Editörler : supporters.
10 Haziran 2025 18:05

2026 KPSS çalışanlar

DGS düşünüyordum önlisanstan son dersim kaldı bu ayın sonunda alacağım inşallah ağustosta mezunum ben seneye kpss'ye girmeyi düşünüyorum DGS den vazgeçtim yaş 30 oldu.Düz memurluk ne gelirse bir an önce atanmak istiyorum.Sizler çalışmaya başladınız mı? Çalışmalar nasıl gidiyor???

Produss
Genel Müdür
12 Haziran 2025 14:00

bölüm ne

ÖZEL İDARELER
Kapalı
12 Temmuz 2025 19:15

Çalışma konusunda karasız olanlar veya bir yol bulamayanlar ? alo diyebilir kısa bir süre aktifim forumda.... eskilerden biriyim. napcam ben ya diye düşünenler? bir tepede şehir manzarasında demiştim ki herkes oluyorsa ben de olurum 0 temel ile..... 1. olucam o sınavda dedim 1.olucam ve recep tayyip erdoğan tebrik için beni arayacak dedim bir nevi hırs oldu bir anda..... ... . Basit ve kısa bir yöntem ile (1.2 yıl kadar ) tr 36.sının taktiğiyle... kendisi koçum idi çalışırken buralardan tanışmıştık.... ben se 400. oldum 24 yaşında ve atandım.. Aynı taktikle kardeşim 21 yaşında atandı daha düşük bir sıralama ile .ve bir kaç yakınımz daha... Çözüm basit aslında ... Bu sınav çalışmaktan öte önce neye nasıl çalışacağım ile başlıyor .

tugrauygungelen0133
Aday Memur
25 Temmuz 2025 21:41

valla Hocam başlayan başladı 2026'ya isteyen yapıyor bizde başladık.

memuramamamur
Yasaklı
26 Temmuz 2025 10:26

Eylülde başlayacam bu havada çalışamam:)

Şaka bir yana 1 seneden fazla var şu an bence süre fazla

Eylül iyidir.

Hedef 97+

Hedef DHMİ elektrik olduğu için 90 puan bile yeter diye düşünüyorum

Herkese hayırlısı olsun.

Ruzgar3434
Aday Memur
13 Ağustos 2025 12:18

merhaba kitap ve hangi hoca izlemem gerekiyor diye bilgim yok yardımcı olacak

huzeyfe52
Aday Memur
15 Ağustos 2025 15:55

hocam lise mi önlisans mı.

memuramamamur, 6 ay önce

Eylül iyidir.

Hedef 97+

Herkese hayırlısı olsun.

mekatek54
Aday Memur
17 Ağustos 2025 20:41

aynen hocam eylül başlamak için ideal bencede sonra erken bitince sıkılıyo insan.dhmi içinde fazla bilgin varmı bende dhmi mekatronik teknikerliği istiyorum
memuramamamur, 6 ay önce

Eylül iyidir.

Hedef 97+

Herkese hayırlısı olsun.

Memurehanimcik
Aday Memur
13 Eylül 2025 15:39

Önlisans ilahiyat

Produss, 7 ay önce

bölüm ne

Domatessovalyesi
Aday Memur
14 Eylül 2025 13:52

85 üzeri almaya çalış

Memurehanimcik, 4 ay önce

Önlisans ilahiyat

ertann-34
Aday Memur
09 Ekim 2025 11:16

Kpss zor bır sınav değil ama gercekten ısteyen çalışıp ıstediği puanı alabılır. Özel sektorde çalışıp atandım, doğru şekilde verimli biçimde çalışışırsa guzel sonuclar alınır. hangi konulara çalışılacak, nereye ağırlık verılecek, testmi? videomu konumu çalışmalı? işte bunları bıldığınız zaman fark yaratırsınız. osym bellı baslı konuları değiştirip tekrar soruyor. taktık plan çok onemlı

teknikerferhat
Daire Başkanı
11 Ekim 2025 08:36

isteyen istediği puanı nasıl alabilirmiş. Ertan, zor olmadığını nereden çıkardın?

Ruser2119
Memur
11 Ekim 2025 18:19

Ben bu yoruma kesinlikle katılıyorum hocam. Ben gerçek anlamda sıfırdan, sıfır matematik temeliyle ve 0 matematik netiyle bile ortaöğretimden 85 alıp atandım ve sadece 1 ay bu sınava çalışmıştım. En azından 2 ay daha çalışmak için vaktim olsaydı ve o süreçte matematik yapsaydım büyük ihtimalle 93-96 civarı bir net gelecekti.

Bu sınavın gerçek anlamda birkaç püf noktası var, bu noktaları hızlı bir şekilde kavrarsanız eğer sadece 3 ayda bile ön lisanstan +90 almanız mümkün. Bu noktaların ne olduğunu söylemeyeceğim çünkü aslında çoğu insanın bildiği ama uygulamadığı şeyler ama şöyle bir tavsiye de verebilirim küçükte olsa. KPSS diğer sınavların aksine adım adım gidilmesi gereken bir sınav. Türkçe için düzenli paragraf çözmeyi saymazsak, ders ders bitirilip ilerlenmeli. Aynı anda YKS çalışır gibi saat saat ders ders bölerek çalışmak bir işe yaramaz, çünkü bu sınav aslında ezbere dayalı bir sınav ve ezberlemenin en kolay ve hızlı yolu da yoğun bir şekilde tekrar etmek.

ertann-34, 3 ay önce

Kpss zor bır sınav değil ama gercekten ısteyen çalışıp ıstediği puanı alabılır. Özel sektorde çalışıp atandım, doğru şekilde verimli biçimde çalışışırsa guzel sonuclar alınır. hangi konulara çalışılacak, nereye ağırlık verılecek, testmi? videomu konumu çalışmalı? işte bunları bıldığınız zaman fark yaratırsınız. osym bellı baslı konuları değiştirip tekrar soruyor. taktık plan çok onemlı

Ruser2119
Memur
11 Ekim 2025 18:23

lisansı bilmiyorum ancak ön lisans ve bir altı ortaöğretim için bu sınavın zor bile değil orta seviye olduğunu iddia etmek için bence kişinin zeka seviyesinin gerçekten düşük olması lazım. YKS sınavına kıyasla en az (gerçek anlamda en az, abartmak için değil) 10 kat daha kolay olan bir sınavdan bahsediyoruz. Sayısalda en azından ilk 200k yapan herkes bu sınavdan zaten birkaç haftalık genel kültür çalışmasıyla +80 alıyor, bizzat kendim görüyorum zaten. Matematik temeli olmasına da gerek yok. Ben sınava geç başvurduğum ve sadece bir ay sürem olduğu için matematiğe bakmamıştım bile ve sıfır matematikle 85 almıştım ortaöğretimden ki önlisans sınavlarını da çözüyordum çıkmışlarda ve ikisinin seviyesi birebir aynı neredeyse belki matematikte biraz fark vardır ama genel kültür ve türkçe gibi sınavın %75'lik kısmı birebir aynı sonuç olarak.

Önemli olan düzenli çalışmak, ezberleme tekniklerini iyi kavramak. Ezberlemenin ne olduğunu anlamadan bu sınava giren bir kişi sınavın %50'sinde geride kalıyor ve bu onu onbinlerce kişi geriye atıyor.

teknikerferhat, 3 ay önce

isteyen istediği puanı nasıl alabilirmiş. Ertan, zor olmadığını nereden çıkardın?

Memurehanimcik
Aday Memur
23 Aralık 2025 13:24

Önlisans ilahiyat Ağustosta ilahiyattan mezun oldum.

Produss, 7 ay önce

bölüm ne

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi