Editörler : swat3410
10 Haziran 2025 19:52

İhraç sonrası mesleğe dönüşte 2. bölge tercihi

Merhaba arkadaşlar, herkese kolaylıklar dilerim.

Yaklaşık 8 yıl önce malum süreçten dolayı meslekten ihraç edilmiştim. Ancak açtığım tüm davaları kazandım ve nihayet görevime iade edildim. Merak eden arkadaşlar için belirtmek isterim: Herhangi bir kod ya da benzeri bir durumum yok. Danıştay 12. Dairesi kararı bozdu ve lehime sonuçlandı.

Emniyetten arayarak ikinci bölge illerinden tercih yapmam gerektiği bilgisi verildi. Uzun bir aradan sonra tekrar mesleğe dönmek heyecan verici ancak nereleri yazmam gerektiği konusunda kararsızım.

Komiser Yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Büyük ihtimalle önümüzdeki birkaç ay içerisinde mahkeme süreciyle birlikte Başkomiserlik rütbesini de kazanacağım.

Bu süreçte ikinci bölge için nereleri tercih etmemi önerirsiniz? Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim, selamlar.

Aslan9090
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 23:15

Bende benzer süreç sonunda arandım ve aynı gün tercih yapmak durumunda kaldım. Size ekstra süre mi tanındı? Şırnak Van Hakları Tunceli evli olmayanlar için kısa süreli ideal olarak düşünüyorum. son olarak bizim için eski şark süreleri mi geçerli olacak yoksa şuan ki şark süreleri mi geçerli olacak bilginiz var mı acaba ?

Kürşad060606
Aday Memur
10 Haziran 2025 23:55

Tüm mahkemeleri kazandıysanız niye beklettiler anlamadım idare mahkemesini kazandığınızda 30 gün içinde emniyet mahkeme kararını uygulamak zorunda anlamadım sizin işi

Hobbess
Aday Memur
11 Haziran 2025 01:21

Rütbe davam da vardı. Rütbelerimi de almışlardı. Yetkisizlik kararları çıktı mahkemeler arasında. Fazladan 11 ay geçti.

Kürşad060606, 6 gün önce

Tüm mahkemeleri kazandıysanız niye beklettiler anlamadım idare mahkemesini kazandığınızda 30 gün içinde emniyet mahkeme kararını uygulamak zorunda anlamadım sizin işi

Aslan9090
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 06:25

Şark sürelerinde yeni yönetmelik mi geçerli olacak ? Yoksa ihraç olmadan önce ki süreler mi geçerli olur? Ben açıktayken Şırnak iline şarka tayinim çıkarıldı ancak hiç başlamamıştın. 5 yıl sonra şimdi göreve iade olup tekrar tercih yaptım doğu illerinden?

Hobbess
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:35

Yeni yönetmeliğe göre yapılacak.

Aslan9090, 5 gün önce
Şark sürelerinde yeni yönetmelik mi geçerli olacak ? Yoksa ihraç olmadan önce ki süreler mi geçerli olur? Ben açıktayken Şırnak iline şarka tayinim çıkarıldı ancak hiç başlamamıştın. 5 yıl sonra şimdi göreve iade olup tekrar tercih yaptım doğu illerinden?

Aslan9090
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 11:12

Ama idarenin hatasından dolayı ben Şırnak'ta 2020 yılında başlatılmadım. Şimdi geriye yönelik lehe olan hükümler uygulanması gerekmez mi? mahkeme süreci başlatsak, sonuç değişir mi sizce?
Hobbess, 5 gün önce

Yeni yönetmeliğe göre yapılacak.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi