:53

Merhaba, ben de kasım celbi ile askere gideceğim. Kalan dönem derken askerde kaldığı 12 aylık süre promosyondan düşülecek mi yani

E.Kayı Han, 2 hafta önce

Yani size herhangi bir ödeme yapılmayacak. Göreve döndükten sonra ödeme alırsınız ama kalan dönem kadar ödeme alırsınız.

E.Kayı Han
Editor
10 Haziran 2025 08:54

Senin kasım ayında askere gideceğini banka nereden bilsin arkadaşım. Gayet net yazdığımı düşünüyorum. Eylül ayında görevde olup maaş alanlara banka tarafından promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödendikten sonra askere gittin, ücretsiz izne ayrıldın, balayına çıktın orası bankayı ilgilendirmez.

bfy8090, 2 hafta önce

Merhaba, ben de kasım celbi ile askere gideceğim. Kalan dönem derken askerde kaldığı 12 aylık süre promosyondan düşülecek mi yani

fatpın
Şef
10 Haziran 2025 16:30

promosyon konusunda her hangi bir duyumunuz var mıdır siz daha yakınsınız diye biliyorum. veya beklentiniz konusulan rakamlar hakkında yorumunuz nedir tesekkurler

E.Kayı Han, 1 hafta önce

Senin kasım ayında askere gideceğini banka nereden bilsin arkadaşım. Gayet net yazdığımı düşünüyorum. Eylül ayında görevde olup maaş alanlara banka tarafından promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödendikten sonra askere gittin, ücretsiz izne ayrıldın, balayına çıktın orası bankayı ilgilendirmez.

11 Haziran 2025 04:02

12 ay boyunca asteğmen olarak memur maaşından fazla maaş alacaksın zaten tsk dan.Birde promosyon hesabımı yaptın sen

Dereboyu12345
Aday Memur
11 Haziran 2025 22:34

Görevsen uzaklaştırılmış durumda olanlar da promosyon alacak değil mi

sevgi cicekleri
Aday Memur
12 Haziran 2025 01:29

alamıyor diye biliyorum
Dereboyu12345, 1 hafta önce

Görevsen uzaklaştırılmış durumda olanlar da promosyon alacak değil mi

12 Haziran 2025 10:20

12 Ay değil eğitimden sonraki kıta görevinde bulunacağı 10 ay boyunca maaş alacak. Hem size ne milletin ne kadar alacağından yahu bu ne hasetlik? Adamın çok parası olsa bu devirde herkes bedelli gidip 21 gün yapıp gelirken niye 1 sene rütbeli askerlik yapmayı göze alsın. Demek ki bir geçim derdi var ki hesabını yapıyor. Ne kadar vurdumduymaz düşünceler var insanlarımızda. Genciz, paramız yok, sosyal hayattan kısıp kenara üç kuruş atıyoruz, Belki yarasına merhem olacak. Adam belki komando branşıyla gidecek Irak'ta kelle koltukta gezecek maaşına mı kaldı iş.

Ankaralımemur41, 1 hafta önce
12 ay boyunca asteğmen olarak memur maaşından fazla maaş alacaksın zaten tsk dan.Birde promosyon hesabımı yaptın sen
12 Haziran 2025 10:22

Kardeş benim anlamadığım ağustos celbindeki sınıflandırmalar daha belli olmadı. Kime erlik kime yedek sb. asb. çıktığı da belli değil. Kesin gözüyle nasıl bakıpta söylüyorsun? Ola ki çıkarsa diye sorduysan amenna ama sanki kesinleşmiş gibi söylemişsin. Kelime hatası mı yaptın anlamadım. Bende başvurdum çünkü sonuç bekliyoruz.

Phantom06
Memur
12 Haziran 2025 11:22

Olası çıkarsa diye inşallah da Allah herkesin gönlüne göre verir.
MirzaAfşar, 1 hafta önce

Kardeş benim anlamadığım ağustos celbindeki sınıflandırmalar daha belli olmadı. Kime erlik kime yedek sb. asb. çıktığı da belli değil. Kesin gözüyle nasıl bakıpta söylüyorsun? Ola ki çıkarsa diye sorduysan amenna ama sanki kesinleşmiş gibi söylemişsin. Kelime hatası mı yaptın anlamadım. Bende başvurdum çünkü sonuç bekliyoruz.

Phantom06
Memur
12 Haziran 2025 11:24

Her insanın hayat dinamikleri birbirinden farklı dediğin gibi o yüzden teşekkür ederim yorumunuz için.Günümüz şartlarında herkes birbirini yargılamayı seviyor. Tekrardan diyorum Allah herkesin gönlüne göre versin.
MirzaAfşar, 1 hafta önce

12 Ay değil eğitimden sonraki kıta görevinde bulunacağı 10 ay boyunca maaş alacak. Hem size ne milletin ne kadar alacağından yahu bu ne hasetlik? Adamın çok parası olsa bu devirde herkes bedelli gidip 21 gün yapıp gelirken niye 1 sene rütbeli askerlik yapmayı göze alsın. Demek ki bir geçim derdi var ki hesabını yapıyor. Ne kadar vurdumduymaz düşünceler var insanlarımızda. Genciz, paramız yok, sosyal hayattan kısıp kenara üç kuruş atıyoruz, Belki yarasına merhem olacak. Adam belki komando branşıyla gidecek Irak'ta kelle koltukta gezecek maaşına mı kaldı iş.

horageçti
Şef
12 Haziran 2025 11:42

100-125 arası olur
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi