Editörler : Cüneyt Barışoglu

esinguler0684
Yasaklı
18 Haziran 2025 11:07

Zaten Milliyetçilik, Muhafazakarlık diye diye birilerinin işkembesini doldurdunuz ancak kendi çocuklarınızın geleceğini perişan ettiniz

forever55, 1 ay önce
Çok konuyu uzatmadan gerçek sebep polisin milliyetçi muhafazakar yapısına uygun ve değişmeyen oy tercihi polisi bu hale getirmiştir. Çantada keklik misali anlayacağınız.

Shakiseekk
Aday Memur
18 Haziran 2025 11:24

maaşını yesinler senin.tatlı şey seni
the back of furkan, 1 ay önce

merkezi atamayla kite atandım. egm personeli değilim sizden daha çok maaş alıyorum.

Dnipro06
Memur
18 Haziran 2025 12:25

kesinlikle öyle benim çocuğum bu düzende ilerde ne yapacak diyen idrak kuvveti meslektaş yok denecek kadar az
forever55, 1 ay önce
Çok konuyu uzatmadan gerçek sebep polisin milliyetçi muhafazakar yapısına uygun ve değişmeyen oy tercihi polisi bu hale getirmiştir. Çantada keklik misali anlayacağınız.

Aspirin46
Aday Memur
19 Haziran 2025 02:08

Polisi hiçbir siyasi sevmez çünkü

19 Haziran 2025 02:13

kıytırık bilmem ne üniversitesinin,bilmem ne bölümünden mezun olup atanmayı bekleyen yüz binler sırada bekliyor merak etme, bir tuşa basmaya bakar. artık zaten biliyorsun canlı yayınlanıyor öğretmen atamaları Bir tuşla hallediyorlar sırada bekleyen çok.... hiç dert etmeyin.
memuraday-y, 1 ay önce

Hangi öğretmeni 3-5 ayda yetiştirebilirsin çok merak ediyorum söyle bakalım nasıl o kadar kısa sürede yetiştireceksin ?

Toplam 105 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi