Editörler : Pangaea

energy2
Aday Memur
13 Haziran 2025 23:24

Yap online devlete zarar yokmuş il dışı yok il yok ilçe

13 Haziran 2025 23:30

eskiden bu da yoktu hocam,
energy2, 4 hafta önce

Aynı ilde ilçeye gidemeyenin ne suçu var onları niye ayırırsın her sene

Dalaras
Şube Müdürü
13 Haziran 2025 23:32

Bunu nerede okudunuz hocam? Bence boyle olmaz. Gecen sene oldugu gibi internet uzerinden tercih yaparız

guerlian, 4 hafta önce

Başka ilde seminer için harika şartlar getirilmiş. (!)

Önce kendi okulumuza, sonra da semineri almak istediğimiz ildeki il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunacağız. İyi de biz cuma günü karne verip hangi ara başka ile gidip hangi ara il/ilçe müdürlüklerine başvurup seminer alacağız? Pazartesi zaten seminer başlıyor 🥴

energy2
Aday Memur
13 Haziran 2025 23:51

Eskiden tatil adresimi yazardık milli eğitimler gönderirdi okullara

bahçesaray, 4 hafta önce
eskiden bu da yoktu hocam,

guerlian
Şube Müdürü
14 Haziran 2025 00:01

Yazı olarak paylaşılmış hocam.

Dalaras, 4 hafta önce

Bunu nerede okudunuz hocam? Bence boyle olmaz. Gecen sene oldugu gibi internet uzerinden tercih yaparız

Dalaras
Şube Müdürü
14 Haziran 2025 00:06

Hocam nerede paylaşılmış? Bizim okula böyle bir yazı gelmedi.

guerlian, 4 hafta önce

Yazı olarak paylaşılmış hocam.

guerlian
Şube Müdürü
14 Haziran 2025 00:38

Instagram öğretmen dünyası isimli kanalda

Dalaras, 4 hafta önce

Hocam nerede paylaşılmış? Bizim okula böyle bir yazı gelmedi.

uca
Daire Başkanı
14 Haziran 2025 09:07

Aynı il içinde olmuyor. Farklı bir ilde oluyor:

energy2
Aday Memur
14 Haziran 2025 09:31

Yazı yok paylaşımda yok nerden söylüyolar

uca, 4 hafta önce

Aynı il içinde olmuyor. Farklı bir ilde oluyor:

14 Haziran 2025 10:09

HAZİRAN 2025 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI AÇIKLAMALAR 23-27 Haziran 2025 tarihleri arasında yüz yüze yapılacak mesleki çalışmalar aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda gerçekleştirilecektir: 2025 Haziran dönemi mesleki çalışmaları, 23 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açılış konuşmalarıyla başlayacaktır. 24-26 Haziran tarihleri arasında ilgili genel müdürlüklerin önerileri doğrultusunda hazırlanan mesleki çalışma programları uygulanacaktır. 27 Haziran 2025 Cuma günü 2024-2025 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi gereği yapılması gereken toplantılar, mesleki çalışma programını aksatmayacak şekilde planlanıp gerçekleştirilecektir. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarını kendi okul / kurumlarında yapabilecekleri gibi görev yeri dışındaki illerde, görevli oldukları okul / kurum türlerine uygun okul / kurumlarda da yapabileceklerdir. Görevli oldukları il dışında mesleki çalışmalarını yapacak öğretmenlerimiz; a) Hangi ilde mesleki çalışmaya katılacaklarına dair taleplerini görevli oldukları okul / kurum müdürlüklerine yazılı olarak bildireceklerdir. b) Mesleki çalışmaya katılacakları illerde, il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine müracaat edecekler ve il / ilçe milli eğitim müdürlüklerinin belirleyecekleri okul / kurumlarda mesleki çalışmalarını yapacaklardır. c) Seminer dönemi bitiminde ise mesleki çalışmaya katıldıkları okul / kurum müdürlükleri tarafından verilecek resmi yazıyı görev yaptıkları okul / kurum müdürlüklerine iletmek üzere teslim alacaklardır. Talepleri doğrultusunda mesleki çalışmalarını farklı illerde yapacak öğretmenlerimiz için verilen izin, 21-22 Haziran 2025 tarihlerindeki sınav vb. görevleri için muafiyet getirmez. Mesleki çalışma döneminin son günü olan 30 Haziran 2025 tarihinde öğretmenlerimiz idari izinli sayılacaklardır.
14 Haziran 2025 10:11

a maddesi farklı bir il de almak katılacak.......

energy2
Aday Memur
14 Haziran 2025 10:39

Adaletsiz olmuş yanlış uygulama genel bir uygulama değil

14 Haziran 2025 11:38

geçen sene de aynı ilin farklı ilçesinde olmadı

energy2
Aday Memur
14 Haziran 2025 11:51

Evet hocam olmadı ama il dışı içi ayrımı mantıksız

bahçesaray, 4 hafta önce
geçen sene de aynı ilin farklı ilçesinde olmadı
14 Haziran 2025 13:00

Online yapmayıp yüzyüze yaptıkları seminere uzaktan eğitim koymuşlar. İşte böyle vizyoner bir bakanlık. Alkışlıyorum.

okuryazar3
Müsteşar
14 Haziran 2025 13:54

senin ki de alkışlama mı sayılır. Taklacı ,parendeci, ayakta alkışlayanlar varken. Bir de amuda kalkarak alkışlama gibi bir stil geliştirilebilir mi acaba ?Gayet sportif olabilir bence...

BuAşkFazlaSana, 4 hafta önce

Online yapmayıp yüzyüze yaptıkları seminere uzaktan eğitim koymuşlar. İşte böyle vizyoner bir bakanlık. Alkışlıyorum.

Zeynp060606
Kapalı
14 Haziran 2025 14:00

B maddesine göre biz ne zaman diğer ildeki ya d ilçedeki mem ile gidip görüşeceğiz. Yani 20sinde okul bitiyor ben pzt bu işle mi uğraşmaliyim yoksa bir okulda seminere mi gitmeliyim? Umarım bu başvuru işi bari online olur.
bahçesaray, 4 hafta önce
HAZİRAN 2025 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI AÇIKLAMALAR 23-27 Haziran 2025 tarihleri arasında yüz yüze yapılacak mesleki çalışmalar aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda gerçekleştirilecektir: 2025 Haziran dönemi mesleki çalışmaları, 23 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açılış konuşmalarıyla başlayacaktır. 24-26 Haziran tarihleri arasında ilgili genel müdürlüklerin önerileri doğrultusunda hazırlanan mesleki çalışma programları uygulanacaktır. 27 Haziran 2025 Cuma günü 2024-2025 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi gereği yapılması gereken toplantılar, mesleki çalışma programını aksatmayacak şekilde planlanıp gerçekleştirilecektir. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarını kendi okul / kurumlarında yapabilecekleri gibi görev yeri dışındaki illerde, görevli oldukları okul / kurum türlerine uygun okul / kurumlarda da yapabileceklerdir. Görevli oldukları il dışında mesleki çalışmalarını yapacak öğretmenlerimiz; a) Hangi ilde mesleki çalışmaya katılacaklarına dair taleplerini görevli oldukları okul / kurum müdürlüklerine yazılı olarak bildireceklerdir. b) Mesleki çalışmaya katılacakları illerde, il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine müracaat edecekler ve il / ilçe milli eğitim müdürlüklerinin belirleyecekleri okul / kurumlarda mesleki çalışmalarını yapacaklardır. c) Seminer dönemi bitiminde ise mesleki çalışmaya katıldıkları okul / kurum müdürlükleri tarafından verilecek resmi yazıyı görev yaptıkları okul / kurum müdürlüklerine iletmek üzere teslim alacaklardır. Talepleri doğrultusunda mesleki çalışmalarını farklı illerde yapacak öğretmenlerimiz için verilen izin, 21-22 Haziran 2025 tarihlerindeki sınav vb. görevleri için muafiyet getirmez. Mesleki çalışma döneminin son günü olan 30 Haziran 2025 tarihinde öğretmenlerimiz idari izinli sayılacaklardır.

TheSilverLion
Aday Memur
16 Haziran 2025 22:50

Arkadaşlar bugün gündüz gitmek istediğim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü aradım bizim böyle bir şeyden haberimiz yok buraya dilekçe yazmayın dediler. Şaka gibi. Milli Eğitim Müdürlüklerinin haberi yok. Bir de nasıl hangi arada derede Pazartesi günü hem İlçe Milli Eğitim işi hem de okula gidip müdürle görüşme işi yapılacak onu da anlamadım.

Toplam 58 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi