Editörler : gül-feşan
10 Haziran 2025 12:48

İller Arası Ne Zaman Açılır?

İller arası tayinler ne zaman açılır bilgisi olan var mı?

m4l4y4
Aday Memur
10 Haziran 2025 13:12

30 HAZİRAN GİBİ BAŞLAR +1,2 GÜN SAPAR SADECE

yaren_sena
Aday Memur
10 Haziran 2025 22:35

Her sene 25 Haziran civarında açılıyor

Cellikferhat
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:59

Peki sizce kadrolar nasıl olur. Mayıs ayında yapılan atama çok etkiler mi

yaren_sena, 1 hafta önce

OphiuS
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:36

o kadar atar mı ya tarih

m.özer
Aday Memur
11 Haziran 2025 16:53

çok geç kalıyor...

Psk232
Aday Memur
12 Haziran 2025 12:52

umarım kadrolar çok olur ya rahatça gideriz istediğimiz şehre

DevletinAmelesii
Aday Memur
12 Haziran 2025 13:58

+1 beklemedeyim.

Cellikferhat
Aday Memur
12 Haziran 2025 22:30

Fikrin nedir peki. Sıfırdan alımlar oldu ya. Çok etkiler mi sence

Psk232, 1 hafta önce
umarım kadrolar çok olur ya rahatça gideriz istediğimiz şehre

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 12:24

Hocam bana tayin konusunda yardımcı olur musunuz? puan olayı var mı memurlarda? düz memurum? alım açıldı istediğin yere örn İstanbul'a verebiliyorsun ama semt olarak nereye atarsa değil mi? açıldıktan sonra hastanemde yapmam gereken ne var? lütfen yardımcı olur musun?

m4l4y4, 1 hafta önce

30 HAZİRAN GİBİ BAŞLAR +1,2 GÜN SAPAR SADECE

Sahaf Dablar Cafe
Aday Memur
15 Haziran 2025 00:38

bilmem

m4l4y4
Aday Memur
16 Haziran 2025 09:04

Nokta atış tayin yapıyorsun kardeşim o dediğin şey eş durumunda var

firatness, 1 hafta önce

Hocam bana tayin konusunda yardımcı olur musunuz? puan olayı var mı memurlarda? düz memurum? alım açıldı istediğin yere örn İstanbul'a verebiliyorsun ama semt olarak nereye atarsa değil mi? açıldıktan sonra hastanemde yapmam gereken ne var? lütfen yardımcı olur musun?

Gullgoncha
Aday Memur
16 Haziran 2025 14:38

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Harici Personelin Atama ve Yer

Değiştirme Usul ve Esaslarına İlişkin Yönergenin 7. maddesi doğrultusunda, 657 sayılı sayılı Devlet Memurları

Kanununun 4 üncü maddesinin A bendine göre istihdam edilen İl Sağlık Müdürlükleri ve Bağlı Birimlerinde

görev yapan personelin 2025 yılı Haziran-Temmuz dönemi iller arası yer değişikliğine dair ilan metni ile ilimize

ait münhal kadrolar yazımız ekinde gönderilmiş olup Müdürlüğümüzün ... ıller sırasıyla acıklıyo kadroları masvuru süresı 10 haziran 28 temmuz ama atamalar neye göredir bilemiyorum ben shs yım

firatness, 1 hafta önce

Gullgoncha
Aday Memur
16 Haziran 2025 15:06

aynı kontenjena vbaşvuruun fazla olması durumunda hizmette geçen süre tercih sıralamaları ücretsiz izinler baz alınır diyor, her ilin başvuru süresi farklı, adana,elazığ,ordu,izmir,osmaniye ,erzurum,siirt,amasya,çorum,denizli,tekirdağ,ısparta,aydın,erzincan atamaları açmış, resmi yazılarda gördüm

Gullgoncha, 4 gün önce

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Harici Personelin Atama ve Yer

Değiştirme Usul ve Esaslarına İlişkin Yönergenin 7. maddesi doğrultusunda, 657 sayılı sayılı Devlet Memurları

Kanununun 4 üncü maddesinin A bendine göre istihdam edilen İl Sağlık Müdürlükleri ve Bağlı Birimlerinde

görev yapan personelin 2025 yılı Haziran-Temmuz dönemi iller arası yer değişikliğine dair ilan metni ile ilimize

ait münhal kadrolar yazımız ekinde gönderilmiş olup Müdürlüğümüzün ... ıller sırasıyla acıklıyo kadroları masvuru süresı 10 haziran 28 temmuz ama atamalar neye göredir bilemiyorum ben shs yım

Melekk01
Kapalı
17 Haziran 2025 13:42

Peki bu ocak atamaları da mı hep aynı tarihte oluyor?

yaren_sena, 1 hafta önce

Onererhan
Aday Memur
18 Haziran 2025 08:52

Rica etsem Sosyal Çalışmacı hangi iller açıldı bakabilecek misiniz ?

Gullgoncha, 4 gün önce

aynı kontenjena vbaşvuruun fazla olması durumunda hizmette geçen süre tercih sıralamaları ücretsiz izinler baz alınır diyor, her ilin başvuru süresi farklı, adana,elazığ,ordu,izmir,osmaniye ,erzurum,siirt,amasya,çorum,denizli,tekirdağ,ısparta,aydın,erzincan atamaları açmış, resmi yazılarda gördüm

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi